Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu kız elektro gitara hakaret

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
herkesin düşüncesi farklı.

ben ilgili olduğum konularda aşmış bir insan olmasam bile sonuçta "tamamiyle boş konuşup, o konu üzerinden prim elde eden" biri de değilim.

maymun iştahlılık demişsin, bizim sınıfta 80 tane kişi var. bir tane aralarında düz insan olmaktan çıkabilen birine rastlamadım. 80'de 1, ben düz insan değilim. bir şeyler yapmaya çalışıyorum, bir şeylere ilgi gösteriyorum, gayret ediyorum, paso bir şeylerle uğraşıyorum ve 20 yaşına kadar sen ne yaptın diye sorsalar söyleyecek çok fazla şeyim var.

e hal böyle olunca, o 80 kişi arasındaki insanlar seni kültürlü görüyorlar. senden etkilenebiliyorlar. a sen nasıl biriymişsin yaa falan diyebiliyorlar...

toplumun çoğunluğu bizim sınıftaki düz adamlar gibi, e öyleyse ben düz adam değilim. sonuçta onlardan bir farkım var.
Mesaj tarihi:
tarkandakiahtapot said:

herkesin düşüncesi farklı.

ben ilgili olduğum konularda aşmış bir insan olmasam bile sonuçta "tamamiyle boş konuşup, o konu üzerinden prim elde eden" biri de değilim.

maymun iştahlılık demişsin, bizim sınıfta 80 tane kişi var. bir tane aralarında düz insan olmaktan çıkabilen birine rastlamadım. 80'de 1, ben düz insan değilim.

evet her insan biriciktir, özeldir her şeyin en iyisini kendi bilir diğer insanlar gibi değildir. herkes böyle düşünür.
yani şu düşüncenle bile dünyanın %99'uyla aynısın. al bak düz adam oldun hiç farkın kaldı mı?

oysa biraz mütevazı olsaydın, biraz kibirden uzak dursaydın, egona söz geçirebilseydin bunu başaran dünyadaki %1'lik dilime girecektin. :/

tarkandakiahtapot said:

bir şeyler yapmaya çalışıyorum, bir şeylere ilgi gösteriyorum, gayret ediyorum, paso bir şeylerle uğraşıyorum ve 20 yaşına kadar sen ne yaptın diye sorsalar söyleyecek çok fazla şeyim var.

peki başlayalım. şu ana kadar neler başardın?
Mesaj tarihi:
mütevazı olabilmek konusnda ciddi sıkıntılarım var. ama şöyle düşün, 6-7 bin kişilik bir şehirde doğup, o insanların çok saygı duyduğu ve onların çok dışında bir gelişim gösterip farklı alanlara ilgi gösterdiğin anda ister istemez o kişilere yukardan bakmaya başlıyorsun. öyle olunca da bu alışkanlık haline geliyor, tüm dünyaya bakışın o şekilde oluyor.

2007'de gamepro dergisinde yazarlık yaptım, yaşım 16'ydı.
2008'de e-dergi kurdum, türkiye'nin ilk oyun e-dergisini çıkarttık.
2008'de gametogame isimli bir sitenin editör kadrosuna dahil oldum, iyi hitimiz vardı, chip dergisi vardı arkamızda; hatta oyun satış portalı bile açmıştık ama zaman içerisinde dağıldık.
2009'da level'ın yazarlık yarışmasını kazanıp dergiye girdim, ilk bakışlar ve incelemeler yazdım.
2009'da bilişim rüzgarı'nın forum yönetici kadrosuna girdim, orada programa oyun bölümü eklenmesi konusunda yöneticileri ikna edip, programın içindeki oyun bölümünün içeriğine katkıda bulundum.
2009'da kendi başıma gitar çalmayı öğrenip iyi kötü bir yerlere geldim. en azından bir barda çalınacak olduğunda benim numaramı arayıp bulan ve benden çalmamı isteyen insanlar var.
son 3 senemi gitar çalarak geçiriyorum.

bunların haricinde 10-15 tane de ufak çaplı web tabanlı proje yaptım. gitar sitesi falan gibi.
Mesaj tarihi:
etrafımdaki yakın arkadaşlarımdan, ilköğretim ve liseden kalma arkadaşlarımdan bir tane kişi yok saygı duyulası konumlara gelen veya saygı duyulası bir işler yapan. herkes yiyor içiyor yatıyor. herks mal gelmiş mal gidiyor.

bizim sınıfa baktığımda da öyle insanlar görüyorum işte. bilmiyorum, belki odtü'de okumadığım için öyledir; sonuçta adü'nin kalitesi ortada.
Mesaj tarihi:
üzgünüm ama gelip 7/24 paticikte eskiden yaptım dediğin şeyleri anlatıyorsan şuan baya kötü durumdasın. o yüzden geçmişten kurtul gününü kurtarmaya bak.
Mesaj tarihi:
tarkandakiahtapot said:

vallahi sen geç dalganı, ben geçmişe baktığımda "ulan ben ne yapmışım bunca sene" demiyorum. bir çok kişinin aksine. ne yaptığım ne ettiğim, günlerimi neyle geçirdiğim ortada. ve pişman da değilim.

Mühim olan senin ne yaptığını düşündüğün değil yalnız, dışarıdan objektif birisi bakınca ne yapıyor gözüktüğün önemli bence. Herkesler dünyayı kurtarıyordur buralarda bazen ben ona eminim =)
Mesaj tarihi:
Bir daha bu zamanlara gelmeyeceksiniz. "yaa şimdi kim uğraşacak, emin değilim hislerimden" gibi cümlelerle kendinizi avuturken bir bakmışsınız artık ne zamanınız kalmış, ne de ortamlarda nasıl davranmayı hatırlıyorsunuz eğer ortamınız kalmışsa tabi.

hadi, ertesi gün hemen harekete geçin. Kendinizi silkin ve akın ortamlara. Sevdiğinize hemen hislerinizi aktarın. Yarın bir gün bunu hiç söyleyemeyebilirsiniz, içinizde kalacağına yanağınızda bir kızarık, kalbinizde tatlı bir umut olarak kalsın.
Mesaj tarihi:
yav said:

bi tane motor kazası yapan nota bilmeyen gitarcı eleman vardı
tarkandakibilmemne o eleman galiba

Hep tabdan çaldık ezbere şarkıları nota dedinde şuan ona kasıyorum arkadaş teori ne kasıntı bişeymiş :D Her gün 2-3 saat kendimi sıka sıka çalışıyorum. E tecrübe eskiden gunde 10 saat çalışır sora 2 hafta sıkıntıdan ara verirdim. Şimdi abartmıorum ama her gün min 2 saat ama zorlamıyorumda. Hem teori hem uygulama öğrenmeye başlayınca çoğu gitariste saygım artmaya başladı kolay değilmiş =)
Mesaj tarihi:
manve said:

http://www.youtube.com/watch?v=3fy9nD4_jcQ&feature=plcp&context=C488d0c5VDvjVQa1PpcFOr0KngoQgcQQwMsMnSHaquLEllnkHxLMQ%3D

kiz senden bi 20 gomlek falan ustun ahtatop, sen git cimen gitarcilarina laf at bence. klasman disisin burda

şu ne bok bişi ya zaten parmak egzersizi gibi bir şarkı, bir de böle köpek gibi çalınca resmen gitardan soğutmuş.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...