Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 arenada 35 bin kişi falan olur muhtemelen.biletlerin çoğu tükendi.bende kaptım bi tane :) arenada canlı izlediğim maçlarda maglubiyetim yok.açtıgım konularda da pek yok. adamlar 6 yiyip geliyorlar arenada da fazla dayanamazlar 4-5 gol olur en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Bize karşı canavar gibi oynarlar, çizgiden top falan çıkarır kalecileri. O yüzden kart görmeden mümkünse yedek ağırlıklı kadroyla 1-0 olsun bizim olsun. Ujfa-Semih yerine Ceyhun-Gökhan Zan, Neco yerine Baros oynar. Aydın malesef formdayken oynasın bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Sakatlamaya oynar gençlerbirliği büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 geçen maçtada gençlerbirliği karşısına yedek ağırlıklı kadroyla çıkıp yenmiştik.ancak defansta servet oynarsa ağır sıçarız.onun yerine ujfa-zan ile çıkarsak daha iyi olur.ikinci yarıda ceyhun girer ujfa yerine. dikkat etmemiz gereken muslera bence :P sarı yerse ayvayı yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Topu geç oyuna soktu diye yalandan bir sarı kart bekliyorum Muslera'ya. Onun dışında bir kaleci sarı kart görmez kolay kolay. Ujfa da bir derece temkinli oynar da Semih sakat. Dengesiz dalıyor bazen tek hamlelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Kimler sınırda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Muslera, Ujfa, Semih, Necati. Umarım tandemdekilerden biri oynayıp da kart görmez bu hafta. İhtimal az da Muslera görürse zaten gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Baya sıkıntıymış yav. Neyse gerekli önlemler alınmıştır zaten. Semih'in çok dikkat etmesi lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 bence elmander-baros cıkıp defansta urfa-gokhan olmalı urfalı dikkat ederde semih kart görebilir.fener derbisinde gokhan veya servet kalbim dayanmaz zaten 2-0 ı falan bulursak urfalıyı cıkarıp serveti alabilir ha fener derbisinde illa bunlardan bir kaçı ceza alıp trabzon maçında oynamicak :) o da sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 cavcav en az iki futbolcu sakatlayın emri vermiştir şimdiden. adamlar hayatlarının maçını oynayacak çoluğunun çocuğunun başına bir şey gelmesin diye. hakem sarı kart sınırındaki futbolcuları pas geçmeyecektir illa ki 2'sine yalandan kart çıkarır. bu maçta da puan kaybedebiliriz ama problem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Abartmadik mi yav, bence cok bi zarar gormeden en kotu berabere kalir hatta buyuk ihtimal yener gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Ligin ortalama futbolunu oynayan fenere barcelonaymış gibi övgüler yağdıran cavcavdan bi emir çıkar ya, derbi üzerine oynarlar kesin. Adam FENERBAHÇEMİSSSS-2 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 kendi sahamızda kaybetmeyiz zatende.asıl sorun kart sınırında çok oyuncumuz olması.bence bu maçta zan-ceyhun rahat götürür.benim korkum hakemin kıllık yapıp musleraya kart göstermesi.bu adam haftalardır sınırda ne diye bu kadar sınırda beklettiler anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Geçen hafta muslera olmasa maç gg olurdu yanlız. Muslera olmadan çıkabileceğimiz bi maç yoktu yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Ben Servet ve Aykut oynamadıkça Gençlerbirliği vb takımları içeride hangi kadroyla çıkarsak çıkalım yeneriz diye düşünüyorum bu sistemde. Gökhan Zan-Ceyhun başlamalıyız stoperde. Neco'dan kimse bahsetmiyor ama adam özellikle deplasman maçlarında Elmander ile birlikte rakip defansı hallaç pamuğu gibi atıyor. Hem Baros'u da sıcak tutmak bakımından bu maç Baros-Necati değişikliği olmalı Muslera Eboue-Zan-Ceyhun-Balta Engin-Melo-Selçuk-Riera Elmander-Baros Çıkalım en temizinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 gökhan ve ceyhun la çıkarsanız kafadan gençlerin iki golü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Herve Tum acımaz valla, Zan'ı kesin sakatlar da Ceyhun'u naapar bilinmez lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Yerli Busquets'e güveniyorum ben Servet oynayacağına stoper o oynasın sdhfshfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Herve Tum acımaz. 8-10 tane falan atar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 haha adam sempatik http://www.youtube.com/watch?v=GnVMX4UgaJQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ahahahah yalnız musleraya bi imaj lazım.arkadaki apaçiden farkı galatasaray kalecisi olması sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 tipsiz kaleci ii aga saçıyla başıyla değil topla uğrasır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 3 büyük takımın da yıldız futbolcusu apaçi. apaçiliklerine göre dizmek gerekirse; 1. q7 2. muslera 3. stoch ama q7 doğuştan apaçi, muslera ve stoch genç apaçiler. birer saç kesimiyle düzeltilebilir sorun. q7 de öyle değil ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 görseller http://www.spordasondakika.com/quaresma-besiktas-19032h.jpg http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62615F61675F636162615162686B62616B61647E7E7C7F8A.jpg http://hypesbr.com/wp-content/uploads/2011/07/muslera-uruguai.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 o diilde çok fena fener maçı tribine girdim.takım kötü giderken falan bi ara derbi heycanı azalmıstı ama şimdi maç önemli olunca rüyalarıma girmeye başladı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar