Soimyr Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 2-3 sene önce (belki 4 tür) bir trailer izlemiştim. Fantazi dünyası, dev bir ayratık, ama hani mosnter değil, cute bişey, birda ufak bir oğlan çoçuğu vardı, traileri falan bayağı hoştu hmm çıksada oynasam diyordum, az önce mass effecti kötülerken komik bir şekilde aklıma geldi, hani japon muydu westernmiydi hatırlamıyorum yalnız. şöyle 3-4 oyun ismi verirseniz bakıcam youtubedan o oyun mu diye. ps: phorum search db hatası verdi, googledan aratıncada hep 2007 den 2008 den arşive kaldırılmış threadler buldum kusra bakmayın yeni thread için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Olsun abi senden değerli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 The Last Guardian? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 last guardian evet bu yıl sonu mu cıkıcaktı o neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 bayağı bir olaylar döndü the last guardian için aslında. çıkış tarihi de kesin değil sanırım. ilk başta fumito ueda, sony'den ayrıldı dedikoduları çıktı. sonra oyun iptal edilecek falan dendi. nihayetinde sony el attı olaya. en son şöyle bir şeyler olmuştu, http://oyungezer.com.tr/haberler/1-yeni-oyunlar/8310-the-last-guardiana-coreklenen-sis-bulutu-dagiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Evet bu oyundu ya ^^ Dur bakayım ne olmuş oyuna araştırayım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 http://www.vgfever.com/wp-content/uploads/2011/09/the-last-guardian-8.jpg Ummm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Altair Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 değişik bi oyun tarzına benziyor sanki konu bakımından felan nebilimm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar