copry Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 dönülmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Ardeth said: Red said: nası lazer olm bu.niye satıyorlar bunu madem aslında güçlü lazerlerin satılmaması lazım daha doğrusu ortalıkta satılmaması lazım. üniversiteler vs deneyler için kullanıyordur muhtemelen Laserler lablarda ve kişisel deneylerde iş gören aletler. İki tane armut hıyarlık yapıyor diye yasaklanması taraftarı değilim. Hıyarların ikisine müebbet verirsin başka aptallık yapan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 müebbet diil de 10 sene verince caydırmıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 kaldırsınlar olsun bitsin hayatımın hiç bir saniyesinde ah ulan lazer olsaydı diyeceğimi zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Caydırmaz hıyarı öldürmeyen zehir güçlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Snake said: müebbet diil de 10 sene verince caydırmıyo mu? Güzel hatrın için 8 sene 3 aya düşürelim. SeaGle said: Caydırmaz hıyarı öldürmeyen zehir güçlendirir. Aptal adama satış yasağı koymak gerek o zaman ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Redeagle said: Laserler lablarda ve kişisel deneylerde iş gören aletler. İki tane armut hıyarlık yapıyor diye yasaklanması taraftarı değilim. Hıyarların ikisine müebbet verirsin başka aptallık yapan olmaz. o yüzden ortalıkta dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Snake said: müebbet diil de 10 sene verince caydırmıyo mu? müebbet daha iyi insanları aptal olmamak için gayret eder böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=oT5En14A5Cc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 lazer çok güzel bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/article/119/1196522/lasercannon_1316948044.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 mascio said: Rotweiler said: http://www.youtube.com/watch?v=iI7Qq1mYQlI şu da nasıl göründüğü. kameranın objektifine gelen lazerin görüntüsüyle o bir değil ama yani ne alakası var YA ARKADAŞIM, HARBİ ÇILDIRTIRSINIZ ADAMI,HİÇ Mİ FEN İLİM BİLMİYOSUNUZ! GÖZ NE GÖZ?! HAYVANİ BİR MERCEK GÖZ. O OBJEKTİF DEDİĞİN DÜZ CAM MI MERCEK Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Varya ben feci trollendim galiba bu başlıkta. Yüzyılın tepkilerini vermiş ve yemini yutmuş olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 DoruK said: şeyi de sor, akşam gittikleri otellerde hosteslerle bişi dönüyo mu? onu da sor Şunun da cevabını veriyim yeni gördüm :P Kabin ekibiyle kokpit ekibi GENELDE ayrı takılır =)) İhtiyaç harici yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Rotweiler said: Varya ben feci trollendim galiba bu başlıkta. Yüzyılın tepkilerini vermiş ve yemini yutmuş olabilirim. Leon'a kotu diyen elemani ciddiye alip cevap vermissin lan. Daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 damn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 leon kötüde baya adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Rotweiler said: DoruK said: şeyi de sor, akşam gittikleri otellerde hosteslerle bişi dönüyo mu? onu da sor Şunun da cevabını veriyim yeni gördüm :P Kabin ekibiyle kokpit ekibi GENELDE ayrı takılır =)) İhtiyaç harici yani. hic te ayri takilmaz. ben tatile gittigim otelde THY pilotunun 2hostesle ayni odaya girdigini gormustum. yalan soyliyen en adi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Norak said: http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/article/119/1196522/lasercannon_1316948044.jpg ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ya ben şeyi anlamadım uçak o hızla giderken adam lazer nasıl göze denk getiriyo? o mesafeden zaten en ufak el hareketinde acayip oynuyo lazer :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ben tuttum siz saldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Yukarıda açıkladık bunu. Bide hostes olayına gelince, koca harflerle genelde yazdım okuduysanız. THY zaten dayın olmadan %10 şansla girebileceğin bi müessese. Tüm şartları sağlasan dahi yani. Kimin eli kimin cebinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Nasıl denk getiriyorlar lan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ben inandırıcı bulmadım o açıklamaları. fazla dramatize edilmiş. tüm pilotlar böyle ağlaksa vay halimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Rotweiler said: Yukarıda açıkladık bunu. Bide hostes olayına gelince, koca harflerle genelde yazdım okuduysanız. THY zaten dayın olmadan %10 şansla girebileceğin bi müessese. Tüm şartları sağlasan dahi yani. Kimin eli kimin cebinde. thy acayip cidden. bir arkadaşıma mülakat sonunda siz hizmet etmek için değil, hizmet edilmek için yaratılmışsınız deyip kızı işe almamışlardı. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar