Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

benim üzüldüğüm nokta burası gibi oyunlar konusunda bilgili olduğunu düşündüğüm, belli prensipleri olan insanların yer aldığı bir forumda bile belli bir kısmı gidip parayla DRM manyağı ve sırf EA dayatması olarak köy yönetme oyununa dönen bir oyun alabiliyor. şehir dediğin şeyde 8 sokaktan fazla olur arkadaşım bir kere.

burada bile 20 tane falan alan oluyorsa oyunu, elbette ki simcity 5 milyon satacak ve ileride bütün oyunların DRM olmasının önü açılacak.

niye uzuluyorsun yahu ? senin onayin gerekmiyor ki kisilerin bir oyunu begenmeleri icin. oynayanlar cok guzel yaziyorlar acikcasi alip oynamayanlar gene klasik bir acaip duzene girmisler.

sen anlat bingildak az kaldi senin yuzunden alacagim.
Sosyal ağlarda paylaş

tövbe sakın ha:

oyun berbat, rezil, pis, kaka. EA Sucks! DRM Sucks! simcity bile değil bu oyun, simville, antfarm

oyunu oynamama karari almis ve 20 sayfadır krize edenlerden gına geldi abi zaten, ne olur daha fazla tartışma çıkartacak şeyler söylemeyin. oyun kötü diyelim, biz kötü oyun oynayalım, salak avanak olalım, hatta oyunlar DRM çıkıyor diye suçlusu da biz olalım ama yeter ki artık bu gereksiz tartışmalar sonlansın ve iğrenç, kötü, berbat oyunla ilgili bir şeyler konuşabilelim.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:
oyunu oynamama karari almis ve 20 sayfadır krize edenlerden gına geldi abi zaten, ne olur daha fazla tartışma çıkartacak şeyler söylemeyin. oyun kötü diyelim, biz kötü oyun oynayalım, salak avanak olalım, hatta oyunlar DRM çıkıyor diye suçlusu da biz olalım ama yeter ki artık bu gereksiz tartışmalar sonlansın ve iğrenç, kötü, berbat oyunla ilgili bir şeyler konuşabilelim.

Hayır. Kusura bakma panpa ama verdiğin karar yalnızca seni değil bütün bir oyun dünyasını etkiliyor. Yaptığın seçimlerin sonuçlarıyla yüzleşmeden rahatça forum hayatını idame ettirmene izin veremeyiz. Aldığınız her sc13, kaliteli bir yapımın daha gücün karanlık tarafına kaymasına neden oluyor.

Sen vasatlığa ve sıradanlığa evet diyor olabilirsin, ama yaratıcı zekanın yükselişi engellenemez!

http://www.youtube.com/watch?v=uGazscDbUkI
Sosyal ağlarda paylaş

dsadsfgfds

Oyun olm altı üstü. Ama benzersiz bi oyundu, daha çok para için orjinalliğinin içine ettiler. Eskisinin gelişerek çıkmasını beklerken hayal kırıklığına neden oldu bu. Üzülünecek bişey varsa sadece budur. Eskisi gibi değil artık. Eskisi halen oynanıyo zaten :D
Sosyal ağlarda paylaş

abi degisik bi oyun olmus regional play gerektiriyo yanındakinin naptıgı onemli her alanı duzgun kullanmak gerekiyo mega sehir yapmak icin. oburu efsaneydi tamam da bu da oyle acayip kotu degil yaklasık 10 saattir oynuyorum oyunu ve memnunum yani hala 50k yı gecemedim sehirlerde nası gecerim diye hesap yapıyorum mesela
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

screwy said:

tamam burak yeter da. allah allah. tum diablo topicleri de boyleydi. millet soyle oynuyorum boyle oynuyorum yazıyodu gelip araya "RMAH" yazıyodunuz sanki bi anlam ifade ediyomus gibi.

ee RMAH ve AH agzına sctı oyunun gayet de haklı yazıyormuşuz
al iste bi tane daha ben 500 saat oynadım ve eglendim 500 saat yeterli bi oyun icin. daha fazlasına ihtiyacım yok. var diyosan eskisini oyna ve evinde falan agla
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

]al iste bi tane daha ben 500 saat oynadım ve eglendim 500 saat yeterli bi oyun icin. daha fazlasına ihtiyacım yok. var diyosan eskisini oyna ve evinde falan agla

adam gibi konuş önce. senin 500 saat oynayıp eglenmen oyundaki drop değerlerinin ve ticaret sisteminin kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. herifler bile kabul etti hatalarını account bond item'lar çıkarıyorlar sürekli, sen istediğin kadar ben eğlendim lol lol yaz pek çok insan yüzlerce saat oynadım item düşmedi diyor
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...