Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 En iyisi nasıl oluyor bunun? ProTeXt diye bir şey bulup yükledim ama Linux'da kullandığım kadar iyi bir editor ve Linux'daki kadar iyi bir derleme hızı yok daha. Hangi editorleri kullanıyorsunuz? En iyi dağıtım hangisi? TeXnicCenter iyi gibi görünüyordu ama ne yaptıysam structure browser'ı çalıştıramadım onda da. TeXstudio yüklü şu an, iyi olmasına iyi ama sözlüğüne kelime ekleyemediğimdem işimi zorlaştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 latex icin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 XeLaTeX kullanıyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Latex icin miktex + winedt kullaniyorum ben. "Works like a charm" diyorum. Vim'de yazmadigim tek sey latex sanirim. Miktex ile xetex de kullanabiliyor olman lazim. Emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 O bulduğum ProTeXt MiKTeX kullanıyormuş. Hep TeX Live kullanmıştım ama Windows için güzelmiş MiKTeX, o sorun çözüldü. Editor olarak WinEdt'ye bakıyorum. Düzgün bir şey bulamadım hala ama ona bakmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 miktex + texniccenter üstü yok bence. Tüm tezlerimi ve semiler paperlarımı bunlarla yazdım. Her şeyi de gayet iyi çalışıyor pek uğraştırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Texniccenter çok iyiydi en iyisiydi Windows'da gördüklerimin ama structure browser boş kalıyor ne yaparsam yapayım. Neyle uymadı, neyi bozuk anlamadım. LaTeXila kullanıyordum Linux altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Texniccenter projesi yaratman gerekiyor sanırım. Vanilla tex dosyalarında boştur structure browser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Şimdi windowsta türkçe karakter destekleyen bir TeX sürümü kullanabilmek için ne yapıyoruz? MikTeX ne yazıkki anca package'larla destekliyor. Onlar da başka sorunlara yol açıyormuş. XeTeX unicode diyorlar ama nasıl kurarım, ne yaparım soru işareti. Anlamadım nasıl indirip kuracağımı, lol. Bir de tex editör olarak ne tavsiye edersiniz? Bir gelişme var mı son 2-3 senede? Texmaker çektim ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mac'te sorunlarımı hallettim, windows'ta hala sıkıntılı meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar