saplashaman Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 abbao nası bi site bu,herifler abarttı iyice,istanbulun bir yarısı c class diğer yarısı da a class olacak,zaten citan'da geliyor,vw ciler ayvayı yedi asdasdasd http://a-class.mercedes-benz.com/com/en/index.html#!/special/highlight/?s=package Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Selam, Bu da siyah veya beyaz AMG donanım olmasın lütfen... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=nRRb7wPnzm8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 jantları çin malı jant gibi olmuş ama,kış'a araç alacağım için ilk 3'e oynayabilir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Beğenenlerin nasıl gözü var anlamıyorum. Tasarım bütünlüğü sıfır, berbet, çirkin. Önü başka arkası başka, dikiz aynaları sanayide takılmış gibi alakasız, çirkin apaçi işi jantlar elle tutulur hiçbir yanı yok, tasarım olarak. 80bini sokakta bulsam vermem. Gerçi 100bine falan C serisi alınmıyor mu? O halde 80bine falan satmazlar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ilk defa mı amg jant gordun abi. ayrıca araba nasıl berbat yahu.sınıfında şuan daha araba satışa cıkmadan en iyisi bence 1 serisi vs ile kıyaslarsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Teknik olarak bi yorum yapmadım. Tasarım olarak yorumladım. 1 serisi daha sade, bunun yanında güzel. Ayrıca yorum yapmak için amg jant görmeye gerek yok. Gördüm ve çirkin. Yani "amg jant varsa güzeldir" mantığı sanayilerin karanlık köşelerindeki apaçi mantığı, kusura bakma. Otomobil kültürü diye bişey o yüzden yok zaten ülkemizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 içindeki ekran çok eğreti durmuş, tek negatif düşüncem o. mesaj okuduğu sahnede göreceksiniz. ucuz android telefonların arayüzü gibi duruyor. 1 serisinin içindeki ekranla karşılaştırınca 1 serisi her türlü alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 1 serisine iyi diyebilmek için bi içine binmek gerekir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 yok amg cantı öteki arkadaşa dedim hani çin malı demişte.bildiğin klasik amg jant işte entresan bişi yok tasarım olarakta güzel bence. yani ben 1 serisine bakmaya gittim.bana orda adamlar kendileri pazarlıcaklarına bence almayın dediler o derece dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Tasarimi cok orijinal olmus.ici ise bildigin cls nin kopyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bu videodaki donanimlarin yarisi zaten sunulmayacak turkiye ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 hatchback araba sever olarak şimdiye kadar en beğendiğim merc lerde ilk 5 e girer rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Selam, Görülenleri yarısı dediğin gibi sunulmaz, kalan yarının da yine bir %30-40'lık kısmı pahalı opsiyon listesinde yer alır. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 fiyat listesi açıklanmış param olursa net a180 amg paketliyi kaparım ek donanımlar vs 85-90 a gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanalize Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Sport u 134bin lira ama 180 cdi 74 bin lira full u makul bence golfu 1 i a4 u siler atR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 BMW 1 serisine rakip geliyor. Hastası oldum. http://3.bp.blogspot.com/-dzWbjqmxmuI/UGNNHupu05I/AAAAAAAAlJY/9BjU7PqxjB8/s530/2013-Mercedes-Benz-A-Class-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Kaba anlamda burun yapısı ilk görüşte linea'yı hatırlattı bana. Böyle küt burun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 arama fonksiyonu calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 bu arabayı acaip istiyordum ben ama daha iyi bir seçenek sunuldu o yüzden caydım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?31,6176282,page=5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 geliyor mu 2 tane var bizim burda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 mercedes görünümlü reno. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ne güzel mercedesin sitesine girip fiyat listesini açabiliyorum şu fakir arabaları sayesinde diğer serilerinde browser error veriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Yanlış biliyorsam duzeltin ama aynı motor (1.6L 156hp) A serisinde 200, C serisinde 180 olarak sunuluyor. MB de sapıttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar