Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PATI nin Rikti ile teması


KapIKulu

Öne çıkan mesajlar

Keyzar'ın Rikti Crash Site da başına gelenlerin ardından Devvo ile Keyzar tartışmışlardır. Olaydan sonra Razean'ın Devvo'ya özel mesajı

From : Razean
To : Devvo
Subject : Endişeliyim...

Devvo şimdiye kadar sana hep sadık kaldık ve kalmaya devam edeceğiz. Bağlılığımızdan şüphen olmasın. Ama son dönemlerdeki Rikti gücüne olan tutkun ve davranışların niyetin iyide olsa bizleri korkutuyor. Hepimizin istediği Paragon City'nin daha iyi bir yer olması ama...
Ben Rikti ye güvenmiyorum ve onlardan korkuyorum...
Yinede hep arkandayım...[signature][hline]COH :
Razean
Haner
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tip özel konuşmaları buradan dile getirmek kurumumuza zarar verdin, lütfen bunu bir daha tekrarlamayın.

Riktiden korkmayın, onlara nasıl davranırsanız aynısını görürsünüz, bize ne kadar benzemiyolarsa o kadar da benziyorlar. Bırakın ben işbirliği sağlayayım, o zaman göreceksiniz, ne 5th Column, ne Crey karşımızda duramayacak.

Sloganımız: "Absolute Power!"[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İşin aslını öğrenmenin tek bir yolu vardı oda şehrin 4 bir köşesinde çetelerle görüşmek. İlk olarak Nemesis'lerden başladım, fakat kendileri güzellikten anlamadıkları için biraz zor kullanmak zorunda kaldım.



Edindiğim bilgiler taşları yerine oturtmak için yeterli değildi fakat Rikti teknolojisini kullananların inanılmaz güçlere ulaştıklarını öğrendim.
Acaba bu teknoloji konrol edilebilecek bir güçtemi???[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nemesis'in konuyla alakalı yok, kendileri hala taş devrinden kalma "Steam Engine-Buhar makinaları"nı kullanıyorlar. Rikti teknolojisini ele geçirdiğimiz zaman birer sinek gibi ezilecekler. Dert etmeyin.

Özel Ajan Silezya'nın da dediği gibi: "Rahat ol!"

Ayrıca "Kontrolsüz güç, güç diildir."[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Suskunluğumu korumak zorunda hissediyorum...

PATI'nin ve SATI'nin geleceği için çok endişeliyim. Kadim dostum, Silah arkadaşım Keyzar; kaygıların yersiz değil! Sadece bu kadarını söyleyebilirim. Liderimizin iyi niyetinden kuşku duymamalıyız.

Truva atını içeriye alan Troy Kralı da kötü niyetli değildi. Catherina ile yakınlaşan Baltacı da, Mısırın değerli-karşı konulamaz armağanlarını kabul eden Sezar'da...

Ancak tüm bu liderler ve daha niceleri DAHA FAZLA GÜÇ hayali ile yönettikleri toplumların felaketlerine yol açmışlardır. Ortak noktaları ise hep AŞIRI GÜVEN olmuştur. Devvo, liderimiz, kurucumuz, bizi daha fazla güçlü görmeyi arzuluyor. Bu uğurda *ismini bile anmak istemiyorum* sadece paragon kentini değil İNSAN IRKINI ve dünyamız üzerinde yaşayan tüm ulusları tehdit eden yegane kötülüğün ARMAĞANLARINI! kabul ediyor.

Pati önce 2'ye bölündü. Genç arkadaşlarımız bizden uzaklaştırıldı ve kaderlerine terk edildi... Sonra paralı askerler gibi tek tip giydirildik... Sırada güçlerini ve sonuçlarını bilmediğimiz bir teknolojinin kapımızda olduğunu ve bize muazzam güçler vadettiğini duyuyoruz. Bir sonraki safha bana sorarsanız sevgili silah arkadaşlarım, tek merkezden gücümüzü ve cesaretimizi yönetmek ve muhtemelen sadece bir gücün menfaatine yönlendirmek gelecek.

Nazilerden nefret ederim, ancak düşmanımın düşmanı benim dostumdur. Çizgiyi aşan her nazi gene karşısında beni ve bana inanan silah arkadaşlarımı görmüştür ve görmeye de devam edecektir. Ancak! Rikti karşısında 5th askerleri caydırıcı bir güç olarak gereklidir.

Bildiğim daha çok şey var, ama zaten zarar görmüş takım ruhmuza daha fazla zarar vermekten korkarım. Sizden ricam liderinize ve takımınızdaki kahramanlara güveninizi sağlam tutmanızdır. Kapımıza kadar gelmiş olan Truva atının içeri girmesine engel olmak için çok geç değil.

Eğer korkulan başa gelir, ......
Düşünmek bile istemiyorum ama .....


Bana sadece yola düşmek ve savaşıma tek başıma devam etmek kalır. Büyük ve korkunç bir planın küçük bir aleti olamam, olmamalıyım.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kaygılarınızı anlıyorum, ama ben ne "Truva Kralı", ne "Baltacı" ne de "Sezar" diilim. O yüzden canınızı sıkmayın.

Kıyafet konusu, bağlı olduğumuz hükümetimizin gerekliliğidir. Tüm ajanlar ve özel ajanlar iş saatleri ve operasyonlarda takım elbise giymek zorundadır. Diğer zamanlarda serbestler.

Ayrıca SATI de yeni arkadaşlarımızı bizden ayırmak için diil, kendi aralarında kaynaşmaları, deneyim kazanmaları ve artan suç tehditine karşı lojistik gerekliliği karşılamak için kuruldu. Ben şahsen SATI ile de ilgileniyorum. Yeterince deneyim kazanan arkadaşlar PATIye transfer olacak zaten.

Umarım kafanızı karıştıran bu konularda açık olabilmişimdir.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adasu nun "troya atı" benzetmesini hafife almamamız gerekmekte. riktiler bize teknolojilerinden bir parça yararlanmamız için yardım etti diyelim. ne malum verdikleri hediyeler içinde kendilerine avantaj saglıycak bazı noktaların olmadıgını?

kendi görüşüm riktilerle ortaklık kurmaktansa onlara karşı yapabiliceklerimizi gözden geçirmemiz yönünde. nasıl daha çok kişiyi kendi saflarımıza katarız, şu andaki ekipmanlarımızla nasıl daha iyi yerlere gelebiliriz onları tartışmamız gerekiyor bence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok "insansı" düşünüyorsunuz arkadaşlar. Heyd, o dediğin sinsiliği ancak 5th ve Crey gibi suç örgütleri yapar. Riktilerin böyle bir plan içinde olduklarını sanmıyorum. Geçtiğimiz senelerde gezegenimize yaptıkları dostça ziyareti bazı provakatörler istila olarak adlandırmış, sonuç olarak da Paragon City'nin bir çok mahallesi bu yanlış anlama yüzünden yıkıntıya uğramıştır.

Aynı hataya biz de düşmeyelim arkadaşlar, bu elimize geçen çok büyük bir fırsat bunu değerlendirmemiz lazım.

CoT'daki dostlarım da büyü kitapları konusunda bana destek olacaklar. Böylelikle teknolojiyi ve büyüyü bir araya getirerek hedefimiz olan "Absolute Power"a ulaşacağız.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim tek anladığım iş katanamı sensei in gösterdiği yöne doğru sallamaktır, şu ana kadar bende kendisinin çok emeği geçmiştir, beni bizzat kendisi yetişridi sayılır, kafamda giydiğim o güzelim şapka kendisinden bana hediyedir; bana gösterilen yolda savaşmaya hazır olduğumu temsil ediyor. Her nerede olursan ol her ne yapmamı istersen iste her zaman arkandayım sensei. Verdiğin kararları asla sorgulamam, sonuna kadar itaat ederim.
aaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrgggggggggghhhhhhhhhh[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.

[Bu mesaj Jo_jixu tarafından 19 Ekim 2004 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben söyliyceklerimi söylemiştim...
Sadece Adasu we Keyzarın yolundan giderim...Onlara güvenim sonsuz...Ayrıca COT lardan nefret ediyorum...Gördüğüm yerde saldırıyorum.. Onlarla yapılan bir anlaşma asla benim için söz konusu olamaz...

[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com


[Bu mesaj DA2019 tarafından 19 Ekim 2004 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jo_jixu, 19 Ekim 2004 19:59 tarihinde demiş ki:
Benim tek anladığım iş katanamı sensei in gösterdiği yöne doğru sallamaktır, şu ana kadar bende kendisinin çok emeği geçmiştir, beni bizzat kendisi yetişridi sayılır, kafamda giydiğim o güzelim şapka kendisinden bana hediyedir; bana gösterilen yolda savaşmaya hazır olduğumu temsil ediyor. Her nerede olursan ol her ne yapmamı istersen iste her zaman arkandayım sensei. Verdiğin kararları asla sorgulamam, sonuna kadar itaat ederim.
aaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrgggggggggghhhhhhhhhh


Saol çekirge, biliyorum benim tarafımda, yanımda olduğunu.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Suan bu olaylardan cok uzagim S.A.T.I olarak kendimi egitmekteyim ama Devvo'nun herşeyi bizim iyigilimiz icin yapacagindan suphem yok.Arkandayim Devvo


Ellerinden Alevler cikmaya başlar

Amidala[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki:
abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya yanılıyorsan devvo

bizim yanılmamız söz konusu olursa kaybedeceğimiz çok şey yok. sonuçta bildiğimiz klasik yöntemle suç a karşı savaşımızı sürdürürüz.

ya sen yanılıyorsan? ya rikti ler bela olarak gördükleri biz ve bizim gibi toplulukları bu yöntemle saf dışı bırakmayı düşünüyorsa? ne biz sürdürebiliriz savaşımızı yada bize inanıp yanımızda savaşmaya başlayan topluluklar. ve sonunda o 2-3 yıkıntı yayılıp bütün paragorn u sarabilir.

ben derimki rikti olsun 5th clomn olsun hepsi ama hepsi haritadan silinene kadar savaşmalıyız. bugüne kadar nasıl olduysa öle. en azından BİZ gibi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...