Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Galatasaray-Gençlerbirliği / 10.03.2012 @ 19.00

Red

Öne çıkan mesajlar

arenada 35 bin kişi falan olur muhtemelen.biletlerin çoğu tükendi.bende kaptım bi tane :)

arenada canlı izlediğim maçlarda maglubiyetim yok.açtıgım konularda da pek yok.
adamlar 6 yiyip geliyorlar arenada da fazla dayanamazlar 4-5 gol olur en az

Sosyal ağlarda paylaş

geçen maçtada gençlerbirliği karşısına yedek ağırlıklı kadroyla çıkıp yenmiştik.ancak defansta servet oynarsa ağır sıçarız.onun yerine ujfa-zan ile çıkarsak daha iyi olur.ikinci yarıda ceyhun girer ujfa yerine.

dikkat etmemiz gereken muslera bence :P sarı yerse ayvayı yedik
Sosyal ağlarda paylaş

bence elmander-baros cıkıp

defansta urfa-gokhan olmalı

urfalı dikkat ederde semih kart görebilir.fener derbisinde gokhan veya servet kalbim dayanmaz

zaten 2-0 ı falan bulursak urfalıyı cıkarıp serveti alabilir

ha fener derbisinde illa bunlardan bir kaçı ceza alıp trabzon maçında oynamicak :)

o da sakat
Sosyal ağlarda paylaş

cavcav en az iki futbolcu sakatlayın emri vermiştir şimdiden. adamlar hayatlarının maçını oynayacak çoluğunun çocuğunun başına bir şey gelmesin diye. hakem sarı kart sınırındaki futbolcuları pas geçmeyecektir illa ki 2'sine yalandan kart çıkarır. bu maçta da puan kaybedebiliriz ama problem değil.
Sosyal ağlarda paylaş

kendi sahamızda kaybetmeyiz zatende.asıl sorun kart sınırında çok oyuncumuz olması.bence bu maçta zan-ceyhun rahat götürür.benim korkum hakemin kıllık yapıp musleraya kart göstermesi.bu adam haftalardır sınırda ne diye bu kadar sınırda beklettiler anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Servet ve Aykut oynamadıkça Gençlerbirliği vb takımları içeride hangi kadroyla çıkarsak çıkalım yeneriz diye düşünüyorum bu sistemde.

Gökhan Zan-Ceyhun başlamalıyız stoperde. Neco'dan kimse bahsetmiyor ama adam özellikle deplasman maçlarında Elmander ile birlikte rakip defansı hallaç pamuğu gibi atıyor. Hem Baros'u da sıcak tutmak bakımından bu maç Baros-Necati değişikliği olmalı

Muslera
Eboue-Zan-Ceyhun-Balta
Engin-Melo-Selçuk-Riera
Elmander-Baros

Çıkalım en temizinden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...