nordlydian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 en uygun nerde var şimd? origine yuro bayılmak ıstemıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bende gmg'den almıştım 20% disc. lu ama kaldırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 adamlar oyunları karıştırmış yaparken http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/58/SimTown_Coverart.jpg ki bunun bile harıtaları daha buyuktu adsfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bingildak said: review yapmak için oyunu oynayabilmek gerekiyor, DRM sağolsun parasını verip "checking for updates" de kalıyorsun. kritize edemiyorlardır ahehuasd bu arada ileride "checking for updates" de takılacaklar için : http://orcz.com/SimCity:_Stuck_On_Checking_For_Updates serverların alayı gg Review yapacak her firmayı zaten kendi ofislerine çağırıp, kendi sistemlerinde oynamalarını istemişler. Ek olarak yanlış hatırlamıyorsam, release öncesi 5 günlük tester code göndermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ciddi anlamda söylememiştim, reviewleri izledik ya zaten milyon tane. ya queue bitiyor queue başlıyor, troll'un bu kadarı! 30 dk bekletiyor, ondan sonra queue tekrar 15 dk'dan başlıyor haha. serverlar tamamen gg ya. queue bitiyor, yeniliyor queue'yu, 4. kerede sonunda "gerçekten" queue bitti ve bu seferde "disconnected due to network problems" diyip yeniden 30 dk'lık queue'a soktu. trolling at its best. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Su yazilanlardan sonra almamam gerektigini anladim, belki ileride bekleme olayi düzelirse bir sans verilir diye düsünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Bende yazılanlara rağmen alsam mı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Alın beyler alın. 2 ay sonra sıkıldığınızda uygun fiyattan bize satın kıh kıh kıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bu press demodaki gibi binaları yerleştirmeden tüm upgradelerlerle kaplayacağı alanı nasıl görüyoruz yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 http://i.imgur.com/rUvSn7L.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ahah nası yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Myshkin said: Alın beyler alın. 2 ay sonra sıkıldığınızda uygun fiyattan bize satın kıh kıh kıh İşte drm sağolsun bf3ler felanda beraber olucak her oyuna ayrı bir origin accsmi açmalı acaba sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mr_Hand said: Cuce said: Mr_Hand said: cities xl seneler önce güzel çözmüştü bu olayı ya. valla acık cities xl aynı durum ordada var. ayrıca bu bır sorun deilki, planing eksikliği abi 2 serit sokaktan 6 serit bulvara yollar ayni genislikteydi? Degisti mi o? İlk versiyonunu oynamistim zamaninda, dinamiklerini sevmeyip birakmistim sfggd yenilerinde degistiyse bilmiyorum. kendime cevap yazıyorum: Cities xl oynamamışım ki ben hiç. City life oynamışım teee 2008'de... Piiii! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 http://i.imgur.com/FNUlWyw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/rUvSn7L.jpg ZUHAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 drm ve 2km2 alan kısıtlamasını göz ardı ederseniz bence son derece olmuş oyun. sim gurusu değilim doğrusu simscity 2000'den beri oynamadım seriye ait hiçbir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 drmnin bi sıkıntısını da görmedim şimdilik, dc olunca da oynanıyor zaten öle kapanıp gitmiyor bi anda, sync olmuyor bitek, köşede bi tek servera bağlanıyor vb yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ben 4 saattır oyuna giremiyorum, server down. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 1 haftaya dc sorunları düzelirde, bişey sorucam şimdi şehri bitirdik alan olarak yada kasabayı neyse artık, süreklik nasıl hemen başka bir şehire başlayıp orda başka işler yapıp şehirden şehire mi geçiyoruz. evet hiç video review izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bakim bi bende, girdim ben oynanıyor, us serverındayım :p <3 'merica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 eu west 1 - sureklı server down, reconnecting diyor, load ekranını geçmiyor. başka server'a giriyorsun, tutorial ı geçmeden oyuna başlayamıyorsun, şehir yüklüyor tutorial başlamıyor hiçbir şeye tıklayamıyorsun. hehe moar trolling! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 100k+ nüfus olduğunda trafiği nasıl hallediyoruz? şehrin çeyreği itfaye yetişemediğinden yangında gitti. burada olsa tramvay şehirinden gazı kökler şef ama simcity'de öyle olmuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Komşu illeri oynayan herifler yetoysa ya da oynamayan heriflerle çevrelenirse ne olacak ? Şehrin kurulduğu haritanın hemen sınırındaki bölgeleri alabiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 private olunca sadece invite la gelebiliyor birisi, ana şehre yakın şehirlere de 2 ev yol yapıp claim edince senin olur böylece onlar. garip grafik hatalarım var benim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 aynen bendede var grafik hataları çok garip şeyler olabiliyor hele yollara asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar