Absolut Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Mkv dosyalarının dil secenegini sabitleme sansın var mı? Kızların cocuk filmleri hep 2 dil secenekli turkce ve ingilizce olarak ama haliyle bizimkiler turkce anlıyorlar henuz. Bu mkv dosyalarında default dil olarak turkceyi sabitlemenin bir yolu var mı? Ama diger dil secenegini silmeden sadece her acıldıgında turkce acılacak eger istenirse diger dile gececek. VirtualDubMod varmıs eskiden ama artık mkvlerde calısmıyor veya hic calısmamıs galiba cok eski. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 uğraşcaksan şuna bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 mkvmerge yapıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Hatta hızlıca açıklıyım ki sizler keşfetmekle uğraşmayın. Film dosyasını yukardaki programla açtığınızda Audio yazanlar haliyle dil seçenekleri. Tek tek dilleri seçtiğinizde o dilin ayarlarını görüyorsunuz. Herhangi bir cihaz ilk otomatik açtığında hangi dil kullanılacak ise yanında yes yazıyor ve ID olarak 1 oluyor. Yani Turkceyi anadil yapmak için once yanındaki seçeneklerden default kısmını yes yapıcaksınız sonra diger dile gidip onu no yapıcaksınız ve en son olarakda turkceyi yanda yukarı tasıma tusu ile ingilizcenin ustune almanız lazım (ID2sini 1 Yapmak için). Bunları yapınca remux tusuna basın ve tataaaa herşey hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Abi, çoooook daha kolay yolu var: http://i.imgur.com/NSlty.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Yok ya ben mesela TVye USB ile tasıdıgımda default dili diyorum :P Yokse PCdekini ayarlamak sorun degil. Neyse becerdim yukardaki program ile saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar