Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Windows 7 yükledim; Zinio ve Rdio'nun aşırı sorunlu çalışması ve Magic The Gathering Online'ın Wine'da çalışmaması yine Linux'den uzaklaştırdı. Daha önce de zaten bu DRM, magic ve multimedia meselesi yüzünden Linux çok zor oldu demiştim, oyun için de XP olunca zaten temelli Windows 7 yükledim işte, lisans da vardı elimde. Ama pil ömrüm bir saat azaldı, Arch'de 3 saat gidiyordu şimdi 2 saat gidiyor. Bunu arttırmanın yolları var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 power options'dan energy saver'a getirebilirsin. bi de ekran parlaklığını kısma (laptop için), windows aero'yu kapatma felan gibi (performance information and tools -> adjust visual effects -> best performance'ı seç) şeylerle pil ömrünü arttırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 bluetooth açıksa kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 best perf. olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Öyle power options gibi görünen şeyleri yaptım, görünmeyen şeyler var mı diye soruyorum? Aero'yu kapatmam bu arada, çok fark ettirmiyor zaten. Linux'de normalde 1:30 gidiyor pil mesela, ama kendi makinem için özelleştirdiğim bir sürü ince ayarım var, iki katına çıkıyor sonunda görsel efektlere dokunmadan. Windows'da nasıl yaparım öyle şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Kolay bir yol buldum şimdi. Game Booster'ın gamemoduna geçip cpu ve gpu governorlarını powersavera almak iyi arttırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar