Cystein Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 abi diyorum ya: çok ilginç bir milletiz. içten içte herkes ibne galiba ben de anlayamadım. mesela bu barlarda çıkan adamların hepsi (fedon dışında) bir dönem gayimtraktı. herkes de şıkkıdı şıkkıdı gidip döktürüyodu. ama travestiye kafa göz gir, gay çift var diyince mahallede "temizlik" yap. çok dangalağız lan
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 gizli eşcinsellik + homofobi ile empoze edilmiş kültür sentezlenirken error olmuştur yat uyu abi doğal bir şey bu
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 üstteki mesajım bülen tersoydan daha az eşcinsel değil ne yazık ki
Cystein Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 bilmiom abi... sabah sabah annem geldi uyandırdı cart diye girdi koluma 1 kilo kan aldı "TAHLİL YAPİLCEK BUNLARLAN" dedi çıktı gitti odadan. onun kafasını yaşıyor olabilirim halen. pismillah sesiyle uyandım zaten. kola girmeden önce besmele çekiyomuş. kızıcak bişey bulamadım "BU BESMELE DE YENİ Mİ ÇIKTI LAN?!" diye atarlandım. iğneyi hafif bi bastırdı uyarı olaraktan. sustum
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 keske tvnin olmadığı bi dönemde yaşasaydı da fazla görmeseydim diyorum sadece
copry Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Yaratık hali ile iyi hit almış yine de.
photographer Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 "ne kadar para verseler bok yersin" demek gibi bişey bu yaa
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Cystein said: bilmiom abi... sabah sabah annem geldi uyandırdı cart diye girdi koluma 1 kilo kan aldı "TAHLİL YAPİLCEK BUNLARLAN" dedi çıktı gitti odadan. onun kafasını yaşıyor olabilirim halen. pismillah sesiyle uyandım zaten. kola girmeden önce besmele çekiyomuş. kızıcak bişey bulamadım "BU BESMELE DE YENİ Mİ ÇIKTI LAN?!" diye atarlandım. iğneyi hafif bi bastırdı uyarı olaraktan. sustum nasıl bir aile o be
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Cystein said: bilmiom abi... sabah sabah annem geldi uyandırdı cart diye girdi koluma 1 kilo kan aldı "TAHLİL YAPİLCEK BUNLARLAN" dedi çıktı gitti odadan. onun kafasını yaşıyor olabilirim halen. pismillah sesiyle uyandım zaten. kola girmeden önce besmele çekiyomuş. kızıcak bişey bulamadım "BU BESMELE DE YENİ Mİ ÇIKTI LAN?!" diye atarlandım. iğneyi hafif bi bastırdı uyarı olaraktan. sustum dürüst ol simdi, kaka ve idrar tahlili icin de örnek aldi mi?
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 0-5000TL ye oy verenler ifşa olsun lütfen :D
Hollwander91 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Lyv said: Sevgili arkadaslar, yillardir arkadas ortamimizi kasip kavuran bir soruyu sizinle paylasmak zorunda hissediyorum. nası bi arkadaş ortamı o
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 yani bu konunun özeti şu herkesin içinde az da olsa totoşluk var.
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 tutup bill gates kadar zengin olacağımın garantisini verseler bile olmaz o cinsellik olayı, belki sevdiğim ve beğendiğim bir ünlüyle evlenme imkanı sunsalar, o da belki. fotoğrafını görmekten bile tiksiniyorum, gittikçe daha çok ucubeleşiyor.
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 olaya ordan değilde seviği kız ile mutlu olmak için kendini feda ediyor tarzında bakıcaksın
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 UPLAMAYIN OLM ŞUNU SİZİN YÜZÜNÜZDEN CİNSELLİK DİYİNCE BÜLENT MÜLENT GELECEK AKLIMIZA DİYE KORKUYORUM!
Mortis Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 paticiğin %95'inin aklına cinsellik deyince bişey gelmediği için sorun olmaz.
numberten Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Geçen yıl çalıştıgım yere gidip gelen eşcinsel bir müşterim vardı. Bana bir geceliğine 45 50 yaşlarında zengin bir kadınla birlikte olmam için 5.000 lira filan teklif etmişti. Kadın sporculardan hoşlanıyormuş heheh. Aptal herif, ramazan ayının ortasında oruçlu adama yapılacak teklif mi lan bu :D
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 cennetten arsa satıyolarmışya 3m ı oraya verirdin 2m karın olurdu :D
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 numberten said: Geçen yıl çalıştıgım yere gidip gelen eşcinsel bir müşterim vardı. Bana bir geceliğine 45 50 yaşlarında zengin bir kadınla birlikte olmam için 5.000 lira filan teklif etmişti. Kadın sporculardan hoşlanıyormuş heheh. Aptal herif, ramazan ayının ortasında oruçlu adama yapılacak teklif mi lan bu :D çok fazla "konulu film" izliyosun heralde
benjani Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 konu başlığı bülent ersoy ve eşcinsellik olarak değişsin.
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 numberten said: Geçen yıl çalıştıgım yere gidip gelen eşcinsel bir müşterim vardı. Bana bir geceliğine 45 50 yaşlarında zengin bir kadınla birlikte olmam için 5.000 lira filan teklif etmişti. Kadın sporculardan hoşlanıyormuş heheh. Aptal herif, ramazan ayının ortasında oruçlu adama yapılacak teklif mi lan bu :D
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 numberten said: filan teklif etmişti benjani said: konu başlığı bülent ersoy ve eşcinsellik olarak değişsin. lan kaçırdın hakkını işte dolar milyoneri olmak istiyorum falan dişyecektin of looser
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 şuan biraz sıkışığım 300 liraya yaparım. normal zamanda da 1000 liraya filan giderim. bütün gece 1500 lira
Öne çıkan mesajlar