photographer Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ben başlatmıştım lan! çalmayın müşterilerimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 davetin gelmesi için önce 1 aylik subs mi gerekiyor.ben geldiği zaman yaparım diyorduda gelmiyor herhalde başka türlü.time card girebiliyormuyuz yada ? accountum bloke olmuş güvenlik nedeniyle şifreyi değiştirdim şimdi olur herhalde gönderebilirsiniz. [email protected] Omer Saglam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Thraine, sana yolladım, mesajda yazdım, hemen gelmesede sonra gelir , böyle 5-10dk gecikmeli geliyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 açıklasanıza arkadaş. türkiye yazmıyor o listede nasıl yapıyorsunuz. gönderdiğimiz accountun ne olması gerekiyor? (1 aylık ödenmiş vs..) hadi anlatın lemuria kardesinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 yazmasa da gönderiyorum valla olur olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragami Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 walla dün iki arkadaş gonderdim dedi ama gelen giden birşey olmadı :) accountum germany kayıtlı bu işi kökten çözerim davetiyeni gönderirim diyen arkadaşların yardımını bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 banada gönderiyorlar gelmiyor.önce ödememi yapıcaz 1 aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Burda yazıyor nasıl davet alacağınız ama dikkat edilmesi gereken bişey var arkadaşlar davetler davetlilere gün sonunda gider diyor gönderince biz. SOR FAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Arkada$lar kesinlikle mount derdinde değilim, bizim serverda herhangi birinden dahi alabilirsiniz resurrectionu ya da isterseniz benden alabilirsiniz ya da sizi guild arkada$larıma yönlendiririm. istediğim tek $ey, bu bedava faction change ve migration ile bizim servera gelip casual, i$ güç sahibi insanların sadece bir gece raid kesin yaptığı(cuma gecesi çoğunlukla ama o gece çok i$i olan olursa cumartesi gecesi) 10 man grubumuza gelmeniz. ciddiyim. hatta daha ileri gidiyorum, ilk 1 aylık paranızı da ben vereceğim. yeter ki n00b olmayan, taktik nedir ne değildir, ne zaman nerede durulur anlattığımızda dinleyecek, raidlere gelip hem muhabbet edip hem de reskille bağlanırsak bunu dert etmeden oynayabilecek adamlar gelsin. ciddiyim. ho$ düzgün oyuncular gelirse kesinlikle reskille bağlanmayız her bossu az denemede keseriz eminim. amacımız da endgame content değil ya da bossları nerf gelmeden kesmek değil. hardcore değiliz ama altı ki$i biraraya geliyoruz dört ki$i pugdan toplamak istemiyoruz.(evet hepimiz eskiden hardcore oynamı$, bossları realm first falan kesmeye kastırmı$ ve $imdi sadece keyif almak için oynayan tipleriz) bakın açık konu$uyorum, isterseniz ilk ay ödemenizi ben yapacam. yeter ki iyi oyuncular ve iyi, muhabbeti güzel arkada$lar gelsin. not: çok guild invite oldu farkındayım özür dilerim. sadece resurrection kullanmak isteyen arkadaşlara böyle bir teklifim olacağını söyleyecektim. çok uzattım açıklama yapayım derken. eğer bölüm kurallarına aykırıysa ortamın düzenini bozmak gibi bir niyetim yoktu, olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
osres Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Fazla invitesi olan arkadaşlardan mümkünse bende bir adet invite istiyorum. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 gönderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aregor Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 davet isteyen varsa gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ben gönderdiğiniz davetlerden işime geleni sectim.çünkü davet gonderenin serverında oynayabiliyorsunuz silvermoon ally vardi oraya gectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 lütfen soruma cevap verebilir misiniz? arkadasima göndericem de hangi sartların sağlanması lazım. ve türkiye yazmıyor orda nasıl yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Kazzak Horde - Davet edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 aa bende kazzaktayım horde'um asl? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aregor Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 B.net hesapları Türkiye kayıtlı olanlar gönderemiyor. Oynamak istediğiniz server'ı ve b.net email adresinizi yollarsanız davet gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Kütük Avusturya kayıtlı benim isteyene gönderirim. Lancelion said: benim de hesabın paris, avenue de napolyon diye bi yere kayıtlı olması güzel oldu sdfcxv aynen ADDRESS: m**** cinnah mahallesi No:31 ankara 06123 Austria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 benim de hesabın paris, avenue de napolyon diye bi yere kayıtlı olması güzel oldu sdfcxv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 bi mal ben varmışım demek ki. hesabı açarken de hiç uyaran olmadı , 3. dünya ülkesiyiz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 "Tatar Ramazan" said: SadGamer said: "Tatar Ramazan" said: pazar günü 1 sene aradan sonra açtım hesabı ve bunu kaçırdım yani ha lol blizze komikli mail at sansini dene Şimdi Daggerspine diye dandik bi serverda Horde'tuk arkadaşlarla zaten 2004'ten beri Ally sürmedim ağzıma:D Neyse geçen sene hepimiz bıraktık işte oyunu. Şimdi burdan aldığım gazlan Silvermoon'da ally açayım diye aktif ettim hesabı. Ama heirloom yok gold yok zor olacak tabii. Acaba GM'le konuşsam falan heirloomları yeni karakterime getirir mi? Nette bunu başaranlar olmuş, acaba dedim bende Blizz supporta ticket attım siteden, ben 36 saat önce açtım diye ne günahım var bana da verin Scroll hakkı dedim. Hem yeni serverda reroll yapacam heirloom ve goldlarımı getirmem lazım böhüü diye de ekledim, hadin bakalım bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Aregor said: B.net hesapları Türkiye kayıtlı olanlar gönderemiyor. Oynamak istediğiniz server'ı ve b.net email adresinizi yollarsanız davet gönderebilirim. 2 tane hesabım var. Hesaplarımın ikiside Türkiye adresli ve baştan beri bir kere değişmedi. Bir hesapla bugün bir inv gönderdim ve ulaştı gönderdiğim kişiye. Yani adresle alakası yok bu seferki sistemin. Diğer hesaptanda davet gönderebilirim isteyene. Horde - Twisting Nether Not: Davetler instant gelmiyor haberiniz olsun. Sabah attığım inv şimdi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aregor Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 "Are all countries eligible to cast the Scroll of Resurrection? To send an invitation an account must be a full active account in good standing. Only residents of the following countries may send a Scroll of Resurrection invitation: Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Netherlands, Norway, Portugal, Russian Federation, Spain, Sweden, Ukraine and United Kingdom. Battle.net registration required. Register at www.battle.net at no cost to you." Resmi açıklama bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 O yazı muhtemelen resmi olarak gerektiği için oraya konmuş bir yazı. Sistem Türkiyede çalışıyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oqanXpro Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Simdi ben cat ı aldıkdan 2 ay sonra oyunu bırakdım yaklaşık bir yıldır ödeme yapmıyorum 2 tanede 85 lvl karakterim var ben inv aldığım zaman bende bitane 80 kaza biliyormuyum acaba bi bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar