Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 taffarel bi makineyle özel calıstıyormuş muslerayı videosunu izlemiştim adam hakkaten güven veriyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Masquerade said: "Muslera'yı boğaz köprüsünün altına koy intihaar edenleri bile yakalar." Tümer demiş galiba ahahaha. AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ama elleri kucuk, kotu transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Masquerade said: "Muslera'yı boğaz köprüsünün altına koy intihaar edenleri bile yakalar." Tümer demiş galiba ahahaha. yayına biri twitlemiş mi ne öyle bişey tümer söylemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Ooo Fener taraftarı sosyal medyada Buse Terim'e falan terbiyesizlik yapmaya başlamış. Yazık yahu, 15-20 gün kala bir maç için iyice insanlıktan çıkılmış. Ezeli rekabet aşağılık olmayı gerektirmez, diyecek söz yok tabi. Sivasa büyük ümit bağlanmış galiba, 0-4 ile dengeler fena bozulmuş. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Güç dengeleri allak bullak oldu ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 3 haftada 9 puan alırsak play offa gerek kalmaz ztn en az 15 puan farkla gireriz play offa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Antu'dan inciler ahahaha said: cincon 2 maçta puan kaybedecek. Biri bizim maç‚ o maçta değil puan kaybetmek‚ tarihi fark yiyecekler çünkü bu akşam aldıkları 4-0 lık galibiyete rağmen oynadıkları futbol çok amatörceydi. Hakem sayesinde kazandılar resmen. İkinci maç ise hamsilerle yapacakları maç‚ o maç berabere bitecek. said: Kimse bana bu maç temiz demesin. İzleyin izleyin de adaletin kayboluşunu milyonlarca kul hakkının nasıl yendiğini görün. Bir de kalkıp beyaz kapakla dergi basmıyorlar mı bunlar anlam veremiyorum. Bkz Pişkinlik said: 2 tane kırmızıyı vermeyen şeref yoksunu adamı Kadıköy´de ki maça da verirlerse hiç şaşırmam 2 kırmızı nerde lan? said: kaleci‚ erman ve hakem maçın kısa özeti budur şu maçı 6s maçımızdan 2 saat önce takıma izletsin aykut hoca‚ gerisine karışmasın En bombası şu ama,,,, said: Playoff ne kadar doğru bir sistem ya adamlar hicbişey yapmadna şampiyon olacaktı neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 çok ayıp demeye girdim de, bakınca gördüm ki buse terim kendince fener'e laf sokmaya kalkmış, karşılığında da kendisi hash tag yapılarak cevap verilmiş. küfreden ayı varsa bilemicem tabi, kendi ayılığıdır. bu arada antu'ya giren antu kafalılar var bi, bi de anti-fenerbahçeliler var. %50-50 falandır nüfus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 maçta hakem melo ve rieraya verdiği 2 sarı kartla katletti bence ikisi de aynı faul.öyle sarı kart mı olur lan adamlar topa yukseliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Buse Terim olayını ararken girdim de, iyi ki girmişim ya sdfg. Zaytungda taze haber yokken burası takip edilebilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 oha necati iyimiş hashtag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Masquerade said: Ooo Fener taraftarı sosyal medyada Buse Terim'e falan terbiyesizlik yapmaya başlamış. Yazık yahu, 15-20 gün kala bir maç için iyice insanlıktan çıkılmış. Ezeli rekabet aşağılık olmayı gerektirmez, diyecek söz yok tabi. Sivasa büyük ümit bağlanmış galiba, 0-4 ile dengeler fena bozulmuş. Yazık.bel altı vurmalar falan.. tabii hep 2-3 kişinin münferit hareketleri bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 fizban said: çok ayıp demeye girdim de, bakınca gördüm ki buse terim kendince fener'e laf sokmaya kalkmış, karşılığında da kendisi hash tag yapılarak cevap verilmiş. seviye süper diyorsun. şunun savunulacak hiçbir yanı yok, zorlamayın. bir de hedef aldığınız kişinin babasının yanında milyonlar var. ayaklar yere bassın biraz. ne olduğunu bilmeyenler için olayın buse terim maçtan sonra feneri ateş bastı yazmış. fenerliler de üstün zekaları ile buse terim kadıköye gelsin ateşimizi alsın diye harraslamaya başlamış. gerçi fenerliler alışık, 10 sene önce de adamın karısına kızına küfür ediliyordu orada. istikrar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Fener'i ateş bastı demenin nesi terbiyesizlik onu anlamadım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 sen öyle sivas'ı yendik demek yerine, oooo fener çok ateşlendi :) dersen cevabını da alırsın. kusura bakmasın kendi kaşınmış. küfreden ayılar da vardır, durup dururken bunları yapan ayılar da vardır, onlar ayı. yapacak birşey yok. ama önce tribüncülük oynayıp sonra ühü yapmak yok öyle. ha bu arada fatih terim'in arkasında milyonlar olabilir, kavgaya gitmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 tamamda buse terim ya.gökmen özdenak değil ki bunu yazan bunun bilincinde olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 fizban baya hayal kırıklığına uğradım yani, senden beklemezdim böyle terbiyesizliğie CEVOBUNU ALMIS! demek falan. devam bu stil ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 insanlar ne kadan zekasiz ya, komik bile degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 yahu fizban iyi güzel dedin de ilk defa mı birisi twitterdan fenere laf atıyo? fenerin her malubiyetinde fenere, gsnin her malubiyetinde gsye laf atılıyor milyonlarca kez. aynı şekilde bi takım diğerini yenerse, ya da puan farkını açarsa, ne bileyim üstünlük sağlarsa yine atılıyor. bu tepkinin sebebi kızın söylediği laf değil, "fatih terimin kızı olması". Birisi terimin kızı fenere laf atmış diyince büyüdü işte olay. Aynı twiti sen atsaydın ben atsaydım böyle hashtag olacak mıydık? Bize kaç kişi dönüp hakaret küfür edecekti ya da tepki gösterecekti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 oooo fener çok ateşlendi :) İstediğimiz gibi oynuyoruz cümlelerle ne güzel sdfg. Feneri Ateş bastı cümlesi yarın öbür gün gazetelerde manşet olarak görebileceğimiz türden normal bi cümle. Fazla büyütmeyin gözünüzde. Şu yapılan şeyin adı terbiyesizlik. Nasıl ki zamanında volkanın sevgilisi için ua içinden pankart taşıyanlar vardı ve terbiyesizlikti, haysiyetsizdi o da. Bu da aynı şekilde terbiyesizliki haysiyetsizlik. Ama yine bir fener klasiği "O DA YAPTI AMA BANA NEEE". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Şöyle bi tag altında ehu ehu diye sırıtanlarda destekleyenlerde insaniyetlik namına geldikleri mağaralara geri dönsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 fener maçında gs necatinin golüyle falan kazanırsa %100 çıkacak o cümle manşetlere. kaçarı yok. öyle büyütülecek ya da ters anlam çıkartılacak bir laf değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 olmamış şey değil necatinin goluyle galibiyet :) feneri kadıkoyde yenersek zaten büyük drama dönücektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Cidden şu olaylardan sonra necatinin golüyle derbiyi kazanırsak bu TT olayı çok kötü döner fenere rezillik anlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar