Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Fenerbahçe vs Galatasaray | 17 Mart - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DSAGJHGDSAHDSAJURHAWRHGEAWJHDSAHDSAJUHDSAJUHFDSAJUHSAFDJHFSDIUJHFSAUFSUDAFDHDSAJHFSAJHFSAJHFDSAJHFSAJHSFJHSAFDJHDSJHDSAJHDSAJHFDSAJHDSAJHDSAHDSAJHDSAJHDSJHDSJHDSAHDSAJHFDSAFDjfjfd
Mesaj tarihi:
Ben 1 sene aldım pişman oldum
2. sene dayanamadım bi şans daha verdim

nerde ottan boktan maç var hepsini HD izledim. Beşiktaş için almıştım, sadece Beşiktaş - Ankaragücü maçını izleyebilmiştim =)

net iyiydi sorun yoktu ama görüyorum ki hala aynı sorunlar.

Bu arada Muslera gerçek galatasaraylı olmuş hayırlı olsun.
Mesaj tarihi:
Esh said:

abi sow semihe acımaz, çocuğun son maçı olur yazıktır.

Esh said:

yalnız demin uyuyakalmışım, ruyamda ilk 15 dakikada 2 tane okutuyodu gs maç sonu 4-0. hayırlara vesile olsun.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Beklediğim gibi Necati Fb'den korku virüsünü tüm takıma bulaştırmış soyunma odasında, büyük hata yaptınız yepisyeni takıma Fb tecrübeli bir adamı koyarak asdsadasdasd

Korku degil fazla hafife almislar maci siradan gorecez korkmuyoruz derken, fener de ekstra konsatre olmus. Alex hayatinda bu kadar kosup pres yapmis mi 25 dakikada :)

Bizim takim en fazla beraberlik alir bu saatten sonra yuksek ihtimal yenilir siz de gider sacma bi anadolu takimina puan verirsiniz gene 9 puan farkla playoff'a gireriz diyorum ben =)
Mesaj tarihi:
Esh said:

Esh said:

abi sow semihe acımaz, çocuğun son maçı olur yazıktır.

Esh said:

yalnız demin uyuyakalmışım, ruyamda ilk 15 dakikada 2 tane okutuyodu gs maç sonu 4-0. hayırlara vesile olsun.

istihareye yatmışsın sen kardeş,
  • Yeni Oluştur...