Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Oyun cok iyi ya.daha cok erken ama dlc cikarmi ki? Biri demisti yilda boyle 4 oyun ciksin yeter diye 3 e de tavim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 aklın yolu bir, ben dediğim zaman afaroz etiler beni... kaldı ki, 4 tane böyle çıksın, 6 tane öyle çıksın, siz yine 15 oyun oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Grego said: Mortis said: oyun çok güzel mi alalım mı :) alın. almadan bi seru yu görünün. 10 dolara bulur size. attım Seru'ya mesaj bakalım :) http://www.gamekeys4all.com/278-wasteland-2-cd-key-steam.html?a_aid=aks&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop şurda aslında 17 euroya var , 50 liraya falna geliyor. öbür türlü steamde 90 lira, bakalım seru dan haber gelsin ona göre buradan alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 10 dolara varsa ben de alayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 adamın rusya bağlantısı var, steam mafioso. fiyatlar hala aynıysa yardımcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 bekleyemedim aldım yukarıdaki linkten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ben de seru'yu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 bundan sonra seru alıcı ben de tester ım, bu piyasa bizden sorulacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 attım öm certhas, mortis'e de attım da herhalde 17 avro bayılıp almış geçmiş olsun. oyun 32 liraya geliyor ruble'yi tl'ye çevirince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Seru said: attım öm certhas, mortis'e de attım da herhalde 17 avro bayılıp almış geçmiş olsun. oyun 32 liraya geliyor ruble'yi tl'ye çevirince. a aa.. ben öksüz müyüm seru, garip miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 sen ne diyon la değişik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 aldım valla dayanamayıp evet :) ne zorlukta oynamamı tavsiye edersiniz ya otomatik rookie yapıyor, siz hangi zorlukta oynuosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ya o citadel de bir ipne var, silahları yarı parasına veriyor kandırılmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Ondan bi uckaat cikacak kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 dreagloth said: ya o citadel de bir ipne var, silahları yarı parasına veriyor kandırılmayın :) ipneyi ele verdim, kardeşine mektup götürdüm, kardeşide kendi kafasına sıktı MWHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 abi uc kaat zaten silahlarin jam oranlarinin %90 ustu olmasi. %0 a modify edilmis silah bile 4-5 turn de bir jamleniyor. Onlar sanirim senede bir ates ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mortis said: aldım valla dayanamayıp evet :) ne zorlukta oynamamı tavsiye edersiniz ya otomatik rookie yapıyor, siz hangi zorlukta oynuosunuz 2. zorlukta oyna bebişim 3. daha zor değil tamamen hamallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ARKADAŞLAR!!!! fazla spo oluyor ama bu başlıkta, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ben yemedim spo biliyorum çünkü aranızda hıyarlar olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 citadel'deki ne alırsan bi milyoncu o herifi hard ass'le zorlayınca rail nomad'ler mi ne var ya, kız kardeşi ordaymış, ona mı para lazımdı, onun yanına gitmek için para mı biriktiriyordu ne, öyle bi derdi varmış ondan satıyormuş. mektup veriyor "kardeşime götür bab pls" diye. ben questi aldım ama isteyenler mercaptain'a da ispiyonlayabilir. gözaltına alıyorlar bi de trade ekranına bile bakmadım ama elemanın malları çürük çarık çıkacak gibi geldi bizim charların "habire jam'lenmeyecek diyosun yani?" yorumu üstüne. edit: ninja ninja üstüne. oyununuzu oynasanıza bilader ne araya giriyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 smart ass ile de aynı geyik oluyor, yoksa aralarında bir fark yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 KHaRoN said: abi uc kaat zaten silahlarin jam oranlarinin %90 ustu olmasi. %0 a modify edilmis silah bile 4-5 turn de bir jamleniyor. Onlar sanirim senede bir ates ediyor. Abi ondan ucuza alip silahi parcalayip kendi silahina modifikasyon kasman lazim sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Bi de citadelde duzgun silah yok ki. El bombasi j-law falan almaya gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Min liang tan dan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Santa fe de acayip sacma bi yere gizlenmis bir loot buldum. Icinden san marie mi ne oyle bi adda unique bi sniper cikti jam rating 0% . pierce, menzil, dps falan guzel. ama alet normal sniper im 47-55 gibi bisey iken damage i , bunun 10-98 iyi dedim,sevindim. scope, mag, grip ivir zivir modladim. alet 11 vuruyor simdi mk. aklimi yitiricem. sanirim 2 defa falan 170 civari vurdu. Onun disinda hep asagidan rolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar