Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ay Başı İçin Donanım Tavsiyesi

Wolas

Öne çıkan mesajlar

Ay başında daha önceden sipariş verdiğim sistem elime geçecek fakat bu sistemi 1-2 ay önce kurdurmuştum bu süre zarfı içinde eminimki teknolojinin boku çıkmıştır haberi olan x eskidi y çıktı diyebilecek olan varsa sistem gelmeden parçaları değiştirip öle almak istiyorum donanım guruları öttürün sistemi

ASUS Rampage IV Extreme LGA 2011

Intel Core i7-3930K

G.SKILL Ripjaws Z Series 32GB (8 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1866 CL 9

Seasonic Platinum Serisi 1000Watt 80+ Plus Modüler Güç Kaynağı

Patriot Wildfire PW240GS25SSDR 2.5" 240GB SATA III Sustained Sequential Read: Up to 555MB/s Sustained Sequential Write: Up to 520MB/s

Seagate Barracuda XT ST33000651AS 3TB 7200 RPM SATA 6.0Gb/s 3.5"

CORSAIR H100

HD 7970 CROSSFIRE

bu sistem ile 3dsmax de takılmadan 10milyon poligon oynatabilecekmiyim
Sosyal ağlarda paylaş

1. elden aldığım için sizin bildiğiniz fiatın çok daha altı olay o değil yeni bişi çıktımı bilen biri varsa söylesin ay sonuna kadar onu değiştirmem gerekiyor ayın 1 ine bastığım gibi ağzımda kuş tutsam değiştiremem.
Sosyal ağlarda paylaş

hardwareden anlamıyorum 10milyon poligonda takılmadan çalışabileceğim ve rahat oyun oynayabilceğim pc toplayın dedim bu sistemi yazdılar az günüm kaldığı için farklı bir cemiyet olsun patiyede danışayım dedim corsair seçmiş sıvı soğutma ile arasındaki fark ne
Sosyal ağlarda paylaş

Quadro kartlar ve suruculeri oyun ları desteklesin diye yapılmiyor.
Ha bir çok kişi de oyunları çalıştırıyor diyor.O zaman Quadro 6000 al para derdi yoksa.

Nisana kadar bekle, nisanda Nvidia GTX 680 filan cıkar, onlardan al iki tane SLI yaparsın diyecektim.Zaman yok diyorsun.
Da şahsen 2 adet AMD 7970 CF yerine ,2 adet 3 GB Nvidia GTX 580 SLI olarak hem oyun hem renderde daha cok işine yarar diye düşünüyorum.
AMD de ye pek sıcak bakmiyorum bugunlerde :)
Sosyal ağlarda paylaş

en son kaç sene önce sistem topladım hatırlamıyorum ama şuan
dual core 2
asus x1800 512 ram
4gb ram
artık son noktasına geldi sistem. bu sene çıkan oyunları low da bile takılmaya başlayıp birde iş için daha iyi bir makina farz olunca sonuçda bu çıktı. bi 10 sene daha kullanırım yeni sistemi herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

Quo-Vadis said:

Quadro kartlar ve suruculeri oyun ları desteklesin diye yapılmiyor.
Ha bir çok kişi de oyunları çalıştırıyor diyor.O zaman Quadro 6000 al para derdi yoksa.

Nisana kadar bekle, nisanda Nvidia GTX 680 filan cıkar, onlardan al iki tane SLI yaparsın diyecektim.Zaman yok diyorsun.
Da şahsen 2 adet AMD 7970 CF yerine ,2 adet 3 GB Nvidia GTX 580 SLI olarak hem oyun hem renderde daha cok işine yarar diye düşünüyorum.
AMD de ye pek sıcak bakmiyorum bugunlerde :)

eğer daha iyi olucaksa fiat ve performans açısından ekran kartını almam diğerlerini alırım 7970e vericeğim para ile ondan 2 tane alıp daha iyi performans alabilirmiyim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...