Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konu konuyu açmasın sonra?

snowshoe

Öne çıkan mesajlar

yok abi, aklıma orta okul zamanları haytalık ederken ''şu kadar para bulsak ne müthiş olurdu'' diye dolaşıp, bütün gün o parayı bulma umuduyla bakındığımız zamanlar aklıma geldi. o parayı hiçbir zaman bulamadığımızdan olsa gerek tek parasını düşürenin ben olduğunu düşünüyordum uzun sürelerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

Hoşgelmiş gibi gözüküyorum ama bakalım nasıl olacak sonrasında.
Slayercığım bi' de iki kız tatilde olunca çok güzel bi' yere yemeğe gittik, sonra da bütün gece eğlendik, hatta üstüne alışverişe gittik. Bir kuruşunu bile arttırmadan harcadım ama afiyet de oldu hani.
Konu da konuyu anca bu kadar açabilirdi herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

E biz de aradık herhalde sahibini ama koskoca plajda akşamın sekizinde kimseyi bulamadık. Cüzdan falan yoktu ortada, bildiğin tomar halinde düşmüş para. Güvenliğe sordum parasını kaybeden var mı, gelip soran oldu mu diye. "Yok" dedi, "siz bana verin ben bulurum." Ben de "hadi lan" dedim tabii yani, o yiyeceğine de ben yedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...