Namessar Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Kanuni said: Namessar said: amerika serverinda acin mutlaka. eu lardan uzak durun. oh be dunya varmis. keske 2 tane sehri server wipelamadan once yapsaymisim. Tanimasan yiycem wipe olayinida kuskuluyum :) niye? kime yalan borcum var? wipelardan birinin ss sini bile koydum bu foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 dünde US ler update olmuştu, bikaç saat sürebilir hepsinin bitmesi, şu HQ binaları ve upgradeleri regionda 1 tane olsa yetiyor mu city halldaki gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 screwy said: norak dev min max ci cıktı =) ya sorma :D bloklar için kullandığım template aynı olsun diye ekrana cetvel koyup ölçüyorum falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Bu oyuna çok detaylı bir wiki lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 namessar bir sekilde tutorial sehri wipelamissindir sen. :D arcane e katiliyorum hic de gorundugu gibi ya da oynamayanlarin! konustugu gibi basit gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 bende wiki arıyorum bulamadım ya.. wipe nedir ben anlamadım bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 bingildak said: bende wiki arıyorum bulamadım ya.. wipe nedir ben anlamadım bu arada? eu west 6 da 2 tane 150k lik sehri kurban verdim de ben. birinde oynarken server gitti, geri girdigimde sehir yoktu. birinde de sehir oynarken "error" verdi, recovery yap dedi, yaptim, 0 nufus 50k paraya dondu. yaklasik 8-9 saatlik gameplay bosa gitti. eu west 4 te actigim 3. bir sehir de surekli roll back yedi durdu. cikip geri girdigimde son yarim saati falan yok buluyordum. bu sorunlar yuzunden eu serverlarindan amerika serverlarina gectim, simdilik bir sorun yasamadim. kanuni inandirici bulmadi da kendisi. ondan bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 baya bahtsızmışsın... tanıdığım kimse de ben dahil böyle bir şey olmadı. en kötü desync binanın yok olması ve paranın gitmesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 baglanti kopunca bisey olmuyo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 EU east 1'de hiçbir sorunla karşılaşmadım orası da stabil bir sunucu herhalde. hiç rollback denk gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Turizm işinden pes ettim. Mining kasabası yapıyorum. Orada endüstriye abanıcam. Sonra turist çeken şehir yaparım. Turizm tabı falan bulamadım hala ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 spec tabinde tourism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Yok bina yapmak için değil. Önceki sayfalarda da yazmıştım. Mesela iki tane kumarhanem var 20'şer bin kar getiriyorlar. Bir gün sonra kumarhanelerden birinin geliri -'ye indi. Diğeri ise 4 bine düştü. Bunun direkt olarak gelen turist sayısında azalmayla alakası var. Ağzına kadar dolu olan otellerim boş kalmaya başladı. Fakat turistler özellikle neden gelmeyi bıraktığını gösteren bilgilendirme kısmı bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 En ucuz nerden alıyoruz bunu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 en ucuz nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 bitti o. ruscudan filan bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 şuan almayın oyunu, satışına ara verildiği için heryerde fiyatı arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 oyunda suan en iyi gelisme galiba cok residential fazla recycle ile processor tv falan cıkarmak gibi gozukuyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Olay miningdeymiş abi :/ Birkaç yeri delip endüstriyi uygun kurunca smelting plant kurma izni geliyor(sırf mining gidiyorsanız sakın smelting planttan önce başka upgrade almayın). Smelting plant gelince de yeraltı madenlerinin tükenmesi önemli bir mevzu değil. Ore 5k değerindeyken alloy 50k değerinde. Coal ve ore alıp alloy kasmak gayet mümkün. 3. smelting plantımı dikiyorum =/ Üretim rayına oturunca köpek gibi para akacak =/ Burdaki parayla hayalimdeki temiz turizm şehrini kurabilcem =') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 bu arada suan 3 kisi oynadıgımız 16 sehirli pati oyununda tum mayor addonlarını kurduk hala girmek isteyen varsa haber etsin na east 3 soyle 7 8 kisi olsak baya guzel olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 150k nüfuslu şehrim gitti galiba :( Görünmüyor yahu. 2. kurduğum şehir var, diğeri ortalıkta yok. Yükleniyor yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Roqq said: 150k nüfuslu şehrim gitti galiba :( Görünmüyor yahu. 2. kurduğum şehir var, diğeri ortalıkta yok. Yükleniyor yazıyor. LOL loser! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 AHAH Saçmalığa gel ya. Şehir fiziksel olarak yok ama ruhani olarak mevcut. 2. şehrim ile aralarındaki ilişki devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 serverdandır gelir geri muhtemelen, bugün upgrade falan yaptılardı hepsi açılmamıştır belki, ilk günlerde vardı öle garip şeyler. Norak said: şu HQ binaları ve upgradeleri regionda 1 tane olsa yetiyor mu city halldaki gibi? hmm evet bu böyleymiş 1 şehirde olması yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ahah roqq sansız geldi serverlara update olamıyo diye giremiyoz na east 3 te :P ilk kez hata aldım oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar