GEd Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ipad alternatifi tablet ne var ? Sony table s 3g ve samsung galaxy gördüm şimdi nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 o kadar baktım ipad alternatifi çokta ios alternatifi android olamaz henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 New iPad'in en önemli kozu ekranı. Retina harika bir olay. Ben yurt dışı kaynaklı dergileri artık ipad üzerinden takip ediyorum. Okumak inanılmaz keyifli. Flipboard tipi programlarda çok harika oluyor tabi. Ayrı bir deneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Bir sorum/sorunum var iPad 3 sahipleri. Benim cihazda evin wireless ağına bağlıyken arada bir ağdan kopuyor ve ipadden wifi açıp kapatınca düzeliyor. Sorun acaba cihaz da mı yoksa modemde felan mı? iphone'da da aynı şey oluyor arada bu da modemden olduğunu mu gösterir ki şimdi bir de modem almak istemiorum. help pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 bende de oluyor bu. yenileyince düzeliyor. benimki ip dns uyumsuzluğu gibi bir şey oluyor. modemden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Modem kaynaklı şeyler onlar genelde. Firmware güncellemesi varsa yapın. Ama kurtuluş yok bu tip hatalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Pes, sonunda ben de alma noktasına geldim. Önümüzdeki hafta USA'den alıcam ipad3. Hiçbir özelliğine karar vermedim sadece beyaz olacak :) (eşimin kriteri) gerisine mağazda karar veririm heralde. Var mı "hiç düşünme **** al" kriteri bu tablet dünyasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Ipad2 ve 3 var bizde neden 3 sorusunun cevabi yok. 2 tane 2 al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 o diilde bu yeni ipaddler çıktıkça eskilerini çöpe çevirdiler ya en çok o gücüme gidiyor. her programmı crash olur arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 aldım ipad3 applea skayım ya başka biş demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 ipad 2 var bende memnunum ya suan icin. fw update etmem ama siciyorlar icine aletin bilerek yeni modeller satilsin diye. pazarlama stratejisi sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Yeni iPad Wi-Fi 16 GB Yeni iPad Wi-Fi 32 GB Yeni iPad Wi-Fi 64 GB Yeni iPad Wi-Fi +4G 16 GB Yeni iPad Wi-Fi +4G 32 GB Yeni iPad Wi-Fi +4G 64 GB beyler hangisini tavsiye edersiniz turkiye internet sartlarinda. birde nerden satin alayim sizce en uygun fiyatlar nerde acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Retina ekrana yaraşır uygulama, oyun, dergi v.s. ebatlarını hesaba katarak min 32 gb. almalısın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 uygulama oyun dergi hiç birisi hafıza doldurmuyor. hafızayı müzik video falan dolduruyor. ki onu da netten stream edebiliyorsun rahatça. 16 gb rahatça yeter kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 tr da ipad3 ne kadar? son zamanlarda alanlar ortalama ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 1350. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 +4g ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Wayne said: Yeni iPad Wi-Fi 16 GB Yeni iPad Wi-Fi 32 GB Yeni iPad Wi-Fi 64 GB Yeni iPad Wi-Fi +4G 16 GB Yeni iPad Wi-Fi +4G 32 GB Yeni iPad Wi-Fi +4G 64 GB beyler hangisini tavsiye edersiniz turkiye internet sartlarinda. birde nerden satin alayim sizce en uygun fiyatlar nerde acaba. Sanırım ben, bunu alacağım. External HD gibi kullanmanın alemi yok aleti. Bir de derler ki iphone'un varda 4g almak anlamsız, iphone üzerinden3g yi bağlayıp paylaşınca ayni şey oluyor; doğru değil arkadaşlar. iphone %100 pilden sıfıra 1 saatten kısa sürede düşüyor bunu yaptığında. 4G bence şart yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Yeni iPad Wi-Fi +4G 16 GB İpad 2 32 gb alacaktım yerine yukardakını aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 sostizm said: Wayne said: Yeni iPad Wi-Fi 16 GB Yeni iPad Wi-Fi 32 GB Yeni iPad Wi-Fi 64 GB Yeni iPad Wi-Fi +4G 16 GB Yeni iPad Wi-Fi +4G 32 GB Yeni iPad Wi-Fi +4G 64 GB beyler hangisini tavsiye edersiniz turkiye internet sartlarinda. birde nerden satin alayim sizce en uygun fiyatlar nerde acaba. Sanırım ben, bunu alacağım. External HD gibi kullanmanın alemi yok aleti. Bir de derler ki iphone'un varda 4g almak anlamsız, iphone üzerinden3g yi bağlayıp paylaşınca ayni şey oluyor; doğru değil arkadaşlar. iphone %100 pilden sıfıra 1 saatten kısa sürede düşüyor bunu yaptığında. 4G bence şart yani. adam tamamen haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 http://inciswf.com/1298832300.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Adam haklı... Paylaşım yapınca pil çat diye bitiyor resmen. Aynı numarayı clone'layıp ipad'e de atamıyor sanırım? İlla yeni bir hat mı almak lazım? Zaten paketim var benim iphone'da ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 bu ipad 3 te yazilim programlarini kullanabiliyormuyuz eclipse falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 ek klavye zimbirtisini alip yazabilir miyim diyeceksin muhtemelen de hayir, zannetmiyorum ios icin view tasarlama vs nin otesinde pek rastlamadim hele compiler vs adam programin icine gommezse zaten erisebildigin bisey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar