Vingthor Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 katır kemirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 MrBomb said: erzurum'a gittiğim için konuşuyorum iyi yine konusabilir haldesin, erzurum o kadar kotu biyerse yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 gitsin cağ kebabı yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 bence de yesin ne buluyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 umdugunu degil buldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Neden bu kadar ön yargılıyız? Nereden biliyorsunuz orada işlerin yolunda gitmeyeceğini, daha önce polonyadan polonyalı bir kız olarak erzuruma erasmus için kalmaya mı gittiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 polyanna sedat they said Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 malzeme bu canım, tanırız memleketimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 turkiyeli erkek olarak erzuruma gitmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Erzurumda yaşayanlar da böyle söylüyor (ben dahil)... G İ T M E S İ N .. bak 2 defa mesaj attım konuya hayatımda görmeyeceğim bi insan için.. bişey var demek ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ee gitti mi gitmedi mi hani update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 insanlarin kaderlerine mudahale etmeyin, gidicem dediyse salin gitsin. bakarsiniz hayat kadini olur ve cok zengin olur. ya da onune bir firsat cikar kultur atasesi olur falan. karismayin giden gitmistir kalan saglar bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 lan belki kiz polonyada, erzurumdan daha fena bi yerde yasiyo, erzurum upgrade olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ben cekinceleri anliyorum ama erzurumlulara tecavuzcu muamelesi yapmak kotu. ustelik polonyalilarin genelde tesisatci olarak genellendirildigi bir dunyada erzurumlulara boyle davranmak... ya durmaksizin dosuyorlarsa bu tesisatcilar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 o kızı yıkarlar dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 erzurumda cok mu dozer var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 yoksa bile ben giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 simdi erasmus guzel bisey, o kiz blog yazsa acaip yariri olur bence. hem erzurumdan blog yaparsa mahkeme engelsiz osbir malzemesi de cikar soylenenlere bakilirsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 31 malzemesi için bi öğrencinin blogu kaldıysa vay o şehrin haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 iddaaya girerim bu kız polonyadan erzuruma gelecek ve çok memnun kalacak sizin trollemelerinize karşılık olarak kızın anı defterini ortaya koyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ne işi var abi gitmesin tabi. ben de avrupada bi üniversitede okuyorum türkler dağdan bayırdan geliyolar buraya 2 kız görüp sapıtıyolar. niye dandik dandik yerlerle anlaşmış bu üniversiteler onu anlayamadım bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 akşam simidi dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 predator missile bile dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 http://www.google.com/trends/?q=am&ctab=0&geo=tr&date=all&sort=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar