wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Hafıza kaybı başlamış bende sanırım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Senko benim için tavlıyor demiş miydim peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 sanırım onu da demişsin, araştırmalar sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 adam vitamin fakiri çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 şlalala http://www.youtube.com/watch?v=wKtH3t3iX98 video kalitesi kötü ama eskilerden ben işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 gitara minimalist yaklaşmışlar yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 klasik gitar ile kız düşürmeye çalışıyorlar derken acaba wastryx'i ukulele çalarken mi gördü tarkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 tarkandakiahtapot said: bir konuda iyiyseniz, çoğu zaman o kafayı aşmış oluyorsunuz. ben bu konuda prim yapmayışımı buna bağlıyorum. http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/gtr.png bunun sebebi o kafayı aşmış olman değil, oto-ego sınırına yaklaşmış olman. gitar çalmanın nihai amacı ne? her zaman dediğimiz gibi ego. çaldığın gitar sayesinde bişeyler başarıyor olma hissini yaşıyorsun. sana bu hissi sağlayan şey bunun gerçekliğini gösteren deliller. bu deliller de iki türlü: 1. senin kendi kendine iyi çaldığına olan inancın, egon 2. çevrendekilerin senin iyi çaldığına olan inancı şimdi grafikteki K noktası senin nihai hedefin. K'ya ulaştığın zaman overallda "iyi" gitar çaldığına inanacaksın. bu inanca seni yukarıdaki iki tür ego ulaştıracak. gitara başladığın zamandan itibaren bu ego birikimli olarak ilerlemiş. ama muhtemelen asosyal olduğun için, çevrendekilere ne kadar iyi gitar çaldığını ve çaldığına inandığını gösterememişsin, iyi çaldığına inanmalarını sağlayamamışsın. bu iki egonun toplamı olan kümülatif ego'nu o nihai K seviyesine de taşımak durumundasın ama. e etraftaki egoyu alamıyosan, başlamışın kendi kendine ego boostlamaya, iyi çalıyorum, süper çalıyorum falan fişman. ama insanın kendi egosunu boost etmesi de bi yere kadar. kendi kendine süperim diye diye nereye kadar lan. bi yerden sonra insan saçmaladığını farkediyor. aha bu nokta da L seviyesi: oto-egonun tavan sınırı. sen kümülatif egonun içinde oto-ego derişimini o kadar artırmışsın ki, bir t anında oto-egonun L tavan sınırı olduğunu farkettiğinde artık istenen K noktasına oto-ego ile ulaşamayacağını anlamışsın. e asosyalsin, başkalarının senin egonu boost etmesini de sağlayamıyorsun. bu durumda hemen savunma mekanizmanı sokmuşsun devreye "yea ben bu konuda o kadar iyiyim ki aştım o kafaları" nereye aşıyon lan. yok öyle aşma maşma. K'ya ulaşamayacağını anlayınca tüm sistem çökmüş. artık gerçekten iyi gitar çaldığını gösterir noktaya asla ulaşamayacağını bildiğin için, komple kendini sıyırmak adına "aştım ben, sallamıyom" ayağına yatıyon, ama aslında iyi çalamadığını biliyorsun çünkü o K noktasına ulaşamadın. bu arada çimde gitar çalan eleman da akşam simidi mesaisine başlıyor. bottom line'da kaybedensin, losersın. canın sağolsun, paticik yine de seviyor seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 üstüne bu kadar toprak yeterli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 şu kadar eforu bi müzik aletine harcasanız bir pati social club çıkardı be.. lol kara cahiller için: http://www.buenavistasocialclub.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ginaly /thread çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 oha ginaly. ne güzel analiz yapmışsın valla, çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 grafik güzelde yazı uzun geldi okuyamadım. sabit-değişken bbn tablosu gibi olmuş sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 diss/sn erelrgfşergişerjlerşerl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 senko said: grafik güzelde yazı uzun geldi okuyamadım. sabit-değişken bbn tablosu gibi olmuş sfd. let me shorten it for you >3 sayfa wot yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 senko said: grafik güzelde yazı uzun geldi okuyamadım. sabit-değişken bbn tablosu gibi olmuş sfd. diyor ki başkaları senin egonu beslemediği sürece kendi kendini ne kadar gazlarsan gazla tatminde son noktaya ulaşamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 doğru diyor. başkasına aktaramadıktan sonra kendine kendine ego kasıp napcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ginaly'nin daha önce bir tane daha analizini okumuştum, herif vallahi çok güzel yapıyor bu işi. yerinde tespitler hep. daha önceki analizi bir kızın beklentilerinin katlanarak yükselmesi tarzı bir şey üzerineydi. o da iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 wastyrx said: şlalala http://www.youtube.com/watch?v=wKtH3t3iX98 video kalitesi kötü ama eskilerden ben işte enem jake <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 bu grafiği hangi program ile yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 niye? grafik ile kız mı düşürcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 merak ettim. photoshop gibi durmuyor, direkt bir prgramı var herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 tarkandakiahtapot said: merak ettim. photoshop gibi durmuyor, direkt bir prgramı var herhalde ya sen eskişehir'de değil miydin bu arada? bir ara da GSF'ye gidiyorsun ne çabuk bitirdin de nazilliye geçtin. merak ettim. triple major kasıyo adam tütütüt hoaaagkkhhh tüüüüü maşaallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 gsf mi LÂL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 14 sayfa vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar