Ren Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 erzurum üniversitesinde okuyan arkadaşım var ve knight oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 kınayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 @silp: Hangi yönden :D Bi de çok fazla karalama olmuş Erzurumlularla ilgili olarak ama Yani İstanbul'da 4-5 sokaktan dışarı çıkamayan adamın Erzurum'u yorumlamasına fazla aldırma. Biliyorsun hepimizin etrafında var böyle tipler. Tabi bunu geyik yapanlar dışında söylicem. Hani karakter ve yiğitlik esas alınırsa bir çok ile göre milliyetçilik yapıcam ama hani baya on basar insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Trabzon, Rize, Erzurum, Kars. Buranın insanlarından büyük bir zarar görmedim şu güne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 senden de böyle bir yorum beklenirdi, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ara sokak esnaf erasmus üniveristesine gitmemişler tatava tavtava erzuruum reröre demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Yani ben şurdan hiç kimsenin Erzurum'a gitmesini istemem ayrı .Kirletmesinler saf temiz insanları. İğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Myshkin said: senden de böyle bir yorum beklenirdi, tebrikler. rica ederim bebişimmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ahah erzurumlu alinmis. soyle diyelim. polonyali kiz turkiyeye gelmesin. erasmusla bogazicine geliyosa gelsin. yoksa 1 hafta istanbul 1 hafta da guney taraflari yeter ona turkiyeden. fazlasi zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Niye boğaziçinde pompiş yapmayacaklar mı kıza yani? Gayet taciz olucak. Kasmanın bi alemi yok. Ulan elit tacizci diye bir kavram da var. Dünyanın her yerinde bu laf atma var. Daha az var, daha çok var ayrı tartışma ama bizim bunu abarttığımız kesin. Güney kesimlere gelen Ruslar'ın kimlere de vardığını biliyoruz. En apaçi tiplere. Biz kızın neden nasıl hoşlandını bilmiyoruz ki? Eğlenceyi de seviyormuş, nasıl eğlenceyi ama? Sordunuz mu? Bi böyle burjuva damarınız tutuyor, bir enteresanlaşıyorsunuz falan. Aşın bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Şimdi istanbulda bogaziçinde pompiş var, erzurumda yolda öldürülüp defalarca tecavüz edilip yol kenarına atılmak var. Biri daha katlanılabilir duruyor digerine nazaran. Bogazıcınde ki dünyanın her yerinde var Erzurumda ki daha tehlikeli bölgelerde sadece var. İstanbulda da polonyalı kızın tecavüze ugrayıp öldürülme ihtimali var fakat erzurum kadar degil. Anlatılmaya calısılan bu balon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 son 5 yil erzurum tecavuz vakasi rakamlarini masamda istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 kafasına taşı vururlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mithat said: Şimdi istanbulda bogaziçinde pompiş var, erzurumda yolda öldürülüp defalarca tecavüz edilip yol kenarına atılmak var. Biri daha katlanılabilir duruyor digerine nazaran. Bogazıcınde ki dünyanın her yerinde var Erzurumda ki daha tehlikeli bölgelerde sadece var. İstanbulda da polonyalı kızın tecavüze ugrayıp öldürülme ihtimali var fakat erzurum kadar degil. Anlatılmaya calısılan bu balon. Valla o her şehirde var demeye çalıştığım şey o. Ayrıca her şehrin ucube yerlerinde öyle şeyler oluyor. Daha İstanbul'da Gebze taraflarında barış gelini olayı var. Acaba Anadolu'yu o kadar dolaşmış bir şey olmuş mu? Nasıl Adana'da, Antalya'da, İzmir'de, Türkiye'nin her yerinin ücra mahallelerinde bu oluyorsa dünyada da bu böyle. Erzurum Atatürk Üniversitesinde her gün tecavüz oluyor falan gibi konuşuyorsunuz da yani hatırlatim orası da bir üniversite. Suç oranı bi yere kadar olucak haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Balon bir düşün istanbul metrolopolde tecavüz ihtimali nedir polonyalı kızın yoksa erzurumda nedir? Tamam olmaz demıyorum ama biz ihtimalden bahsedıyoruz zaten.Kabul etmen gerekir ki istanbulda da hatta kendi şuan bulundugu yerde de var ama erzurum kadar yüksek degil o ihtimal. Bana kalırsa kız londraya gitsin istanbula da gelmesin. He türkiyede bir yere gidecekse izmire gitsin. Erzurum çok güvenli hatta şırnağa gitsin türkiyenin en güvenli yeri falan demene gram kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ben şunu demek istiyorum. Nerede yaşadığın nerde oturduğun nerde zaman harcadığınla ilgilidir bu ihtimal. İstanbul'da aklı başında insan fazla ama psikolojik manyak da bir o kadar fazla. Suç oranlarına vurduğunda ne gelir o bile şüpheli. Erzurum'un tutar bilmem ne mahallesine giderse bu kız tamam da yani üniversitede hayat geçirecek üniversite etrafındaki kafelerde falan takılacak falan. Tutup halledin şunuuu modundaki insanların oranı İstanbul'a kıyasen yaklaşık aynıdır. Belki İstanbul'da daha fazla bile olabilir. Bu benim düşüncem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Bana kalırsa gelmesin tabi, Bangkok'a falan gitsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 balon said: Yani ben şurdan hiç kimsenin Erzurum'a gitmesini istemem ayrı .Kirletmesinler saf temiz insanları. İğrenç. http://static.alkislarlayasiyorum.com/images/all_content_thumbnail/11728_20090611210237.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 hamsilipilav said: balon said: Yani ben şurdan hiç kimsenin Erzurum'a gitmesini istemem ayrı .Kirletmesinler saf temiz insanları. İğrenç. http://static.alkislarlayasiyorum.com/images/all_content_thumbnail/11728_20090611210237.jpg hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ben bogazicinde erasmus yapiyosa yapsin yoksa gelmesin derken tacizi falan hic dusunmedim acikcasi. yoksa o turkiyenin her yerinde olabilir. sadece kendimi onun yerine koydum. turkiyeye erasmus icin geliyosam dogru duzgun bi universiteye gitmek isterim. ilk ornek de bogazici. istanbulda da gezicek tozacak sinirsiz cesitlilikte yer var. hic okuma maksadim yoksa da mukemmel eglenilir istanbulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 baydiniz hakkaten ya, ben gidiyorum polonya'ya. kiz gelir veya gelmez, ben onceden tecavuz edeyim boylece ne kizin ne de baska birinin dertlenmesine gerek kalmaz TECAV-MAN is basinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Hatun tr ye gelmesiyle hertürlü pompişlenecek o konuda hem fikiriz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Masakari said: Hatun tr ye gelmesiyle hertürlü pompişlenecek o konuda hem fikiriz sanırım. /agreed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Mithat said: Şimdi istanbulda bogaziçinde pompiş var, erzurumda yolda öldürülüp defalarca tecavüz edilip yol kenarına atılmak var. Biri daha katlanılabilir duruyor digerine nazaran. Bogazıcınde ki dünyanın her yerinde var Erzurumda ki daha tehlikeli bölgelerde sadece var. İstanbulda da polonyalı kızın tecavüze ugrayıp öldürülme ihtimali var fakat erzurum kadar degil. Anlatılmaya calısılan bu balon. Abi manyak mısın sen ? O ne saçma bi karşılaştırma olmuş. Yani laf atılır yiyecekmiş gibi değil ötesi bakılır ama tecevüz falan ne diyosun la. Mümkün mü öle birşey ya. Tecavüz demek = azmış kudurmuş abaza demek değildir ya psikolojik manyaklık demek. Sence 15milyonda mı daha çok manyak vardır yoksa 1milyonda mı? Ben üstte de yazdım zor olur falan ama kızın kendi yapısına kalmış inan çok da sevebilir orayı. Sen istanbulda ugur mumcu diye bi yere gittin mi hiç ? Bak fikirtepe gaziosmanpaşa falan demiyorum ugur mumcu diyorum. Şimdi insanın oturacağı yere baglıdır bu şehrin rahatlıgı mevsuzu öyle degerlendirmek lazım. Ama burada şu mantık olmalı konuya dönersek sen erasmusa gidiyorsun evet. Eee okudugun universiteden daha yüksek standartlarda bir ünv ve bir şehir seçmelisin tabi muhakkak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar