Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çek at fotoğraf makinesiyle bir anı


BaaL

Öne çıkan mesajlar

lan ben bunu anlattığımda 7 kişi gülerken kalp krizi geçirecekti nerdeyse. dedim sözlüğe yazayım, sit com mu kestiremedim, fail olursa da nasip kısmet diyerekten yazdımdı.
begeni manyagı olmuş entry 15 tane mesaj geldi yarıldım öldüm geberdim vırt zırt.
geldim size paylaştım ayar vermeye çabalamışsınız amansızca :d hani gülmedin falan tabiki olabilir, ben bişeye gülmezsem kapatıp geçiveriyorum misal. bilemedim
neyse artık ilginç kafalar valla.

hep bu "meanwhile in japan" topiğinde vakit geçirmek yaktı sizin kafaları
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben yaşarken de anlatırken de yarıldım ama komik de olmayabilir zaten , anormallik yok, gülmemiştir adam. "komik değil" der forum bura.
ama inci sözlük andavalları kafasında hareketler patide görünce yadırgıyorum ben şu forumun açıldığı günü hatırlıyor olmamdan kelli :/
bide burayı "evim" olarak bellemiş olmamdan sanırım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

????
niye lan hiç komedi izlememişler mi
cem yılmazı felan bilmiyolar mı

yok bonecum, o sizin anlatılan hikayeyi kafanızda yaşarmışcasına canlandıramamanızdan bence.
yani şu anlattığımı 2 metre yanda bir bankta oturarak izlediğini düşünsene; 2 tane genç, açıp makinadan filmi çıkarıyolar, sonra tek kelime konuşmadan birisi makinayı kırıp kurcalamaya başlıyo, yiyo voltajı mal gibi, öteki ona gülerken gidip kendisi kavrıyıveriyo aleti titriyo oldugu yerde , aleti atmaya çalışıp elinden çıkaramadığını görüyosun, sonra ikisi de yarılıyo, sonra mal mal bakışıp yerdeki aletin üstünü çakıl taşları ile örtüp uzaklaşıyolar ordan. bunu izlerken gülmeyen adamın zaten benim nazarımda hayattan zevk alma, "yaşama" ve hatta "experience life" değerleri sıfıra yakındır net söyleyim :d yoksa buyur gülme, kendi espri anlayışın tabiki.

ama cem yılmaz dedin madem, şu da net(100%) ki bunu cem yılmaz standup'ına para verip girsen, anlatsa, anıra anıra gülersin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

karikatürü anlatma olayına benzemiş seninki Baal, orda olsak, ya da sen anlatırken yanında falan olsak çok daha komik gelebilirdi eminim.

güldüm mü, güldüm, olay komik hakkaten.

ama sen " bisürü insan güldü bu olaya, buraya da link vereyim" diye topik açınca beklentiler anında yükseliyor ister istemez.

üstünü örtüp gitmenize kızdım bi de ben, ellemeden bi poşete sokuşturup çöpe falan atabilirdiniz. olmadı bi sopaya geçirirdiniz ne bilem :3
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...