sostizm Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Alexi_Septimus, 19 Ekim 2004 04:06 tarihinde demiş ki: - Abi kaç yapıyo bu davul. - La bi get. - Abi davul nası güzel mi? - La get. - Abi evrenin genişlemesi hakkında ne düşünüyorsun. - - Abi ? Ahahaa çok sevdim bunu.. Suna dersiniz? - Davul'a nasıl başladınız? - Kendinize örnek aldığınız davulcular kimlerdir? - Abi sizin işte zor be aaabi. - Aileniz size davul hayatınız boyunca yeterince destek oldu mu?[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Absolut, 19 Ekim 2004 09:45 tarihinde demiş ki: *Para vereyim bir daha bu sokakta çalma tamam mı? -Tamam abi, ver bi 20lik bir daha sesimi duyma :) 3 gündür davul sesi duymadık. tmm da olayı haber alsa diğer davulcular hepsi teker teker çalmaya gelir ehe sonra senin kapıya cıkar "abi para versen ben bida çalmasam?"[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Davul mafyası ile anlaştım :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: onlyreal, 19 Ekim 2004 09:51 tarihinde demiş ki: neden davul:D said: somebody, 19 Ekim 2004 04:28 tarihinde demiş ki: notaylan mı çalıyon lol "aksak ritm atsana bi"[signature][hline] o_0
kavel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Davulcu gelir yaklaşık yarım saattir çalmaktadır. Tüm site de tamda biziim apartmanın önünde. E duvarlar fln kağıt gibi zaten. Kalktım herife bi kaç laf söylicem bi baktım ev arkadaşımın sesi geldi benden önce davranmış. -Amca yarın sınavımız var kalkan kalkmıştır uyuyamıyoruz. (çok nazik söyledi) -Oruç tutmuyonuz mu siz. -Amca sınavımız var sabah diğer taraflarda çalsan. -Siz kafirsiniz diye başkasıda mı kafir olacak. -Davulunadaaa sanaaaa ... olay kopar .. ehehe Sonuç 1 : Davulcu çeker küfrederek gider. Sonuç 2 : Bir daha hiç gelmez çünkü ev arkadaşlarımdan adamla kavga edeni acaip yırtık bi hatundu :-p hehe[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 muhabbete girin illa bişiler sorcaksanız -selam abi -nasılsın? -ya günde ne kadar kazanıyorsunuz bu işten? -acaba ben de girsem mi bu işe? -peki davul masrafı ne kadar? -her gün yürü yürü yorulmuyor musun? -ee, yenge nasıl? peki çoluk çocuk? -ramazan harici ne işle uğraşıyorsun? -ondan ne kadar kazanıyorsun peki? -ee daha daha nasılsınız? ..... uzar gider[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun!
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 * Keessss sesiniiii be uyanacak olan uyandı artııık - Sus len gevur kaifiri * Ne diyon len sen, bekle bakiiim orda . . . . O sırada davul sesi kesilmiştir . . * Evet not alıyorum. Yavaşca tokmağı çekiyoruz. Bağırsakları falan parçalamaz değil mi? Çok acıyorda.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Alexi_Septimus, 19 Ekim 2004 04:17 tarihinde demiş ki: - Davul bey! - Ne? - Saat daha 2 lan manyak herif. - Ulan anca ısınırız 4'e kadar, daha teknisyenler spotları kuracak. - Ha? - Ya get allağnı seversen, heç sanatsal değilsan. euheue said: sostizm, 19 Ekim 2004 10:54 tarihinde demiş ki: - Davul'a nasıl başladınız? - Kendinize örnek aldığınız davulcular kimlerdir? - Aileniz size davul hayatınız boyunca yeterince destek oldu mu? said: onlyreal, 19 Ekim 2004 09:51 tarihinde demiş ki: - Neden davul? hmm bi davulcuyla röpörtaj yapacak olursam kesin bunları soracam [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Ekim 2004 11:19 tarihinde değiştirilmiştir]
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Bizim bide ramazan metalcisi geyiğimiz vardı konyada sahurda davulcu gelip yarım saat kapının önünde "konyalım yürü" yü çalınca uyanıyoduk haliyle bizde misilleme olaraktan müzik açıyoduk son ses böle cradle,slayer falan :P
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 *Abi davulu kaça aldın?[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Abi hayırdır senin alt grup yok mu?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Alo-matik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Alarmlı saatler varken insan nie davulla uyanmak istesin?[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Alomatik the Quenker Slayer.
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 abi ramazan nerede ? onu göremiyorum da.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit -
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ramazan Davulu Yasaklandı Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yaşayan başka dinlere mensup kişilerin rahatsız olacağı düşüncesiyle, sahurda davul çalınması yasaklandı... Devamı > Dün akşam kapı çalar.Kapıda davulcu. - Ramazanınız Mubarek Olsennnn.Abeee at şuraya birkaç lira. - Yaw de get ne parası. - Abeee allah rızası için peaaa - Get len davulun sesini bile duymuyoz ne parası istiyon. - Abee hergün geçiyom burdan.Sen duymuyosun herhaldeee. - La sus hem suçlu hem güçlüsün. *1 milyon verir* Bu parayı bir daha burda çalmaman için veriyorum. Çünkü afrikalılardan farkın yok... *Kapıyı kapatır*[signature][hline]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: OwnerRavenLoft, 19 Ekim 2004 12:56 tarihinde demiş ki: Ramazan Davulu Yasaklandı Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yaşayan başka dinlere mensup kişilerin rahatsız olacağı düşüncesiyle, sahurda davul çalınması yasaklandı... Devamı > Oha lan... Adam olucaz sanki zamanla.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
laverda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 sen davulcuya öyle sorular sor sonra tokmakla kafana cross atarsa hiç üzülme[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 -Davulcu Bey Siz Sadece Ramazanlardamı Davul Calıyorsunuz -Yok Normalde Teknosanın Muduruyumde Ek Gelir Bu -Oyun Havası Calabilyormusunuz? -MP3 Calsam Olmazmı? -Davulcu Bey Bu Davulu Nasıl Calıyorsunuz? -Ben Calmıyorum Asagıda Davul Programı Programladık İyi Bir Ses Sistemi Lazım ... :) :) :) :) :) :) :) :)[signature][hline]Bir Gun Karanlık Tamamiyle Aydınlanacak. Bir Gun Tum Galatasaraylılar Fenerli Olacak. Bir Gun İnsanlar Ultimaya İnanacak...!
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Penthesilea, 19 Ekim 2004 11:30 tarihinde demiş ki: Abi hayırdır senin alt grup yok mu? e... ööö.. hmmm mahvettin abi beni, allak bullak oldum burda[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun!
MadOrca Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 peki seni kim kaldırıo?[signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now Fuck the presents might as well throw em out Fuck all those kisses it didnt mean jack Fuck you, you ho, I dont want you back
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Alarmlı saat Cep telefon alarmı Normal Telefon Uyandırma sistemi Telekom uyandırma Bebek[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 sponsorun kim?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Absolut, 19 Ekim 2004 15:27 tarihinde demiş ki: Bebek Euahaha :D[signature][hline]
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 yeterrrr kes artık![signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Öne çıkan mesajlar