Odeon Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 DSAGJHGDSAHDSAJURHAWRHGEAWJHDSAHDSAJUHDSAJUHFDSAJUHSAFDJHFSDIUJHFSAUFSUDAFDHDSAJHFSAJHFSAJHFDSAJHFSAJHSFJHSAFDJHDSJHDSAJHDSAJHFDSAJHDSAJHDSAHDSAJHDSAJHDSJHDSJHDSAHDSAJHFDSAFDjfjfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 oha..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 lan hahaha yazık abovvv :)neler oluyor öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 AAHAHHAAHHA bu ne lann oha be ALEXXXX lololo kaldı 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 7-0 olcaz galiba lan tovbe bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Ben 1 sene aldım pişman oldum 2. sene dayanamadım bi şans daha verdim nerde ottan boktan maç var hepsini HD izledim. Beşiktaş için almıştım, sadece Beşiktaş - Ankaragücü maçını izleyebilmiştim =) net iyiydi sorun yoktu ama görüyorum ki hala aynı sorunlar. Bu arada Muslera gerçek galatasaraylı olmuş hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 varan 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 bu Alex Zidane'ı bile yedek bırakırdı lan yanlış zamanda yanlış takımda ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 LULZ noluyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 10 start 20 if takim=galatasaray 21 vanish 22 else kalan=4 30 end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 alex ile sow ful çıkış edit: fatih terimin alexin golunden sonra yaptığı hareketler tam giflik. yapsa keşke biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 lan zaten galibiyet beklemiyordum da 15 dkda 2 gol ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 YÖNÖLMÖZ ÖRMÖDÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Gsli arkadaşları da bu başlıkta görmek isteriz, çok erken vanishlediler lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Burdayiz haci kim vanishliyor :) Ben tanklarim eksiklerin yerine bana gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 mevzu mu var beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 semihe sarı verilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Beklediğim gibi Necati Fb'den korku virüsünü tüm takıma bulaştırmış soyunma odasında, büyük hata yaptınız yepisyeni takıma Fb tecrübeli bir adamı koyarak asdsadasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Esh said: abi sow semihe acımaz, çocuğun son maçı olur yazıktır. Esh said: yalnız demin uyuyakalmışım, ruyamda ilk 15 dakikada 2 tane okutuyodu gs maç sonu 4-0. hayırlara vesile olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 "Tatar Ramazan" said: Beklediğim gibi Necati Fb'den korku virüsünü tüm takıma bulaştırmış soyunma odasında, büyük hata yaptınız yepisyeni takıma Fb tecrübeli bir adamı koyarak asdsadasdasd Korku degil fazla hafife almislar maci siradan gorecez korkmuyoruz derken, fener de ekstra konsatre olmus. Alex hayatinda bu kadar kosup pres yapmis mi 25 dakikada :) Bizim takim en fazla beraberlik alir bu saatten sonra yuksek ihtimal yenilir siz de gider sacma bi anadolu takimina puan verirsiniz gene 9 puan farkla playoff'a gireriz diyorum ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Esh said: Esh said: abi sow semihe acımaz, çocuğun son maçı olur yazıktır. Esh said: yalnız demin uyuyakalmışım, ruyamda ilk 15 dakikada 2 tane okutuyodu gs maç sonu 4-0. hayırlara vesile olsun. istihareye yatmışsın sen kardeş, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Ozgur Cek ile Selcuk hazirlaniyormus, oyle bir hata yaparsa Aykut cok eglenebiliriz yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 adam nostradamus terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar