toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 evet. ben atayım sana invite pls :) öm'den gel istiyosan ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 oqanXpro said: Simdi ben cat ı aldıkdan 2 ay sonra oyunu bırakdım yaklaşık bir yıldır ödeme yapmıyorum 2 tanede 85 lvl karakterim var ben inv aldığım zaman bende bitane 80 kaza biliyormuyum acaba bi bilgisi olan varmı evet kazanıyorsun. bir karakterini de seni davet eden arkadaşının serverına ve factionuna geçirebiliyorsun. free faction ve server migrate yani. ayrıca soru eki mi ayrı yazılır. sert sessizlerden(p,ç,t,k) sonra gelen yumuşak sessizler(b,c,d,g) sert sessizlere dönüşür. buna sert ünsüz benzeşmesi yahut ünsüz sertleşmesi denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 türkçe dersi verdin diye invite'ı sen atarsan kafama sıkarım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Ahah yok ben invite attım birine zaten. Bundan sonra isteyen olursa buraya yönlendireceğim hatta. Sizden invite atmak isteyen olursa kullansın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 isteyen öm attısın yollayayım günlük 1 tane atılabilir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 "Tatar Ramazan" said: "Tatar Ramazan" said: SadGamer said: "Tatar Ramazan" said: pazar günü 1 sene aradan sonra açtım hesabı ve bunu kaçırdım yani ha lol blizze komikli mail at sansini dene Şimdi Daggerspine diye dandik bi serverda Horde'tuk arkadaşlarla zaten 2004'ten beri Ally sürmedim ağzıma:D Neyse geçen sene hepimiz bıraktık işte oyunu. Şimdi burdan aldığım gazlan Silvermoon'da ally açayım diye aktif ettim hesabı. Ama heirloom yok gold yok zor olacak tabii. Acaba GM'le konuşsam falan heirloomları yeni karakterime getirir mi? Nette bunu başaranlar olmuş, acaba dedim bende Blizz supporta ticket attım siteden, ben 36 saat önce açtım diye ne günahım var bana da verin Scroll hakkı dedim. Hem yeni serverda reroll yapacam heirloom ve goldlarımı getirmem lazım böhüü diye de ekledim, hadin bakalım bekliyorum. sonuç alırsan buraya koyar mısın? ben de 2 hafta önce açmıştım ticket attım yapamayız falan dediler ineligiblesın dediler ama çirkeflik yapıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 bana da cevap geldi 2 saat önce, üzgünüz falan diyorlar ama durmadım tabii üsteliyorum tekrardan bakalım kismett Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 aynen. 2 hafta götüm çıktı 85 olcam diye bekleseydim hem expansionlar beleş olcaktı hem karakter. yok böyle saçma bişey. önceden haber verseler beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Ya en sevdiğiniz clas falan diye bir anket açsam şu bölüme kızar mı millet acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Biri bana atar mı acep? Bnet maili: [email protected] Tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Ben gönderdim gün sonunda ulaşacakmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Bana öm ile bnet mailleri atanlara bulabilirim davetiye arkadaşlar. davetiye hakları sınırlı olduğu için millet öyle her önüne gelen mail adresine atmıyor haberiniz olsun. gerçekten başlayacağına inanmazsa hiç atmıyorlar yani. davetiye isteyenlerle mount isteyenleri buluşturabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mount tek bir karaktere geliyor galiba , değil mi ? Bir de bir konuda kafam karıştı, benim zaten 4 nisana kadar 6 aylık aboneliğim varken annual pass aldım. Ama sanki devam eden üyeliğin üzerine eklenmemiş gibi gözüküyor, bir sorun çıkmaz değil mi ? Zaten hazırdaki 4 aylık aboneliğim boşa gitmesin ! Game Time Source: 6-month Recurring, 65.94 € Renews: 4/5/2012 18:13 Annual Pass Ends: 30/1/2013 11:03 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 bosa gitmeyecek diye biliyorum. yine de ticket açabilirsin istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Horde - Twisting Nether 2 farklı hesabım var, davet atabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 hayr boşa gitmeyecek o acık olan zamanın sayılıyor zaten. Annual pass olayı taahhüt sadece mesela 12 ay actırdın önceden ertesi gün annual passa başvurdun ordaki sözleşmede bu günden itibaren 12 ay düzenli ödeyeceğim diyorsun öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 said: SOR ile oyuna dönenlerin -bir karakteri 80'lvl başlama -bir ücretsiz server transferi ve faction transferi -7 gün beleş oyun süresi -beleş cataclisym upgrade ***ancak 1 aylık sub yapmanız gerekiyor bunlara sahip olabilmek için*** şimdi benım acc kapalı bana davetiye gelirse yukardaki hediyler benim oluyor değil mi? Mesela benım acc ta butun karakterler +80; yeni bir karakter acıp instant 80 mi oluyorum o zaman? Bana mount yok mu bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 bana gelmedi hala yaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ahanda gelmiş eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 nordlydian said: şimdi benım acc kapalı bana davetiye gelirse yukardaki hediyler benim oluyor değil mi? Mesela benım acc ta butun karakterler +80; yeni bir karakter acıp instant 80 mi oluyorum o zaman? Bana mount yok mu bu arada? sadece bir tane 80 karakter veriyor sana işte. yeni karakter açıp insta80. bir de sana bedava bir faction+server migrate veriyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 İsteyene atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Arkadaslar benim banlanmis bir acc vardi. Ayni acc bagli starter edition acc varmis simdi gordum scroll of res icin kullanabilirmiyim bunu rogue kasmak istiyorum 80 den baslarim guzel guzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Starter edition acountu kullanamıyosun.Ben böyle biliyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 yahu davet edene mount'tan baska bisi yokmus ki. ben de 80 level char iki tarafa da var sanıyodum. ugrasmaya degmezmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodos Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 var mı su an scroll of res gonderebileck online arkadas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar