Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 yok abi, aklıma orta okul zamanları haytalık ederken ''şu kadar para bulsak ne müthiş olurdu'' diye dolaşıp, bütün gün o parayı bulma umuduyla bakındığımız zamanlar aklıma geldi. o parayı hiçbir zaman bulamadığımızdan olsa gerek tek parasını düşürenin ben olduğunu düşünüyordum uzun sürelerdir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 biz onu ilkokulda yapıyorduk market cipsi, 5 tane kutu kola gömmüştük 5 tl ye sonraki aylarda para arayarak geçti günlerimiz sonra başka bir arkadaş daha büyük para buldu ama size vermem dedi daha da aramadk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 valla hadi havuzda para arıyalım diyip 20tl bulduğumuz ki (98yılı falan şimdinin 50tlsidir) bütün parayı atariye harcamışlığımız var Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Nooldu nooldu yeni bir fakeimiz mi oldu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 son derece gerçek, ben gördüm. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 pics or didnt Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 muhabbetin buraya gelmesi çok ironik sdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowshoe Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Copry'e de teşekkür etmek lazım ama di mi? Umarım dediğin gibidir. Burada nasıl fake olunuyor onu anlamış değilim ama bundan bi' 5-6 yıl önce yerde 450TL bulmuştum. Hem de Alaçatı'da tatildeydim o sırada. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konu konuyu acmis, hosgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Phyxinsevgilisi Phyx'in fakei mesela. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 phyx benim fakeim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Karışıyor işte arada sırada. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 hoşgeldi mi şimdi ne olmuş burada? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 son zamanların en ilginç yeni gelenler topakı. hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 naptin acaba o 450tl ile? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 küheylan said: Karışıyor işte arada sırada. Yok, sadece ben kullaniyorum bu hesabi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowshoe Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Hoşgelmiş gibi gözüküyorum ama bakalım nasıl olacak sonrasında. Slayercığım bi' de iki kız tatilde olunca çok güzel bi' yere yemeğe gittik, sonra da bütün gece eğlendik, hatta üstüne alışverişe gittik. Bir kuruşunu bile arttırmadan harcadım ama afiyet de oldu hani. Konu da konuyu anca bu kadar açabilirdi herhalde. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 One ile tanış hele hele. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 oyhş iyi yapmissiniz da ben olsam sahibini arar bulur verirdim. (:P) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowshoe Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 E biz de aradık herhalde sahibini ama koskoca plajda akşamın sekizinde kimseyi bulamadık. Cüzdan falan yoktu ortada, bildiğin tomar halinde düşmüş para. Güvenliğe sordum parasını kaybeden var mı, gelip soran oldu mu diye. "Yok" dedi, "siz bana verin ben bulurum." Ben de "hadi lan" dedim tabii yani, o yiyeceğine de ben yedim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 O kadar düzgün yazıyorsun ki korkuyorum :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ahaha çok iyi demişsin =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowshoe Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Bence bu çok güzel bir iltifat, teşekkür ederim. Herkes böyle yazsa aslında çok da güzel olur. Çünkü insanlar Türkçe'ye hiç sahip çıkmıyorlar ve bence bu çok üzücü. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowshoe Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Çok iyi dedim tabii, çakala bak. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Forumda ''de'' leri ayrı yazmayanları gördükçe kafayı yiyebilirsin ancak. Arada darlanıyorum ben. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.