Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eve trial oluyormu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben bir uzay simulasyonu hastasıyım... bu hastalık freelancerdan başladı ehee ... bu oyunun 1 4 günlük triali varmış fleplanette ama kapandı galiba... böle kullanıcılar trial atabiliyormu? eğer atılıyorsa varsa fazlalık atarmısınız bana denemek için..
mail [email protected] bu aralar wow kasıyorumda o beni pek sarmadı oynamam herhal bakalım eve güzelse dalarız buna...[signature][hline]Şu an yaşıyorsun ... Peki hiç ölümü ve ölümden sonrasını hiç düşündünmü?
www.huzuradoru.com
www.harunyahya.org
Mesaj tarihi:
oyun uzay simülasyonu gibi değil şimdiden haberin olsun.. :)

trial vardı 14 günlük, resmi sitesinden indirip deneyebilirsin sanırım devam ediyorsa..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
trial account gonderilmistir. ancak eve-onlinein sayfasinda sadece 7gunluk trial var dolayisiyla sadece 7gunluk trial gonderebildim. mmorpg.com da vardi 14 gunluk trial birde oraya bak istersen.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship
"Resistance is futile!"
Mesaj tarihi:
yanlish hatirlamiosam..

www.mmorpg.com/eve_trial.cfm

naha burdan 14günlük cd-key alabiliosun ama basta siteye üye olmak zorundasin..

[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus
"Who wants to live forever?"

[Bu mesaj Creel tarafından 15 Ekim 2004 14:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben uye oldum ama key falan vermedi.Mailde de göremedim.Nasıl bir oyun oldugunu illa Ss lerden mi öğrencem ben şimdi :) Biri bana yardım etsin nefes alamıyorum :)=
Mesaj tarihi:
deluna ben merakimdan denedim nasil oluyor die valla mmorpg.com da direk verio triali. dilersen mail adresini yaz sana 7 gunluk trial yollayalim.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship
"Resistance is futile!"
Mesaj tarihi:
[email protected]
[email protected]

her ikisi de yada ikisinden birisine gönderirsen sevinirim.Mmorg dan cd keyini aldık diyelim eve nin sitesine girip cd-key kısmına yazacagız ve eve-onlinedan indirdiğimiz dl ile de mmorg.com dan aldıgımız kullanıcı adı ve sifresi ile oyuna dahil mi olacagız yoksa başka bir işlem yapmamız gerekiyor mu?

Ve yardımın için teşekkurler..
  • Yeni Oluştur...