batuhan Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Hiç dikkat ettiniz mi bilmiyorum son zamanlarda kafamı nereye çevirsem bi çekik gözlü görüyorum. Eskiden tek tük turist olarak görürdüm ama bunlar çoluklu çocuklu işine gücüne giden tipler. İstisnasız her gün bi grup asyalı görüyorum. Nerden gelmiş niçin gelmiş bunlar. Doğu türkistanda mı kaçmışlar yoksa çinlimi alayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 thanks to huawei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Valla ben de anlamadım ama gerek metrobüste olsun, gerek Levent Caddesi'nde olsun kadınlı erkekli bi sürü çekik gözlü görüyorum ben de. Genellikle ten renkleri koyu olduğu için Türk kökenli olduklarını sanıyorum ama açık tenli de bi sürü görüyorum. Hatta Kanyon'da ve Metrocity'de çok var Çinli, Koreli ve Japon. Ne iş? En son her yeri Araplar basmıştı, kaliteli kıyafetlerinin altındaki terlikleriyle Arap kız grupları mekik dokuyodu Metrocity ile Kanyon arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Bizim burda çok var. Akatlar Alkent'te oturuyorlar genelde. Etiler, Levent, Akatlar buralarda var baya japon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 maslak civarinda da goruyorum ben sik sik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 çinlilerin türkiyeyi ele geçirme planının bir parçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 o yamuk duvardan sonra başka planları da var anlaşılan, uyanık olun beyler!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Dogu turkistanli uygur turku var baya, bizim okulda zaten elini sallasan bitane denk geliyor, super insanlar hep ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 4-5 sene önce aldığım bokken i bile çekikgözlü bi esnaftan almıştım. hadi uzak doğuluları geçtim aksaray tarafı bildiğin little raşşa onu ne yapcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 manyak bir turist ve expat nufusu oluştu istanbul'da, levent civarında falan da kendimi avrupada hissediyorum sdflkjsdf. aksaray civarında da bombay'da hissediyorum. bu multi kültürel havanın hastasıyım, daha geçen hintli lavuğun biriyle tanıştım kadıköy'de, halı satmaya gelmiş, aksaray'a gidecekmiş, kadıköy'e gelmiş mal. ulan halı satmak için hindistan'dan buraya gelinir mi dedim, para varmış. velhasıl kelam hakkaten cazibe merkezi oluyoruz galiba. umut ediyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 paticik albümde çok dolanıyorsundur abi.senko onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ya ama hep fakirler geliyor emege, gelen zenginler de arap falan hep. istiyorum ki okumuş insanlar doluşsun. almanya'dayken trene binip muhabbet ettiğim insanlar sayesinde kültürel birikim yaptım lan, doktoru var profesörü var, burada arap ameğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Eger bazi arkadaslar Arabin ne isi var Asyalinin ne isi var Turkiye Turklerindir falan demezse insallah cokkulturlu bir sehir olarak Istanbul gec bile kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 eminönünün ysrısı çinli, hediyelik olsun elektronik olsun neredeyse her dükkan sahibinin mal bağlamak için iş bağlantısı kuran bir çinli ortağı var. çünce öğrenmekten daha ucuza geliyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 arap turistlerde %30 artış varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 "roket adam" said: manyak bir turist ve expat nufusu oluştu istanbul'da, levent civarında falan da kendimi avrupada hissediyorum sdflkjsdf. aksaray civarında da bombay'da hissediyorum. bu multi kültürel havanın hastasıyım, daha geçen hintli lavuğun biriyle tanıştım kadıköy'de, halı satmaya gelmiş, aksaray'a gidecekmiş, kadıköy'e gelmiş mal. ulan halı satmak için hindistan'dan buraya gelinir mi dedim, para varmış. velhasıl kelam hakkaten cazibe merkezi oluyoruz galiba. umut ediyorum yani. maltepede kariya gitmek icin turkiyeye gelen hintliler var lan adfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ne güzel işte, ortaçağ'daki ticaret ve kültür merkezi haline dönebilirse şehir şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 http://i.qkme.me/35lo8x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 türkmen sayısı baya bi arttı istanbulda.istanbulu amerika gibi görüyorlar heralde hiç bir iş beğendirilemiyor bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 türkiye büyüyen güç sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 istanbul amerika gibi çünkü abi. türki cumhuriyetlerden falan bir sürü tanıdığım oldu, herifler için istanbul'da yaşamak rüya gibi bir şey. özbekler, kırgızlar, türkmenler, azeriler... yurtdışında tanıştığım iranlı bi herif 'istanbulu bırakıp almanya'ya geldiğim için' beni taksiden indirecekti. hintlileri falan hiç saymıyorum zaten. yani işin aslı bizden doğusu için bildiğin amerika gibi bir şey, adamlar innnaanılmaz büyütüyor gözünde. atatürk havaalanında yaptığı aktarmayı 40 saat anlatıyo adamlar, almanya serüvenini anlatmaları yarım saat sürmüyo. onlar için istanbul avrupa olanaklarını sağlayan ama 'onlardan' olan bi şehir. onçün öyle. işin sıkıntılı tarafı bu arkadaşlar bir hayli fakirler. eğitimli, zengin, düzgün insanları istiyorum şu şehre ya, çok mu yani? 3 ay kalıp sırf havasını soluyarak internet start-up'ı kurabileceğin san francisco bölgesi gibi, ne bileyim akademik otoritenin takıldığı boston gibi, tüm ar-ge merkezlerinin bulunduğu silikon vadisi gibi bir şeyler olsuın istiyorum ÇOK MU LAN? YOU MAY SAY AAYYMM E DREIIEEMMIIRR.. şaka bi yana bi bok olmaz bizden sdkjflksşdf. ama bu halka rağmen çalışmalarımız devam edecek. KAZANACAĞIZ. BAT AYM NAT DI ONLİ VAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar