BaaL Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 insanlar baya gülüyor, sizinle de paylaşıyım bari. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=27696202 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 kafalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 fazla oksijen kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Kondansatör böyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 aynen ondan zaten. alet flaşlıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 bunların içerisindeki kondansatörlerin 4-5 tanesini birleştirip coil gun yapıyor gavurlar. http://www.instructables.com/id/Disposable-camera-coilgun/?ALLSTEPS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 önce güldüm sonra bastım eksiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Güleceğimiz yerde haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 elesso said: bunların içerisindeki kondansatörlerin 4-5 tanesini birleştirip coil gun yapıyor gavurlar. http://www.instructables.com/id/Disposable-camera-coilgun/?ALLSTEPS demeye gelmiştim rail gun yapmak için DIY lerin cğunda kondansatörler bunlardan cıkarılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rg2oI3NQlWw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 şu video çok acıklı laan, her izlediğimde üzülüyorum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 lan ben bunu anlattığımda 7 kişi gülerken kalp krizi geçirecekti nerdeyse. dedim sözlüğe yazayım, sit com mu kestiremedim, fail olursa da nasip kısmet diyerekten yazdımdı. begeni manyagı olmuş entry 15 tane mesaj geldi yarıldım öldüm geberdim vırt zırt. geldim size paylaştım ayar vermeye çabalamışsınız amansızca :d hani gülmedin falan tabiki olabilir, ben bişeye gülmezsem kapatıp geçiveriyorum misal. bilemedim neyse artık ilginç kafalar valla. hep bu "meanwhile in japan" topiğinde vakit geçirmek yaktı sizin kafaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 yok be gayet komik:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 BaaL said: lan ben bunu anlattığımda 7 kişi gülerken kalp krizi geçirecekti nerdeyse. ???? niye lan hiç komedi izlememişler mi cem yılmazı felan bilmiyolar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ben yaşarken de anlatırken de yarıldım ama komik de olmayabilir zaten , anormallik yok, gülmemiştir adam. "komik değil" der forum bura. ama inci sözlük andavalları kafasında hareketler patide görünce yadırgıyorum ben şu forumun açıldığı günü hatırlıyor olmamdan kelli :/ bide burayı "evim" olarak bellemiş olmamdan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 hani beni gülüsetti ama o masada olsaydim muhtemelen saatlerce gülerdim. yani yasayinca etki farkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 BonePART said: ???? niye lan hiç komedi izlememişler mi cem yılmazı felan bilmiyolar mı yok bonecum, o sizin anlatılan hikayeyi kafanızda yaşarmışcasına canlandıramamanızdan bence. yani şu anlattığımı 2 metre yanda bir bankta oturarak izlediğini düşünsene; 2 tane genç, açıp makinadan filmi çıkarıyolar, sonra tek kelime konuşmadan birisi makinayı kırıp kurcalamaya başlıyo, yiyo voltajı mal gibi, öteki ona gülerken gidip kendisi kavrıyıveriyo aleti titriyo oldugu yerde , aleti atmaya çalışıp elinden çıkaramadığını görüyosun, sonra ikisi de yarılıyo, sonra mal mal bakışıp yerdeki aletin üstünü çakıl taşları ile örtüp uzaklaşıyolar ordan. bunu izlerken gülmeyen adamın zaten benim nazarımda hayattan zevk alma, "yaşama" ve hatta "experience life" değerleri sıfıra yakındır net söyleyim :d yoksa buyur gülme, kendi espri anlayışın tabiki. ama cem yılmaz dedin madem, şu da net(100%) ki bunu cem yılmaz standup'ına para verip girsen, anlatsa, anıra anıra gülersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 makinayı gömüp gitmeniz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 neyse "gülme polisi" moduna girdim şu ilk sayfada gelen beklemediğim tepkilerden dolayı :D ben zaten yazarken tereddütlüydüm "bu yazılıcak bir şey değil" diye. enivey. "neşeli ol ki genç kalasın" diyip kaçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 "çek at fotoğraf makinesiyle bir anı" tualette bir anım diye konu açıcam öyle zorlandımki diye başlıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 photographer said: "çek at fotoğraf makinesiyle bir anı" tualette bir anım diye konu açıcam öyle zorlandımki diye başlıycak babadan oğula nesil bunlar. le'tualette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 karikatürü anlatma olayına benzemiş seninki Baal, orda olsak, ya da sen anlatırken yanında falan olsak çok daha komik gelebilirdi eminim. güldüm mü, güldüm, olay komik hakkaten. ama sen " bisürü insan güldü bu olaya, buraya da link vereyim" diye topik açınca beklentiler anında yükseliyor ister istemez. üstünü örtüp gitmenize kızdım bi de ben, ellemeden bi poşete sokuşturup çöpe falan atabilirdiniz. olmadı bi sopaya geçirirdiniz ne bilem :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 abi strateji hatasi yapmissin, bunu bole post arasinda, sanki kendinin degilmis gibi serve etseydin insanlar bunu cignemeden yutarlardi zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar