Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sualtı ragbısını bılen var mı???-

puzzles

Öne çıkan mesajlar

bak şimdi.
Anlıyorum kendi yaptığın sporu seviyosun ama benim yaptığım sporu niye kötülüyosun.
Ben şimdi çıkıp "sualtı rugbysi ne lan puahahahahh öle spor mu olur boğulursun lan ahahuhauahuah" desem hoşuna gider mi? gitmez sanırım. Senin yaptığın spordaki amacın futboldaki amaçtan farkı nedir?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Holyman, 16 Ekim 2004 21:30 tarihinde demiş ki:
bak şimdi.
Anlıyorum kendi yaptığın sporu seviyosun ama benim yaptığım sporu niye kötülüyosun.

iyide sana bişey dememiş ki ?futbol senin sporun mu sadece lol[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
ya bu adam ne zaman banlanacak?
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece benim sporum mu dedim ben?
Bende futbol oynuyorum ve benim yaptığım sporun bir amacı olmadığını belirtmek istemiş. Seni geren ne?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

LoL ya bişey demiyorum. Evet benim yaram var gocunuyorum. Futbol sux bi spor berbat yani iğrenç nefret öğk bişey.
Sualtı ragbısı çok king über bir spor. Herkes oynasın.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

alakası bile yok, futbol sevilmekte çünkü yaşadığın ülkenin sosyo-ekonomik yapısı gereği heryerde yapabildiğin tek spor ne yazık ki futbol. iki taş arasına kale kurabildiğin her yerde yapabilidiğin basitlikte ve düşük maliyetiyle oynayabildiğin tek spor. Bu nedenle ülkende yaygın olması onu senin en beğendiğin spor yapması herkes tarafından sevilmesini ve diğer tüm sporları manasız yapmanı gerektirmiyor. Kurtulun artık şu geri kalmışlık ve tutuculuk sevdanızdan.. Kafamı çevirdiğim her yerde futbol tartışması ve kavgası görmekten bıkkınlık geldi.. Dünyada başka güzel izlenesi sporlarda var, herkesin zevki ve tercihi farklı fikirlere saygı göstermenin nesi bu kadar zor?
Sosyal ağlarda paylaş

divin,
saygisizligi eden biz miyiz sen misin acaba sor bakalim kendine?
"Kurtulun artık şu geri kalmışlık ve tutuculuk sevdanızdan" bu lafi ben degil sen soluosun. ilk once kendin saygi goster sonra baskasindan saygi iste..[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

sözlerimi saygısızlık olarak atfediyorsan saygısız olan benim evet.. Ancak eline herhangi bir gazeteyi al spor sayfasını aç bak bakalım hangi haberler ağırlıkta.. Spor sadece futboldan ibaret değil. Söylemeye çalıştığım bu, evet yine tekrarlıyorum, geri kafalılıktan da kurtulamadığımız müddetçe futbol tek spor olacak, klanlar halinde takım tutup kişisel benliği o gruplarda eriteceğiz ve diğer sporlar da ne yazık ki salakça görüntülerden oluşacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...