Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Ee daha iyi ya deplasmanda yendik, o sayılmıyor mu yenmekten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Sotto said: O zaman Stoch da Kadıköy'de GS galibiyeti göremedi lol.. "Tatar Ramazan" said: fail Stoch bu sene gelmedi ki, geçen sene de vardı takımda çevir kazı yanmasın allah bilir sen geçen sene kadıköyde kazandığınızı falan da sanıyorsundur maç izlemeden ilgilenmeden gazeteden 10 yıldır kazanıyoruz diye okuyup sevinmek hava atmak falan da iyi taraftarlık tabii hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 adam fail uzerine fail oldu ama akıllanmıyor hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 METROBÜSLE GELİYORUZ TOKATA GELİYORUZ 10 SENEİN PATLAMASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 tokadı yiyip donmeyelim yine sdfad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 yicez zaten ama maç öncesi gaz yapalım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 8-9 tane atarız o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Ölçtüm şimdi fenerliler daha uzağa işiyo aferin. http://i289.photobucket.com/albums/ll225/Bogurtlenkusu/orson-clapping.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 DoruK said: Sotto said: O zaman Stoch da Kadıköy'de GS galibiyeti göremedi lol.. "Tatar Ramazan" said: fail Stoch bu sene gelmedi ki, geçen sene de vardı takımda çevir kazı yanmasın allah bilir sen geçen sene kadıköyde kazandığınızı falan da sanıyorsundur maç izlemeden ilgilenmeden gazeteden 10 yıldır kazanıyoruz diye okuyup sevinmek hava atmak falan da iyi taraftarlık tabii hehe He gülüm he kas sen daha ayar verecem diye, çocukla çocuk olamayacam geçiniz. Asıl onu bırakın da neden diye kendinize bir sorun, içerde dışarda farketmiyor bu maçlar nerdeyse derbi olmaktan çıkacak arada 15 sene devamlı yenseniz kapanmayacak kadar hayvani fark oluştu artık. Ama hala utanmadan bu tarz laflar ediyorsunuz ya cidden insan şaşıyor bu kafaya. Gerçi ben Fenerlileri de anlamıyorum artık Cimbomu yenince dalga geçmek veya sevinmekte anlamlı veya değerli bir olay yok ki. Zira bu hayatın gerçeği gibi gelenek gibi default bişi yahu Fener'in Cimboma olan üstünlüğü doğal seleksiyon olmuş bu artık insanlık tarihinde yer etmiş değişmesi imkansıza yakın bir fact yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 öyle diosunuz da yarın bir tokatlasak ağlıcak köşe ararsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 capssiz olmaz o yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Yarın ifade alırsak eğer bu mesaj nesilden nesile aktarılır yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 SeaGle said: Yarın ifade alırsak eğer bu mesaj nesilden nesile aktarılır yanlız. muhtemelen fener 3 leyecek. ama yine de umut iyidir (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Aziz Yıldırım büyü yaptırmıştı güya Kadıköy'de şimdi içeride diye alabiliriz maçı diyorum, içeriden tutmaz o büyüler sdsfsds:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Ohhhohhh siz olayı anlamamışsınız daha, tekil galibiyetlerden bahsetmiyorum ben, olmaz olmaz yani bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir, şans yaver gider belki de yenersiniz ama olay o değil Artık ortada gelenek olmuş bir üstünlük var, 15 sene devamlı kazansanız anca eşitlenecek ve 60 gol kadar bir fark var, derbi olmaktan çıkacak nerdeyse Gs-Fb maçları, yani bunu bir maçta yapmadı Fb, futbol tarihimiz içinde artık oturmuş doğal bir anlayış bir gerçek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 "Tatar Ramazan" said: şans yaver gider belki de yenersiniz ama olay o değilahahaha tırıss korku kaplamış bünyeyi galiba gerek yok 10+ senedir yenemiyoruz nasılsa korkmayın bu kadar her seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 yok ya rüştü okunmuş üflenmiş muskalar koydu stadın 4 bir köşesine ondna böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 oo yine bu baska buyukluktur adi konamaz tadinda argumanlar gelmis, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 KUPA BÜYÜKLÜĞÜ DEĞİL!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bu arada fenerbahceyi 102 gundur falan yenemiyoruz sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 cumhuriyeti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ya Doruk kardeş rica edecem sen benim mesajlarıma cevap yazma, ignorladık say birbirimizi Bi sen bi de Masquarade artık trollün profu olmuş çocuklarsınız, sizin mesajlarınızın elle tutulur cevap yazılır anlaşılır mantıklı yanı yok benim için Yani ikinizle cidden muhatap olmayı istemiyorum, Masq ile bunu konuştuk özelden ve anlaştık. Sana da ahanda burdan aleni yazıyorum, umarım anlamışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 sdfsdf 1e karsi 17 olacak adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar