0ne Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 http://www.mediafire.com/?k0iihrs25gnonx2 rar içindeki ppt ve pdf dosyalarında GB/ICS arasındaki major değişiklikler resimli olarak gösterilmiş, bunlar samsung tarafından son kullanıcı için hazırlananlar olup sizle paylaşmak istedim. En güzel özellik ise Face Unlock Belki bi çoğunuz 4.0.3 ü görmüş yada telefonlarına yüklemiştir ama görmeyenler için güzel bi tuto olur :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Virus mu yedirtcen oglum bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 caps nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 adam tutonun mantığını anlamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 face unlock. . . l o l abi kim ne zaman kullanacak bunu. parmaklamak cokmu zor ya da parmak izi okuyanlardan dahami mantikli. ciktigi gunden beridir guluyorum bu salak hizmete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 caps denmiş, garip bi link verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 hımpffs hımpfss.. kız fotosu varmış geldim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 dosyalar powerpoint ve pdf dosyaları ve ıcındekı resimleri cekip alabilecegim bi programa su an sahip degilim ve cok fazla ugrasmak istemedim, isteyen biri resimleri altalta dizip upload edebilir. ama benim yapabilecegim su an bu kadar. samsung'un direk technical support için yayınladığı dosyalar. daha ne yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 http://www.android.com/about/ice-cream-sandwich/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 verilen bilgiler asırı yüzeysel neyse ugrasıp resim resim dizicem buraya, aradaki farkı görüceksiniz o zaman gerçi niye ugrasayım ki, ben ugrastıkca dalga gecip trollüyücek yeni bi konu bulucaksınız en cok üzüldügüm konu ise mobil cihazlar bölümüne bile trollerin salça olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 0ne said: En güzel özellik ise Face Unlock aradaki en önemli ve dikkat edilmesi gereken fark bu. evet. şaka bir yana adamların -fontlar hariç- güzel yaptıkları bişi oldu. görsel açıdan tatmin edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 0ne said: verilen bilgiler asırı yüzeysel neyse ugrasıp resim resim dizicem buraya, aradaki farkı görüceksiniz o zaman gerçi niye ugrasayım ki, ben ugrastıkca dalga gecip trollüyücek yeni bi konu bulucaksınız en cok üzüldügüm konu ise mobil cihazlar bölümüne bile trollerin salça olması kardeş caps dedin link çıktı, ondan ötürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 sony telefonlara bu ay 4.0.3 sonu geliyor. =) lay lay lom http://www.youtube.com/watch?v=qJbDl8aikUk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Vay anasini telefonum cag atlicak gibi gozuktu bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 0ne said: cok fazla ugrasmak istemedim daha ne yapayım biraz daha uğraşabilirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar