Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masticore said:

sc3 güzeldi ya. sc4'ü de sevmemiştim ben büyük metropol kuramıyorduk hep küçük küçük parseller. Başka şehirlerle yarışamıyorduk

nasi kuramiyoduk abi hayvan gibi sehir yapiliyodu yau
Mesaj tarihi:
cok yavandı son scler. hanı budget'ı esitle olsun bitsin.

tropicoyla kapısmalarını beklemedim hiç bir zaman zaten ama en azındaın ceaserlardan paharoahlardan bişiler orenselerdi. umarım bu sefer daha saglam bişi yaparlar.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
topice şöyle bi baktım da konmamış (1 sene olmuştur youtube'a düşeli), görmeyen varsa görsün canı çeksin zira böyle bi oyun önümüzdeki 20 sene mümkün görünmüyor

çıkacak olan sc ile alakasız bu arada

http://www.youtube.com/watch?v=mm7Bb55f-cA
Mesaj tarihi:
Cuce said:

tropicoyla kapısmalarını beklemedim hiç bir zaman zaten ama en azındaın ceaserlardan paharoahlardan bişiler orenselerdi. umarım bu sefer daha saglam bişi yaparlar.

tropico 4 = ignore tourism = win

onda da sorunlar var acikcasi
Mesaj tarihi:
DoruK said:

topice şöyle bi baktım da konmamış (1 sene olmuştur youtube'a düşeli), görmeyen varsa görsün canı çeksin zira böyle bi oyun önümüzdeki 20 sene mümkün görünmüyor

çıkacak olan sc ile alakasız bu arada

http://www.youtube.com/watch?v=mm7Bb55f-cA

2:40 ta yolun en sonundaki takside bug var.
Mesaj tarihi:
Namessar said:

Cuce said:

tropico 4 = ignore tourism = win

onda da sorunlar var acikcasi

kesınnlıklee var hatta modern tımes falan abartrıyo modern ranch ve bıo farmla amna yıne fersah fersah onde bbenzerlerınden
Mesaj tarihi:
Tropico 4'te turizm harcamalarda eksiye düşmeni önlüyor. Akıllı tasarlanırsa minik minik kazanmaya başlıyorsun. Ama endüstri + import god mode gibi. 15kya fabrika dikip importu açarsan her gemiyle 100klık kazanç elde ediyorsun.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

tropico ile simcity karşılaştırılmış sayfalarca

elma armut yapmayın etmeyin

harbi abi

tropico dediğin traktör gibi bişi.

simcity ince ve güzel bi oyun.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...