dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 http://www.guildwars2.com/global/includes/images/hero-mesmer.jpg http://www.youtube.com/watch?v=PfPu6pSoJzk&feature=BFa&list=UUH-_hzb2ILSCo9ftVSnrCIQ&lf=plcp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Two-handed Greatsword — used as a ranged weapon Staff — focuses on giving conditions to foes and boons to allies Main-hand Scepter — causes blind or confusion at range Sword — focuses on melee-range attacks and character movement Off-hand Focus — offers offensive and defensive illusions Pistol — offers thief-like dps and multi-target conditions Sword Torch — gives user short invisiblity or confuses target Aquatic Harpoon — focuses on damage and manipulation of position Trident[1] — damages and applies various conditions and boons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Var mı benden başka mesmer açmayı düşünen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 belki açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 gw1 de oynarken en çok eğlendiğim class idi mesmer, interrupter oynardım 1 de şuanki videolardan gördüğüm kadarı ile pek benzemiyor ama yinede büyük ihtimal mesmer açacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Gw1deki hatırladığım mesmerden baya farklı olmuş gw2de mesmer.Crowd control ve survivalı belkide en iyi olan classlardan ayrıca damageıda eğer mind wrack(illusionları patlatma)ı yedirebilirseniz çok güzel burst damageda vuruyor.Ama yedirmek pek kolay deil çünkü illusionların kendini patlamasında 1 saniye falan delay var ve o arada adam hareket etmeye devam ederse büyük ihtimal vuramıyosunuz.O yüzden stabil veya stun olan targetler üstünde kullanmak gerekiyo. Sword ilede meleede çok güzel damage çıkarılıyor.Stuff ile target confusion manyağı yapılıp greatsword ile uzaktan güzel dps verilebiliyor.Benim epey hoşuma gitti class herşeyiyle.Hatta mesmerden sonra asıl aklımda olan classlarla oynamayı beceremedim bitürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ya mesmerın şu illüzyon başına heallayan healı bozuk mu var mı başka oynamış olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesmer aşırı imba olmuş bu betada.5 saniyede stunlock a sokup full healthten guardian yatırıyodum.Nerflesinler azcık utandım oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 azıcıkmı nerflesinler? bence baya bi nerf gelmeli godmod on resmen, baya bi nerf lazım baya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 mesmer yarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 mesmer çok gay olmus onuda düzeltsinler değinmişken o ne öle heryerinden kelebek çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 GreenPeace77 said: azıcıkmı nerflesinler? bence baya bi nerf gelmeli godmod on resmen, baya bi nerf lazım baya:D Öle evet az baya demişin en az bi x10 baya bi nerf lazım:D...Bide geçen betada mesmer mind wrack üstüneydi(illusionaları patlatıp damage verme)Bu betada mind wrack nerf yemiş ama phantasmların damage ı abarmış resmen.Ama öle böle abarmamış resmen bi warrior kadar damage vuruyo phantasmlar.Pvpde herhangi bi oyunda easyde single player atıyomuşum gibi hissettim böle 3 adamın arasına girip 2 sini kesip kaçmak falan.Millet bi süre sonra retard pets falan demeye başladı iyice soğudular oyundan... Mesmerin geyliğine gelcek olursak abi o geylik değil mesmerin p.i.m.p havası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 release de mesmer mi yoksa necromu acsam karar veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 mesmer mi thief mi necro mu kararsız kaldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enurale Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 İkinci class ım mesmer olacak büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 evet Mesmerlar bilgi paylaşın bakalım neler yapionuz level kaç oldunuz hangi silahlarla pve yapiosunuz memnun musunuz das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Bütün betalarda mesmer oynadım mesmerden sonra diğer classları beyenemedim oynayamadım daha dorusu.sword+pistol ve greatsword pvp ve pvede kullanıyorum. Özellikle sword un adını unuttum flurry tarzı skilli(2.skill) channelling yaparken damage a immune ediyo ve çok işe yarıyo.Onun sayesinde kendi levelimden yüksek görevleri rahatça bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 guardian basladim baydim 22 de gectim mesmer oynuyorum bayagi basariliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 guardian'dan neyden dolayı baymıştın. Bende 17-18 durumundayım da merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 İlk açtığım sınıf oldu Mesmer ama çok ölüyorum. Birşeyi yanlış mı yapıyorum nedir? :( Ranger açtım, nerf ranger diye bağırasım geldi. Öyle bir fark var ikisi arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 bende ilk thiefle başladım 9 lvl'e geldim bi baktım nerdeyse 4-5 level boyunca hep short bow kullanmışım. yaratıkların dibinde durmaya çalıştığımda yattığımdan dolayı bi yanlışlık yapıyorum diye bıraktım guardian açtım acayip rahatım şuan ama bayar mıyım bilemiyorum. Ondan sordum niye baydın guardian'dan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesmer ile Necro arasında çok kararsız kalmıştım, necroyu seçtim şimdilik çok zevkli (15 lvl) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 mesmer hariç herşey varmış burada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Bende Mesmer actım yalnız şu master mesmer nerdedir ? Biri bana yardımcı olsun trait point açamiyorum. Ha bu arada,talent calculator benzeri bir site bilen varsa soylesin.Nere ne verilebilir diye bakmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 http://www.gw2builds.org/ burdan yapabilirsin. Ben şu an baya memnunum Mesmerdan. PVP ye girişmedim daha hiç, pveyi staff ve great sword ile yapıyorum staffı chaos armor ve chaos storm için daha çok great swordu da Aoe damage için kullanıyorum (2. ability + 4. abilitydeki whirlwind yapan phantasm) Bir de 2si ile 2 saniyede 3 tane illusiona sahip oluyorsun survivabilityin çok oluyor. Greatswordun pushbacki , staffın da geri teleportu ile özellikle. PVP işine girince tahminen sword + pistola geçecem greatswordu değiştirip bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar