supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Silphatos said: o karakter var mı killer nun aasd var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 jesse-belle denen kadın buglandı benle, ilerletmiyo questi. o da ilerdeki vote questini tıkadı. tıkandım ya belasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 build baya iddialı kötü gibi geldi ya bana sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 highpool'da jesse-bellenin ilk görevini yapmış birinin savegame'ine ihtiyacım var. "documents/mygames/wasteland 2/" içindeki xml dosyası. silahların jamlenmesi yetmediği gibi quest de jamlendi ilerleyemiyorum. sizin saveden bakıp kendi savegame imi editliycem HADİ LÜTFEN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 vulture's cry'ı diyalogda iyice zorlayınca gördüm ki, oyun olmuş sdafs v.cry 4 int, 18 wis'li shaman gibi konuşurken ergenleri sorunca bi anda bastı küfürü, sonra üstüne bi de "kusura bakmayın ama siz yabancılar bizim 800 yaşındaki bilge teyzeler gibi konuşmamızı bekliyorsunuz." dedi lan, da-o'daki sten'e gönderme yapmasını beklerken gitti bütün kızılderili karizması ahah brian başgan'ın yanında fallout'un müziklerini yapan adamın olmasına da ayrı sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 mangler roket atar mı? ne tip mermi kullanıyor? değiyor mu masrafa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 roket atarlarin ammosu yok, tek kullanımlık inanılmaz iyiler, aoe baya geniş, damage gerçek dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 aboo 85 saatlik playtime baya bi oyniyacam gibi gözüküyor buildlerde ; 1 sniper (rouge tarzı gittim perception falan bunda kilitler vs) 1 heavy gunner (leadership demo ve alarm dis.) 1 energy (weaponsmith repair ve toester) 1 doctor ( smg medic ve surgery) spoiler ag gittim finalda(ag de 5 yada üzeri computer hacking ve surgery skilli hatun katılıyor hand gun ;bu arada ilerde sağlam hand gun çıkıyor özelliklede revolverlerde ap si duşuk birde menzil artırıcı scope falan takınca yeniyor tadından), betada highpool gitmiştim ordaki indian hatunu tam özelliklerini hatırlamıyorum ama sanki ag den gelen daha iyi. (bu arada ag giderseniz ucuz medkit ve travma kit oluyor ) highpooldada bol bol ammo buluyorsunuz betada hiç sıkıntı yaşamamıştım ammo konusunda ama ,ag gidince bittim ammo ammo diye. spoiler2 rail nomadlerde betada iki kabileyi barıştırmıştım en iyi option buydu fakat nedense son oynadığımda (tekrar oynadığımdan dolayı konuşmaları hızlı geçtim herhalde ) fakir olan ırkı yok ettiler, buda camptan katılan yerli companionun ayrılmasına sebep oldu . herşeyi en iyi solution la bitirmeyi sevmeme rağmen bir an önce los angless e gitme isteğimden dolayı baştan oynamadım bırakayım bu seferde perfect world olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 red alert gibi harita açılmasını özlemişim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 mermi azlığı için şöyle demişler, There seems to be just enough ammo to support 1 sniper, 3 assault rilfes, 2-3 pistols, 1 energy weapon, and maybe 2 shotguns. bide patch falan gelmedi di mi daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 jamming konusunda mekanikler nedir bilen var mı? random değil herhalde bişeler etki ediyor ama nedir? lvl 5 adamda heavy skill 5 ama 2 kere üst üste ateş edemiyor eleman. int falan kıstık acaba fazla mı salak oldu? resmen hdd eskidi save-load ede ede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Frostbite said: ag center dan önce highpool la gittim yanlışmı yaptım acep? birde highpool daki kafesin içindeki hatun nasıl alınıyor kafesi açtığımda teşekkür edip kaçtı direk harita dışına lol çolok çocuk ile konuşmak lazım dı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 huun said: jamming konusunda mekanikler nedir bilen var mı? random değil herhalde bişeler etki ediyor ama nedir? lvl 5 adamda heavy skill 5 ama 2 kere üst üste ateş edemiyor eleman. int falan kıstık acaba fazla mı salak oldu? resmen hdd eskidi save-load ede ede. eğer başka mekanik varsa bilgisini vermiyor oyun sana. jamming istatistikleri çok net bozuk ama silaha göre 2-4% olarak görünüyor ama her kombatta en az 4 silah jam oluyor. çözümüne gelince mod var 4% jam chance ı düşüyor, takıyorsunuz bir daha jam olmuyor. weapon smith ile partlara ayırırken belli şans ile düşüyor birşey mag di adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 modifiye etçeniz silahları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 oyun çok iyi bu arada ya yılda 4 tane böyle oyun çıksa yeter ya casual adama akşam eve gidince oynayasım var ya o kadar yakalamış, ne zamandır eve gideyim şunu oynayım hevesi yapmıyodum. tam titan valleyde ortamı karıştırıyordum asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 tiLi said: highpool'da jesse-bellenin ilk görevini yapmış birinin savegame'ine ihtiyacım var. "documents/mygames/wasteland 2/" içindeki xml dosyası. silahların jamlenmesi yetmediği gibi quest de jamlendi ilerleyemiyorum. sizin saveden bakıp kendi savegame imi editliycem HADİ LÜTFEN YA HIGHPOOL SAVE DOSYASI LAZIM LÜTFEN ÖM LEŞELİM. baştan başlıycak mecalim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 abi highpool 2. görev, zaten oyunun başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 aynen high pool'da patladıysan yeniden başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 yok zaten öyle çözülmüyomuş. az önce denedim. saolun yine de. highpoolu bitirdim aslında, sadece küçücük bi side quest tıkandığı için sonuçlanamıyo. bi daha bitirmek istemiyorum abi sabırsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Bne ag centerda çok sayıda mermi buldum betadan farklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 loot zaten random değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 ag center bence daha güzel bir yer, betada bayada loot almıştım, ilk bethada highpool a gitmiştim sıkıcı bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Kaede said: loot zaten random değil mi random + luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 şu higpooldaki köpegi nasıl sahibine götürüyoruz her seferinde bana saldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Livered said: şu higpooldaki köpegi nasıl sahibine götürüyoruz her seferinde bana saldırıyor. animal whisper la paun vermek ıstemıyorsan fazla citadel de kır kurt seklinde biblo var o yetenekten veriyor onunl ayapabılrısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar