barbu Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Hoparlörlerim artık bozuldu. Arada kendi kendine ses gidiyor geri geliyor filan. Eskiydi de çok, değiştirme zamanım gelmiş. güzel 2+1 hoparlör arıyorum bilgisayarda kullanmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-980-000356-z-323-2+1-360-derece-ses-sistemi/productdetails.aspx?I_ID=40629 tavsiye ederm. ç.kaledeki evde kullaniyorum. sesi fln güclu baya,tek sıkntısı bass ayar dugmesi yok üzernde ama gayet guclu basslari var. o se acma kapama kumandasnda kulaklık girişi fln var, guzel ve kullansli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 KHaRoN said: fiyat hoparlör konusunda hiç bir bilgim olmadığı için fiyat aralığı veremedim. Sizin önerilerinize göre kendim daraltıcam seçenekleri. Kaliteli olsun ama gereksiz pahalılıktan da kaçmak isterim. Profosyonel bir şeyler yapmıyorum sonuçta. fiyat/performans bakalım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 o zman benm yolladgma bir bak.. onun bir altı 2+1 var ama ses kalitesi fln kötü,azck acınca sesi cok cızıtılar patlamalar oluyor.. arkadsmda vardi. bu yolladgm beklentilerni karsılar edit: bide öyle kolay geldi diye vatandan link verdm,baska yerden ucuza bulabilrsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ya bass ayarı koymamaları kötüymüş. Neden koymazlar ki yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hee bende onu dedim baya :D ama hic bass sorunu yasamadm. cidden cok iyi bass'ı var.. olurda gerekrse pc'den ayarlarsn. http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20%28Speaker%29/logitech-980-000413-z-313-2+1-ses-sistemi/productdetails.aspx?I_ID=51120 ya benmki buyms sanrm :D 313 belki 323te vardr bass ayar dalgasi.. http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20%28Speaker%29/logitech-980-000144-s220-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=51201 ama sundan uzak dur kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Ya bende bişi soracaktım, şu Surround kulaklıklar nasıl yani tavsiye eder misiniz? Film, tv izleneceği zaman surround kulaklıktan hoparlöre kolay dönülen yani arkadaki jaklarla uğraştırmayacak şekilde var mı mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Kacilim KHaRoN'dan 2+0 tavsiyeleri yagacak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 haklı olarak. Aslında ben de sorabilirim sdf. Hi-fiden bozma 200 TL civarı bişey var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ahahah yok, ozellikle belasini arayan varsa o yolda kolaylik sagliyorum. Yoksa uygun fiyatli 2+1 arayanin cuzdanini ziyan etmenin manasi yok, aradan direk cekildim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ya 2+1 ne abi az daha para koy 5+1 al miss gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mr_Hand said: haklı olarak. Aslında ben de sorabilirim sdf. Hi-fiden bozma 200 TL civarı bişey var mıdır? 200 lira cok sikintili bi fiyat. ama temiz ve nispeten mid biased ses hosuna giderse m-audio av30 un gideri var bu fiyatta. Su anda fiyatlari ne alemde bilmiyorum ama ben galiba 250 liradan fazlasini vermezdim bunlara. Fakat daha altinda da paraya degecek hic birsey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 geçen hafta logitech aldım 53 liraya. mutluyum, memnunum. ucuz ve güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 5+1 ben bunu kullanıyorum yıllardır memnunum ama illaki 2+1 diyosan 2+1 altec lansingde kullandım bayaa bi süre oda güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Baya memnunum Edifier 2+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Abime Creative GigaWorks T20 Series II 2.0 aldık. Gayet iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar