Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kırmızı Şarap

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
buzbağ üzerine şarap tanımam lezzeti de fiyatı da iidir. gerçi son zamanlarda azcık kazık olmaya başladı ama gene de iidir.[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur
Amin n'rangwa edanea...
Mesaj tarihi:
evet evet ben de buzbağ diyecektim
fiyatı fena değil diğerlerine göre
yalnız dolucanın mantarlarına kılım bu aralar, genelde parçalanıyo da ;)

bir de acık daha para verilip angora alınabilir
o da bence kalite/fiyat oranı yüksek bir kırmızıdır ^_-[hline]Myles `Kwama` Peak, level 39 -drunken- martial artiz of rubi-ka 1 clans
Demarcus `Soth` Cradddock, level 64 -drunken- engineer of rubi-ka 1 clans
CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o )
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
ya ramazan diye sormamazlık edemiyorum: DLC serisini denediniz beğendiniz mi? bence öküzgözü çok güzel. dayanamadım budur olay.[signature][hline]Server is busy.
Mesaj tarihi:
valla kırmızı şarap olarak Turasan tercih ederim de ,
yalnız vişne şarabı içen var mı aranızda peeh o en güzel bir şey oyle ya.Hastasıyım.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
Kalecik karası öneririm. Ayrıca kırmızı şarap üzerine içki yok.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mesaj tarihi:
Turasan Kalecik Karası...
Dünyanın üç farklı lezzete sahip tek şarabı. Kokusu+İçimi+İçtikten sonra ağızda bıraktığı tad farklı yani. Ama ben bir türlü bulamadım, nerde bulabilirim sizce?

Alternatif olarak (daha hesaplı olması babında)
Kavaklıdere Yakut[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili

Ö.Hayyam
Mesaj tarihi:
buzbağ öküzgözü'nün en iyilerinden biridir, kesin denenmelidir, ancak bana göre öküzgözü-boğazkere harmanının yanına yaklaşamaz.
  • 12 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
fethiye'nin goca şarabı var. fiyat performans olarak unique bi şey hep böyle kalsın istiyorum. burda öğretmlenler falan yapıp satıyolar ek gelir olarak. taylan hoca'dan alıyorum sadb. baya breaking bad rp'si var adamda.
  • Yeni Oluştur...