throine Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 tarkandakiahtapot said: problem şuradaydı muhtemelen, post'a değil imzaya yazmıştım ben. :D ısrar etmişsin abi sen o zaman. fog reyiz ayağına sövüyorum kime bişii demiyor olmuş.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 SNA1L said: olm banlan lan lütfenneden?
throine Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 küfürle argo arasındaki ayrımı bilmediğin için ban.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Ya sen inanılmaz derecede şirin bi şeysin
stimpak Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ahtapot escape'i de geçti. onun da banı açılmış, bugün yarın yazmaya başlar. tehlikenin farkında mısınız? //edit topiği baştan bi okuyayım dedim, leadmanmiş bu. y.özdil.
Buddha Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Topiği baştan sona okumak helal olsun :D
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Xenocide said: tarkandakiahtapot said: mütevazı olabilmek konusnda ciddi sıkıntılarım var. ama şöyle düşün, 6-7 bin kişilik bir şehirde doğup, o insanların çok saygı duyduğu ve onların çok dışında bir gelişim gösterip farklı alanlara ilgi gösterdiğin anda ister istemez o kişilere yukardan bakmaya başlıyorsun. öyle olunca da bu alışkanlık haline geliyor, tüm dünyaya bakışın o şekilde oluyor. 2007'de gamepro dergisinde yazarlık yaptım, yaşım 16'ydı. 2008'de e-dergi kurdum, türkiye'nin ilk oyun e-dergisini çıkarttık. 2008'de gametogame isimli bir sitenin editör kadrosuna dahil oldum, iyi hitimiz vardı, chip dergisi vardı arkamızda; hatta oyun satış portalı bile açmıştık ama zaman içerisinde dağıldık. 2009'da level'ın yazarlık yarışmasını kazanıp dergiye girdim, ilk bakışlar ve incelemeler yazdım. 2009'da bilişim rüzgarı'nın forum yönetici kadrosuna girdim, orada programa oyun bölümü eklenmesi konusunda yöneticileri ikna edip, programın içindeki oyun bölümünün içeriğine katkıda bulundum. 2009'da kendi başıma gitar çalmayı öğrenip iyi kötü bir yerlere geldim. en azından bir barda çalınacak olduğunda benim numaramı arayıp bulan ve benden çalmamı isteyen insanlar var. son 3 senemi gitar çalarak geçiriyorum. bunların haricinde 10-15 tane de ufak çaplı web tabanlı proje yaptım. gitar sitesi falan gibi. bi çok şey yaptım diye yazdıklarına bak lan haskdasd ben de benzer bişey yazim lan kıskandım şimdi: 2005'de paticik'e yaptığım üyelik başvurusu kabul edildi ve türkiyenin en elit forumlarından birinde yazarlık yapmaya başladım. 2006'da Doğan TV Medya'da stajyerlik yaptım. 2007'de liseyi teşekkür belgesiyle bitirdim, takdiri 1 puanla kaçırdım. 2008'de üniversiteye yaptığım başvuru kabul edildi ve türkiye'nin ilk üniversitesi olan İstanbul Üniversitesi'nde öğrencilik yapmaya başladım. 2010'da Dikey Geçiş Sınavı'nı kazandım ve Türkiye 49.su oldum. Bu büyük başarımdan dolayı gittiğim dersane bana altın muz hediye etti. Şu anda hala Türkiyenin en büyük üniversitelerinden olan İstanbul Üniversitesi'nde öğrencilik yapmaya devam ediyorum. ahhahahahahahahha altın muza çok güldüm roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ya bi adam vardı site yapıp ilkokul 4'te hocanın verdiği nazar boncuğunu bile taratıp vermişti, onun oğlu falan galiba bu arkadaş. tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 :D aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 adam her kulvarda kotu. tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 haxball a gel göstereyim ;) tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 ulan aşmış bitirmiş adamlar gibi yeriyorsunuz beni, siz kimsiniz ki? kendi kendinize tatmin oluyorsunuz, ben egoist oluyorum hep, asıl sizsiniz forumda ego şişiren aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 gordum haxballda, pek bi numaran yoktu. Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 3 avans 6 da biter demş miydik aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 utanmadan haxballa gel demis bi de ya. tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 siz her gece oynuyorsunuz, ben haftada bir oynuyorum. siz kendi takımınızı kuruyorsunuz, geri kalanları karşınıza alıyorsunuz. biraz akıl fikir yürütün neden kazandığınıza dair. evet, a; seni yenebileceğimi düşünüyorum. red, db ve senin olduğun takımdaki zayıf halka olarak seni görmüştm. aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 ben 3 ayda bir filan giriyorum. stimpak Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 şurada seni yerdiğini söylediğin insanların şişkinlik yaptıkları bi topik göster tutup 14 yaşında bi veletle kıyaslıyorsun kendini, sonra da eleştirilince atarlanıyosun. sırf kendinden aşağı gördüğün için kızı hedef gösteriyorsun. kendini daha iyi hissedebilmek, bize de "bakın ahtapot bu kızdan daha iyi gitar çalıyormuş" dedirtmek ya da "ben bundan daha iyi çalıyorum" demek için topik açıyorsun. aynı şeyi sana patidekiler yaptığında ise egoist oluyorlar. bi hava al gel sen. Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 klancıyız biz haxball profesyonel liginde oynuyoruz tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 göstermeye gerek yok, forum zaten direkt şişkinlik, egoizm, yerme, üstün olma çabası ve bu tarz aktiviteler üzerine kurulu. bana çekici gelen tarafı da bu zaten. istediğini yaz, istediğini paylaş, istediğin şeyi koy; anında birileri tepki gösterip bir şeyler yazıyor, anında hem sen hem karşındaki ego gösterisi yapabiliyor. onun haricinde, bir sürü topic açıyorum; kız tavlama topicleri açıp looser profili çizerken neyi amaçlıyordum sana göre? gitar videosu koyunca çok iyiyim demek istemişim, kız tavlama topici açarkenki psikolojim neydi yani? emin ol, senin kadar paranoyak derin düşünmüyorum. tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 ayrıca paticik'teki insanların ne mal olduklarını, paticik hakkında bir tane blog gönderisi yazdığımda çok net bir biçimde görmüştüm altına sizlerin yazdığı yorumlar sayesinde. haberdar değilsen onlardan, kaçırdıysan eğer; özel mesaj ile screenshot atabilirim. Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 of liberal Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 kız iyi çalıyordu lan oysa. Önceki 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki 8.sayfa (Toplam 10 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/6183377-bu-kyz-elektro-gitara-hakaret/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ya bi adam vardı site yapıp ilkokul 4'te hocanın verdiği nazar boncuğunu bile taratıp vermişti, onun oğlu falan galiba bu arkadaş.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 haxball a gel göstereyim ;)
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 ulan aşmış bitirmiş adamlar gibi yeriyorsunuz beni, siz kimsiniz ki? kendi kendinize tatmin oluyorsunuz, ben egoist oluyorum hep, asıl sizsiniz forumda ego şişiren
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 gordum haxballda, pek bi numaran yoktu.
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 utanmadan haxballa gel demis bi de ya.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 siz her gece oynuyorsunuz, ben haftada bir oynuyorum. siz kendi takımınızı kuruyorsunuz, geri kalanları karşınıza alıyorsunuz. biraz akıl fikir yürütün neden kazandığınıza dair. evet, a; seni yenebileceğimi düşünüyorum. red, db ve senin olduğun takımdaki zayıf halka olarak seni görmüştm.
stimpak Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 şurada seni yerdiğini söylediğin insanların şişkinlik yaptıkları bi topik göster tutup 14 yaşında bi veletle kıyaslıyorsun kendini, sonra da eleştirilince atarlanıyosun. sırf kendinden aşağı gördüğün için kızı hedef gösteriyorsun. kendini daha iyi hissedebilmek, bize de "bakın ahtapot bu kızdan daha iyi gitar çalıyormuş" dedirtmek ya da "ben bundan daha iyi çalıyorum" demek için topik açıyorsun. aynı şeyi sana patidekiler yaptığında ise egoist oluyorlar. bi hava al gel sen.
Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 klancıyız biz haxball profesyonel liginde oynuyoruz
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 göstermeye gerek yok, forum zaten direkt şişkinlik, egoizm, yerme, üstün olma çabası ve bu tarz aktiviteler üzerine kurulu. bana çekici gelen tarafı da bu zaten. istediğini yaz, istediğini paylaş, istediğin şeyi koy; anında birileri tepki gösterip bir şeyler yazıyor, anında hem sen hem karşındaki ego gösterisi yapabiliyor. onun haricinde, bir sürü topic açıyorum; kız tavlama topicleri açıp looser profili çizerken neyi amaçlıyordum sana göre? gitar videosu koyunca çok iyiyim demek istemişim, kız tavlama topici açarkenki psikolojim neydi yani? emin ol, senin kadar paranoyak derin düşünmüyorum.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 ayrıca paticik'teki insanların ne mal olduklarını, paticik hakkında bir tane blog gönderisi yazdığımda çok net bir biçimde görmüştüm altına sizlerin yazdığı yorumlar sayesinde. haberdar değilsen onlardan, kaçırdıysan eğer; özel mesaj ile screenshot atabilirim.
Öne çıkan mesajlar