Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 ÖM at mailini yollayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 başka yollayabilecek var mı? arkadaşın limiti dolmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uptonist Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 isteyen varsa yollarım pm atın mailleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uptonist Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 biohazard'a yolladim bu günlük hakkım kalmadı yarın açılır sanırım gene yollarım pm atana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Bana da yollayabilir mi birisi eğer mümkünse? neyse, 10 günlük trial aldım girdim ben. zaten sıkılırım 10 güne, gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardinaL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 invite isteyen olursa mailini pm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 invite isteyen olursa mailini pm atabilir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 arkadaşlar sor için ne gerekiyor tam olarak çözemedim bide twisting netherda oynamak istiyorum horde olarak.country falan değiştirmek gerekiyor biri nasıl yapıcağımı anlatsında yapalım 2012 nisan son ödemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 stormscale horde [email protected] teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 wow ölmedi mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Kısmetse 10-15 yıla ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Bişi sorcam. Birine SoR yolladığımda benim bir charımı da level boost yapma şansım oluyor mu yoksa bu boostla 80leme olayı sadece SoR yollanan hesap için mi geçerli? 4 Mart 2012 öncesi aktif hesaplar için yollabilirsiniz SoR diyor FAQda ama 4 mart sonrası için olanlar içinde bişi demiş tam anlamadım bilen var mı? Kısacası 5 mayıs 2012de donmuş hesabıma SoR yollayıp orda bir charı boost ile 80'lemem mümkün mü değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 pm olcakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Burdan yazim madem. Var mi atabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 var mı atcak res scroll? garanti kullanılacak, yanmaz yani eğer öyle bi şey varsa dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 he bi de 7 gün cata trial ile aktif olması hesabın bozmamıştır di mi bu olayı? edit: trial bozuyomuş ama supporttan kaldırtınca düzeliyomuş, 3 gün var bitmesine live chatten sildirtcem trialı şimdi edit 2: live chat kaldırdı oke, sorun kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 buldum ben SoR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 SoR atabilirim hala arıyan varsa (twisting netherdayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Sor arıyorum pm bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Stormscale'dayim ben de. Isteyen varsa PM'lesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 selam millet oyunu 2009da oynamıştım en son aktif etmek istiyorum. the venturo co da imiş karakter kullanabilir miyim bu inviteı yoksa başka bir yol önerir misiniz? her şeyi unutmuşum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Kullanirsin bi de invite'in geldigi servera beles gecebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 istediğin serverda yeni 1 level karakter açıp 80letebiliyosun. o daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 [email protected] invite bekliyorum efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 auchindoun alliance atabilecek varsa pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar