Norak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 bilmem benim yetiyor :p şehrim tertemiz ehe bakim gelince, şu an 'merica serverları update ediyorlare bu solar farm (great work) ın enerji üretimi ne kadar bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 eğitim seviyesinden mi diycem benimkilerde 4/5 eğitimli o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Ordinancelara falan bakın çöpü azaltacak bişeyler vardır illa. ben de yancı oyunuyorum böyle sdgfdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 sabonis said: benim üzüldüğüm nokta burası gibi oyunlar konusunda bilgili olduğunu düşündüğüm, belli prensipleri olan insanların yer aldığı bir forumda bile belli bir kısmı gidip parayla DRM manyağı ve sırf EA dayatması olarak köy yönetme oyununa dönen bir oyun alabiliyor. şehir dediğin şeyde 8 sokaktan fazla olur arkadaşım bir kere. burada bile 20 tane falan alan oluyorsa oyunu, elbette ki simcity 5 milyon satacak ve ileride bütün oyunların DRM olmasının önü açılacak. niye uzuluyorsun yahu ? senin onayin gerekmiyor ki kisilerin bir oyunu begenmeleri icin. oynayanlar cok guzel yaziyorlar acikcasi alip oynamayanlar gene klasik bir acaip duzene girmisler. sen anlat bingildak az kaldi senin yuzunden alacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 tövbe sakın ha: oyun berbat, rezil, pis, kaka. EA Sucks! DRM Sucks! simcity bile değil bu oyun, simville, antfarm oyunu oynamama karari almis ve 20 sayfadır krize edenlerden gına geldi abi zaten, ne olur daha fazla tartışma çıkartacak şeyler söylemeyin. oyun kötü diyelim, biz kötü oyun oynayalım, salak avanak olalım, hatta oyunlar DRM çıkıyor diye suçlusu da biz olalım ama yeter ki artık bu gereksiz tartışmalar sonlansın ve iğrenç, kötü, berbat oyunla ilgili bir şeyler konuşabilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 hah dayanamadim artik aldim.. bingildak %5 sana bonus verilmesini ilettim yapistirdim deluxe edition :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 hissetmisim valla ayni saniyede post atmisiz :D thanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 kanser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-remove-the-sand-from-your-vagina-6.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 deluxea gerek yoktu be yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 sukru isin yoksa gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 3 saate anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 bingildak said: oyunu oynamama karari almis ve 20 sayfadır krize edenlerden gına geldi abi zaten, ne olur daha fazla tartışma çıkartacak şeyler söylemeyin. oyun kötü diyelim, biz kötü oyun oynayalım, salak avanak olalım, hatta oyunlar DRM çıkıyor diye suçlusu da biz olalım ama yeter ki artık bu gereksiz tartışmalar sonlansın ve iğrenç, kötü, berbat oyunla ilgili bir şeyler konuşabilelim. Hayır. Kusura bakma panpa ama verdiğin karar yalnızca seni değil bütün bir oyun dünyasını etkiliyor. Yaptığın seçimlerin sonuçlarıyla yüzleşmeden rahatça forum hayatını idame ettirmene izin veremeyiz. Aldığınız her sc13, kaliteli bir yapımın daha gücün karanlık tarafına kaymasına neden oluyor. Sen vasatlığa ve sıradanlığa evet diyor olabilirsin, ama yaratıcı zekanın yükselişi engellenemez! http://www.youtube.com/watch?v=uGazscDbUkI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 tamam burak yeter da. allah allah. tum diablo topicleri de boyleydi. millet soyle oynuyorum boyle oynuyorum yazıyodu gelip araya "RMAH" yazıyodunuz sanki bi anlam ifade ediyomus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 dsadsfgfds Oyun olm altı üstü. Ama benzersiz bi oyundu, daha çok para için orjinalliğinin içine ettiler. Eskisinin gelişerek çıkmasını beklerken hayal kırıklığına neden oldu bu. Üzülünecek bişey varsa sadece budur. Eskisi gibi değil artık. Eskisi halen oynanıyo zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 screwy said: tamam burak yeter da. allah allah. tum diablo topicleri de boyleydi. millet soyle oynuyorum boyle oynuyorum yazıyodu gelip araya "RMAH" yazıyodunuz sanki bi anlam ifade ediyomus gibi. ee RMAH ve AH agzına sctı oyunun gayet de haklı yazıyormuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 aquila said: deluxea gerek yoktu be yav. Dun 20 lik hinti alamadim ne yaptiysam sinir olmustum. Baktim ingiliz fransiz binalari yaziyor .. dayanamadim hem ea kazansin daha cok millete inat. Ters tepti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 abi degisik bi oyun olmus regional play gerektiriyo yanındakinin naptıgı onemli her alanı duzgun kullanmak gerekiyo mega sehir yapmak icin. oburu efsaneydi tamam da bu da oyle acayip kotu degil yaklasık 10 saattir oynuyorum oyunu ve memnunum yani hala 50k yı gecemedim sehirlerde nası gecerim diye hesap yapıyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Merak etmeyin, birazdan Heart of the Swarm çıkacak. Tartışmalar ona odaklanır bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Myshkin said: screwy said: tamam burak yeter da. allah allah. tum diablo topicleri de boyleydi. millet soyle oynuyorum boyle oynuyorum yazıyodu gelip araya "RMAH" yazıyodunuz sanki bi anlam ifade ediyomus gibi. ee RMAH ve AH agzına sctı oyunun gayet de haklı yazıyormuşuzal iste bi tane daha ben 500 saat oynadım ve eglendim 500 saat yeterli bi oyun icin. daha fazlasına ihtiyacım yok. var diyosan eskisini oyna ve evinde falan agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 hindistan dan ucuza oyunu alma imkanı kesinlikle kalmadı değil mi? peki rusçudan veya gg den alanlar problem yaşadı mı hemen geliyor mu keyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Hayır su topici her actıgımda aglama gormekten sıkıldım biri de cıksın soyle bisey denedim soyle oldu yazsın onu konusalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 screwy said: ]al iste bi tane daha ben 500 saat oynadım ve eglendim 500 saat yeterli bi oyun icin. daha fazlasına ihtiyacım yok. var diyosan eskisini oyna ve evinde falan agla adam gibi konuş önce. senin 500 saat oynayıp eglenmen oyundaki drop değerlerinin ve ticaret sisteminin kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. herifler bile kabul etti hatalarını account bond item'lar çıkarıyorlar sürekli, sen istediğin kadar ben eğlendim lol lol yaz pek çok insan yüzlerce saat oynadım item düşmedi diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 E herifler hatasını kabul etti sen burda agladın ne farketti. Farkeden ne? Sadece her topice RMAH yazdın durdun. Afferim kocamanından hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 cidden şu forumdan bile soğutuyorsunuz adamı ya ne biçim adamlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar