Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Ay başında daha önceden sipariş verdiğim sistem elime geçecek fakat bu sistemi 1-2 ay önce kurdurmuştum bu süre zarfı içinde eminimki teknolojinin boku çıkmıştır haberi olan x eskidi y çıktı diyebilecek olan varsa sistem gelmeden parçaları değiştirip öle almak istiyorum donanım guruları öttürün sistemi ASUS Rampage IV Extreme LGA 2011 Intel Core i7-3930K G.SKILL Ripjaws Z Series 32GB (8 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1866 CL 9 Seasonic Platinum Serisi 1000Watt 80+ Plus Modüler Güç Kaynağı Patriot Wildfire PW240GS25SSDR 2.5" 240GB SATA III Sustained Sequential Read: Up to 555MB/s Sustained Sequential Write: Up to 520MB/s Seagate Barracuda XT ST33000651AS 3TB 7200 RPM SATA 6.0Gb/s 3.5" CORSAIR H100 HD 7970 CROSSFIRE bu sistem ile 3dsmax de takılmadan 10milyon poligon oynatabilecekmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 http://www.elifplastik.com.tr/images/elifplastikbuyuk/KADIN_BAGI/molped10.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 buna gelmistim, gerek kalmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ben de bu espriyi yapcaktım ama donanım bölümünün ciddiyetine yakışmayacağına kanaat getirerek başlıktan hızla uzaklaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Bende araya troll girsin maksat muateri cekmek diye bole bir baslik actim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 tüm espriler yapılmış burdan bana ekmek çıkmaz. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 @2 ozel gunlerde kanatli .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 o yazdığın sistem ne kadar tutuyor yahu ayrıca aşırı gereksiz parçalar neyde kullanıcaksın onları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 lan o sistem bende olsun karşılığında akrabamı bıçaklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 1. elden aldığım için sizin bildiğiniz fiatın çok daha altı olay o değil yeni bişi çıktımı bilen biri varsa söylesin ay sonuna kadar onu değiştirmem gerekiyor ayın 1 ine bastığım gibi ağzımda kuş tutsam değiştiremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 @2 çok hızlı davranmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 abi hava mı yapion sisteme bak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 aquila said: buna gelmistim, gerek kalmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 selam ben 4650 kullanıyorum 7970 ne uçak modeli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 sen likid soğutma tak bu sisteme alev alır alet. en kötü fan sesinden sağır olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 hardwareden anlamıyorum 10milyon poligonda takılmadan çalışabileceğim ve rahat oyun oynayabilceğim pc toplayın dedim bu sistemi yazdılar az günüm kaldığı için farklı bir cemiyet olsun patiyede danışayım dedim corsair seçmiş sıvı soğutma ile arasındaki fark ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 overclock edebilirsin rahat rahat likid soğutmayla gerçi neyini overclock edicen bunun yeter sana :) fandan daha sessiz bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 paran varsa çok temiz sistem =) hiç kafanı kurcalama al direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 overclock yaptırıcagım ıcın o anakart ile sogutma sistemi koydu benım kafama takılan tek ana şey var 7970 yerine quadro4 alsam oyunlarda sorun cekermiyim bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Quadro kartlar ve suruculeri oyun ları desteklesin diye yapılmiyor. Ha bir çok kişi de oyunları çalıştırıyor diyor.O zaman Quadro 6000 al para derdi yoksa. Nisana kadar bekle, nisanda Nvidia GTX 680 filan cıkar, onlardan al iki tane SLI yaparsın diyecektim.Zaman yok diyorsun. Da şahsen 2 adet AMD 7970 CF yerine ,2 adet 3 GB Nvidia GTX 580 SLI olarak hem oyun hem renderde daha cok işine yarar diye düşünüyorum. AMD de ye pek sıcak bakmiyorum bugunlerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ay başı talihsiz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 intel pentium 4 3.0 ht (pin478) ati x1650pro agp 512 mb 250w everest psu 1 gb kingston ram 90 gb hdd dvd rw imkanın varsa bu sistemi al abi 9 senedir götürüyor beni sağolsun hiç problem çıkarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 emanet said: sen likid soğutma tak bu sisteme alev alır alet. en kötü fan sesinden sağır olursun. Corsair H100 demis zaten listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 en son kaç sene önce sistem topladım hatırlamıyorum ama şuan dual core 2 asus x1800 512 ram 4gb ram artık son noktasına geldi sistem. bu sene çıkan oyunları low da bile takılmaya başlayıp birde iş için daha iyi bir makina farz olunca sonuçda bu çıktı. bi 10 sene daha kullanırım yeni sistemi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Quo-Vadis said: Quadro kartlar ve suruculeri oyun ları desteklesin diye yapılmiyor. Ha bir çok kişi de oyunları çalıştırıyor diyor.O zaman Quadro 6000 al para derdi yoksa. Nisana kadar bekle, nisanda Nvidia GTX 680 filan cıkar, onlardan al iki tane SLI yaparsın diyecektim.Zaman yok diyorsun. Da şahsen 2 adet AMD 7970 CF yerine ,2 adet 3 GB Nvidia GTX 580 SLI olarak hem oyun hem renderde daha cok işine yarar diye düşünüyorum. AMD de ye pek sıcak bakmiyorum bugunlerde :) eğer daha iyi olucaksa fiat ve performans açısından ekran kartını almam diğerlerini alırım 7970e vericeğim para ile ondan 2 tane alıp daha iyi performans alabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar