Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Masticore said: sc3 güzeldi ya. sc4'ü de sevmemiştim ben büyük metropol kuramıyorduk hep küçük küçük parseller. Başka şehirlerle yarışamıyorduk nasi kuramiyoduk abi hayvan gibi sehir yapiliyodu yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 başka bişi oynamış bence o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 cok yavandı son scler. hanı budget'ı esitle olsun bitsin. tropicoyla kapısmalarını beklemedim hiç bir zaman zaten ama en azındaın ceaserlardan paharoahlardan bişiler orenselerdi. umarım bu sefer daha saglam bişi yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=1V_UQDzLl14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 5 Martta çıkıyomuş :) Ama buna vakit ayıramıycam galiba lan. Fak. Büyüdük ve oyun zevki falan kalmadı anasını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 topice şöyle bi baktım da konmamış (1 sene olmuştur youtube'a düşeli), görmeyen varsa görsün canı çeksin zira böyle bi oyun önümüzdeki 20 sene mümkün görünmüyor çıkacak olan sc ile alakasız bu arada http://www.youtube.com/watch?v=mm7Bb55f-cA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Müzik ne güzelmiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 para tuzagaa bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Cuce said: cok yavandı son scler. hanı budget'ı esitle olsun bitsin. tropicoyla kapısmalarını beklemedim hiç bir zaman zaten ama en azındaın ceaserlardan paharoahlardan bişiler orenselerdi. umarım bu sefer daha saglam bişi yaparlar. tropico 4 = ignore tourism = win onda da sorunlar var acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 simcity > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 DoruK said: topice şöyle bi baktım da konmamış (1 sene olmuştur youtube'a düşeli), görmeyen varsa görsün canı çeksin zira böyle bi oyun önümüzdeki 20 sene mümkün görünmüyor çıkacak olan sc ile alakasız bu arada http://www.youtube.com/watch?v=mm7Bb55f-cA 2:40 ta yolun en sonundaki takside bug var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Namessar said: Cuce said: cok yavandı son scler. hanı budget'ı esitle olsun bitsin. tropicoyla kapısmalarını beklemedim hiç bir zaman zaten ama en azındaın ceaserlardan paharoahlardan bişiler orenselerdi. umarım bu sefer daha saglam bişi yaparlar. tropico 4 = ignore tourism = win onda da sorunlar var acikcasi kesınnlıklee var hatta modern tımes falan abartrıyo modern ranch ve bıo farmla amna yıne fersah fersah onde bbenzerlerınden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Tropico 4'te turizm harcamalarda eksiye düşmeni önlüyor. Akıllı tasarlanırsa minik minik kazanmaya başlıyorsun. Ama endüstri + import god mode gibi. 15kya fabrika dikip importu açarsan her gemiyle 100klık kazanç elde ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 şu tropico ları hiç oynamadım. Değer mi oynamaya şimdi? Çıkalı bir kaç sene oldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 soru mu bu şimdi abi nettin? koş hemen oyna. modern timesı biraz lame buldum gerçi ama olsun. her türlü tropico tropicodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 modern times a gerek yok. orjinalin senaryolari eglenceli yeterince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ea yeni bir fiyat seviyesi belirliyor oyunlara: 75 dolar. hmm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 tropico ile simcity karşılaştırılmış sayfalarca elma armut yapmayın etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 mart başında mı geliyordu bu oyun ofisce beklemedeyiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 DoruK said: tropico ile simcity karşılaştırılmış sayfalarca elma armut yapmayın etmeyin harbi abi tropico dediğin traktör gibi bişi. simcity ince ve güzel bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 tropica daha bi micro simsity daha macro veya tam tersi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 toropicu daha çok hijyen simcity ALLAH tek tanrılı dindeyiz çok şükür, saçma false god'lar peşinde koşmuyoruz tropucu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ne dionuz olm siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar