wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Böyle bir şey varmış link http://www.mediamarkt.com.tr/specials/ulusal-flyer-0308/images/11.jpg Bu fiyata bu pc alınır mı diye soruyor arkadaşım. Birde oyun falan oynayabilir miymiş rahat. Teşekkürler şimdiden iyi geceler tatlı rüyalar ben uyucam gelince bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 fiyata göre özellikler iyi.o işlemcinin özelliklerini performansını vs. bilmiyorum,yorum yapamicam ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 fiyat aşırı iyi. alsam iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 fiyat gerçekten iyi de amd meeeeh yani. amd kötü diye demiyorum da, biraz daha araştır derim. yaza doğru kampanyalar da başlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Fena durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar