Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

napsam olmuyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar 3gundur ugrasıorum nebulayı kuramadım... bugun kasmaa dogru tanıdık kafeye goturdum bılgısayarı orda nebulayı kurduk oynadık ewe geldım gene calısmıyor serverları gormuyo nebula calısmıyo dıyo bılgısı olan bı arkadas ıza etsın arkadaslar 100 defa sıldım yukledım uo yu ne yapmalıyım[signature][hline]
Mesaj tarihi:
arkadasım nebulanın formları suan calısmıyor... maile gelince benım mailim var dıyorumkı ıyı oku serverları gormuyor nebula calısmıyor dıyor servara baglanmıyor[signature][hline]
Mesaj tarihi:
kibar ol.
internetin bağlı deildir yada ip ban vardır. yada firewall arkasındasın..[signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task
Its full of pain , To sacrifice the only son
Mesaj tarihi:
internetim acık ....hıc bır serwerı calıstıramıyorum baska serwerlar denedım olmuyor ama saat 22 de cafede yukledım calıstı bılgısayarıma anlamadım ya ne yapmalıyım sızce[signature][hline]
Mesaj tarihi:
port'un açıkmı?
wozkob worm'sunumu yedin?
nebulaya giremiyormusun?
o zmn hemen 0 800 967 10 20 yi ara ve bağlantını düzeltsinler...
dakıkası sadece 3,95 YTL!

HJASLFKJHASLFJAHSGHASŞGASHFLAJŞASLFGJŞASL
Mesaj tarihi:
nebula paralı olmadı mı ?[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
arkadaslar ben baglantımdan suphelenıyorum cunku hıc bır servera gırmıyor oyunda test etmek ıcın baska serverlarıda ındırdım ama calısmıyor ne yapım sız ce[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
LethE, 19 Ekim 2004 02:09 tarihinde demiş ki:
kibar ol.
internetin bağlı deildir yada ip ban vardır. yada firewall arkasındasın..

Buradaki Firewall arkasındasındır sözünün anlamını çözemedim :) firewall sizin dışarıya çıkışlarınızı değil size gelenleri kontrol eder.. Öyle bilmeden saçmalamanında lüzumu yok bence.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Mesaj tarihi:
Sende bir problem olmasın?[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..