Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metropol İstanbul reklamı


TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

DRaGoN_SLaYeR said:

ehe.
Çorum'a yapsalardı di mi finans merkezini, oraları canlandırırdı leblebi ticaretinde patlama olurdu hem ne güzel.


sırf şu yazılarınız yüzünden küçük şehirleri aşağılama kompleksiniz nedeniyle,belkide birgün o küçük şehirlere muhtaç kalacak büyük şehirler,özellikle de istanbul...

inşallah büyük bir deprem olmaz da küçük şehirlerden bihaber,3 cm karda AFET BU LAN gibisinden muhabbet eden,bir küçük şehir berberinde hala jiletsiz ustura kullanan bir esnafda traş olmazsınız inşallah hahahahahha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır ben arkadaşın dalga geçerek konuşmasına yazdım onu,yoksa banane istanbuldan banane sivasdan banane ankaradan,ama şunu bu forumda ciddi anlamda hiç tartışmadık belkide,istanbulun kaderi ne olacak?

o şehrin dili olsa yeter bi zittirin gidin dermi der.ama napacaksın işte ekmek parası kazanmaya gidiyor millet istanbula,eti,sütü,yediğin ekmeğin buğdayını bile istanbul ürettiği için,istanbuldan başka şehir yok.

ama şimdi biride çıkıp diyecekki,istanbul tr ekonomisinin%5654354 dilimini kontrol ediyor v.s v.s v.s

evet de gün gelir,o büyük deprem istanbulu vurursa eğer,eldeki beton binaların iskeletinimi kemirecek millet..

nese aman banane
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca gerçekten istanbul ciddi bi şekilde finans merkezi oluyor

mesela bir kaç sene önce de international finance corporation(world bank)Europe,Middle East, Africa head office'ini Istanbul ofisi yaptı.

bu aralar londrada mı kalsam istanbul'a mı dönsem die kararsız kalırken kendimi bu tarz gelişmelerle istanbula döndürtmeye ikna ediorum da
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

avrupa'nın en yuksek binası oldugu icin istanbul'a yapılmıyor. ticaret finans merkezi oldugu icin istanbul'a yapılıyor. turkiye'de baska yere de yapılamaz finans merkezi.

kıs geldiginde anadoluda koylere ulasılamazken istanbul'da kar yagısından gunlerce bahsedilmesi benim de canımı sıkan bir durum. van depreminden sonra hep van'ın hava durumu ile ilgili bilgi verilirdi. istanbul'a kar yagdı tv'ler van'ı unuttu.

nufusun cok buyuk bir bolumu istanbul'da yasadıgı icin tabi ki haberlerin cogunda bu sehir gececektir ama anadoludaki kardan sonra istanbul'dakine afetmis gibi yaklasılması buyuk rezillik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...