throine Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 kermit diye biri de vardı noldu ona?
throine Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 içimden bir ses xunn zaten burada diyor.
Theridone Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Ilhan Irem'e ne oldugu belli degil bunlar kim asil
axedice Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 pekaziz said: Jester vardı. Jester kim ya, ben niye bilmiyorum? Bide throine yuh, insan vanille i ikinciye üçüncüye falan sorar da biz de anlamazdan geliriz.
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 http://forum.paticik.com/profile.php?12,16008 Müzik bölümünde bayağı aktifti, severdim önerdiği grupları. fedaykin'den sonra da tarih bölümü zıvanadan çıktı zaten.
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 adam direk kari nerde diye girmis konuya ya, yuh.
throine Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 albümde çok dikkatimi çekiyordu vaniLLe. :/ yokluğu belli oluyor. alamancıydı köylüydü ama olsun.
throine Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 aquila said: adam direk kari nerde diye girmis konuya ya, yuh. niye yaa konuya KERMİT VARDI NERDE HEEEH? diye girsem daha mı iyi olcaktı.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 forgiver said: pelin nerde nileppezdel mi böyle nickli bi üye futboldan fizbanlandı
küheylan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ooo ince ince laf sokuldu. dağılın lan şimdi
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 pelin futboldan dolayı banlandı sonra info@patiik e attıgı mailden dolayı sınırsız banlandı galiba. şu sıralar okul neyin uğraşıyo vanil reyiz istanbula gitti sonra haber alınamadı kermit en son memlekete dönüyodu haber alınamadı (şaka lan bilmiyorum) xunn en son bu fotografı begenirken görüntülendi bugun (true story) spo çok gey haberiniz olsun uyarıyorum açmadan önce sonuçta ahmetle alakalı ne kadar testesteron içerebilir ki cidden herif begenmiş bu fotoyu ha (SON UYARI AÇMAYIN) NAAPIYOSUN
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Biri hemen malcırı banlesin ya bu ney >.<
Masakari Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 beyler sakın açmayın içtiğim çayı püskürttüm, demlik süzgecinden yazıyorum
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 wastryx diye biri vardı n- pardon burdaymış zaten.
Öne çıkan mesajlar