Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Ne kadar en kötü Nisio Isin eseri olarak kabul görsede shounenci bol bizde, seveni vardır. Hadi hayırlı olsun http://www.youtube.com/watch?v=xp2Px6aWQwo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 mangası pek iyi değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 animede bolca tits sahnelerinin bulunması basarili buldugum bir gainax yaklasimi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 megan fox diye okudum. topige girince yikildim. hmm sanirim bende bir sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 aynı cümleyi evirip çevirip beş farklı şekilde söyleyen karakterler var mı bunda da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Borastus said: animede bolca tits sahnelerinin bulunması basarili buldugum bir gainax yaklasimi olmus HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Sam said: aynı cümleyi evirip çevirip beş farklı şekilde söyleyen karakterler var mı bunda da? Ne yokki, bütün mangası özellikle son dönem 4th wall'un sürekli çiğnenmesi ve asspullar üzerinden ilerliyor. lol random'dan tek farkı lol yerine fail olması. Ama okutuyor kendini 1 haftada 20 sayfa sonuçta 5dk sürmüyor, art da fena değil. Ama o kadar WORDS değil, aksine, jumpta tutunamadı diye battle mangaya çevirmek zorunda kaldı Nisio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ahah bakuman'da onun hikayesini mi anlatıyorlarmış yoksa. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 evet batul mangaya dönmüş cidden ama gene baka/kusomonogatari'lerden filan çok eğleniyorum. en azından başrol dandini değil. ikinci sezon da geçen hafta başladı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 İlk sezon sonunda tamamen yön değiştirip MedakaBall Z olmuştu zaten, 2. sezon o tempoda devam ediyo eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 şu tip tam balrog ile kenpaçi karışımı olmuş heh. bir de geçen bölümde ~dere türlerinin uygulamalı gösterimi güzeldi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 lord_gorthaur said: mangası pek iyi değildi mangasinda 150 falan geldim. Manga kotu degil, ucuk... ama oyle boyle ucuk degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ben bu manga yüzünden shonen manga okumayı bıraktım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 swj deki her mangadan daha iyi medaka box evet kendinden bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 s2-7 lol yeni kardeş çıktı, hepsi ayrı anormal cidden. :p yalnız seslendiren de kanbaru'yla aynı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Miyuki Sawashironun en az bir karakter seslendirmediği anime yok ki zaten^^ Zaten hatun cast in kıyısından köşesinden karışsa bile animenin puanına en az +1 eklediğinden hem seyircinin hem yapımcının işine geliyo heralde:P Son birkaç senede farz gibi bişey oldu, SAWASHIRO YAZICAK ORDA! Yalnız her karakteri bayağı iyi, sırf hype değil yani gerçekten çok kaliteli. Bütün rollere de cuk oturuyo ama öyle böyle değil yani ya EN İYİ, ya da yan karakter seslendiriyosa main cast i birkaç bölümlüğüne gölgede bırakıcak kadar iyi. Bu kadar çok karakteri bir arada yürütüp te hepsinde bu kadar başarılı olan pek fazla kişi yoktur diye tahmin ediyorum. Geçen bölümde de daha karakter ilk çıktığında (wikipedia check arada, yanılıyomuyum diye) sawashironun seslendirdiğini anlayınca direkt karakter ilgini çekmeye başlıyo zaten(her animede böyle aslında, duyduğun andan itibaren daha bi dikkatli izlemeye başlıyosun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 miyuki chanın sesi iile evlenmek istiyorum inanılmaz ii ya beni seslendirse aşık olursunuz bana öyle diim hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=XmggDCCHH6I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 said: Top Comments thumbs up if you imagined gintoki saying these lines >.< OROgoldenpair1 1 year ago 46 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ShadowFury said: Miyuki Sawashironun en az bir karakter seslendirmediği anime yok ki zaten^^ http://www.youtube.com/watch?v=x2Rf5QX7bNc ahah EN İYİ ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 11 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/b3/Gabriel_Gray.jpg VAASASU! http://4.bp.blogspot.com/-eeefjdpnkas/UAdh5tpy52I/AAAAAAAAAHw/dW30i89Bwnc/s1600/Arthur_Petrelli_(Lightning).jpg *A WILD ARCHVILLAIN APPEARS* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar