saplashaman Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 silivride arsa var dediler,cezaevide var hazır mmmm özenle de bakıyorlarmış sdsdsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Norak said: 80.000 köle verilmiyor mu cennette herkese, baya büyük bi arsa olması lazım onun, bunun villası var altından nehri var, kölelerin tahta kulubeleri var, pony ahırları var ohoo bakire hurileri de dusunursek duşların da ıyı olması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bu arada bizim çocuğun okulunda bugün öğretmeni(meb'e bağlı ilköğretim yani)peygamber efendimizin hayatıyla ilgili kitapçıklar dağıtıp ödev vermiş,nedense bizim ilkokul anılarımıza gözlerim daldı 30'lu yaşlardakiler bilir.sonra bir anda kendi kendime dedim ki anam irtica yine hortlamış ya yahu dedim ayy kaç kaç dedim kendi kendime korktum lan ahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 90 larda izmir'de okudugum ilkokulda din ogretmenimiz cinlerin var oldugunu,onlarla ıletısım kurdugunu,doga ustu olaylar netıcesıyle savasları polıtıkayı ekonomıyı kontrol ettıklerını soylemıstı,her ders cınler hakkında konusurdu bı gun ben bunu anneme bahsettım okulu basıp kadının agzına sıcmıstı,bu da boyle bır anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 yok benim çocuk 2.sınıfa gidio abisi,daha temiz bir dimağı ve atatürkçü görüş açısına aç bir beyni var,böyle kirletilmesini hazmediyorum v.s işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 yok canım cinlerden bahsetsinler ataturkcu ataturkcu laikci mi yapcan sabiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 "nutella yerim" said: Norak said: 80.000 köle verilmiyor mu cennette herkese, baya büyük bi arsa olması lazım onun, bunun villası var altından nehri var, kölelerin tahta kulubeleri var, pony ahırları var ohoo bakire hurileri de dusunursek duşların da ıyı olması gerek public rivers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 enduljans vermişler mi enduljans. verdilerse inanırım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 @copry bak böyle deyince uyarılasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 "nutella yerim" said: yok canım cinlerden bahsetsinler ataturkcu ataturkcu laikci mi yapcan sabiyi cinci ne? atatürkçü ne? laikçi ne? ahahahaha ya yıl 2012 kıyamet kopacağına inanıyorsunda cinleremi inanmıyorsun puahauahuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 imana git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ben cinfizze inanıyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bogazlarım feci benim alamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 copry said: imana git. bütün cin sevenlere gelsin imana gel imana gel zalim olma imana gel,bir deri bir kemik kaldım rım rım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 sen sadece git kardeş gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 inanıyorsunda diye bir yer olsaydı cinleremi ye inanırdım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 işten cıkınca ingilizce salı günü yağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 gidemem dostum,kısa winston ve bu peh peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 "nutella yerim" said: 90 larda izmir'de okudugum ilkokulda din ogretmenimiz cinlerin var oldugunu,onlarla ıletısım kurdugunu,doga ustu olaylar netıcesıyle savasları polıtıkayı ekonomıyı kontrol ettıklerını soylemıstı,her ders cınler hakkında konusurdu bı gun ben bunu anneme bahsettım okulu basıp kadının agzına sıcmıstı,bu da boyle bır anımdır. adam kısmen haklıymış yannız, ayıp etmişsiniz. dünyada gücü elinde bulunduran insanların çoğu öyle ya da böyle occult'la içli dışlı. misal http://www.millihaber.com/20110612/Ulkeyi-kara-buyu-yaparak-yonetmis.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Millet kafayı yemiş ya. Milli gazetede büyü atmış haberleri falan var. Sanki yugioh evreninde yaşıyoruz. Hocanın World of Darkness kitaplarıyla kafası bulanmış sanırım :/ Küçük yaşta satanist kitap okuyunca böyle oluyor demek. Ups... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 dogru demiş işte uzaylılar herşeyi kontrol ediyo onlarda cin sayılır yeşil falan sonucta sdf, eti cin resmi konmamış hala yanlız dikkatimden kaçmadı değil. bide kaçıncı katta alacağımızı nerden biliyorlar belki gencim daha bi sürü günah işlicem gideceğim kat değişecek? sonra kalakalmayalım orda öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Abi aklı olan uzaylı bu gezegene yaklaşmaz. Ben bunu bilir bunu söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 adamlar 100% garantili çalışıyor. gidip de arsamı alamadım diyen var mı ? Yok. Böyle garantiyi veren firma yok. Ne demiş Yahya Kemal Beyatlı Sessiz Gemi şiirinde. said: bir cok gidenin her biri memnun ki yerinden bir cok seneler gecti, donen yok seferinden http://www.youtube.com/watch?v=uQCxieznwIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Redeagle said: Millet kafayı yemiş ya. Milli gazetede büyü atmış haberleri falan var. Sanki yugioh evreninde yaşıyoruz. Hocanın World of Darkness kitaplarıyla kafası bulanmış sanırım :/ Küçük yaşta satanist kitap okuyunca böyle oluyor demek. Ups... kaynak milli gazete değil ki, bunların eski hizmetçisi kitap yazıyo orda anlatıyor. nette baya döndü bunun muhabeti hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Sorun milli gazeteye haber olması zaten. Herkes kitap yazabilir sonuçta. Pokemonlarla yaptığım epik dövüşleri cilt cilt basabilirim ama bunun milli gazetede yayınlanması gülünç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar