yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2002 arkadaşlar tavvsiye lazım fiyat/Kalite :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 avşada "güzel avşa" diye görmüştük ahahah[hline]necroPedophile necroCannibal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 bakırkoy taksim dolmuslarından giderken merdivenleri gectikten sora yanda sarap 900bin die bi tabela var oraya git semtte köpek kalmaz ;)[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 Villa Doluca çok abartı bi fiyatı yok. Kalite 85/100[hline]Icq E-Mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 buzbağ üzerine şarap tanımam lezzeti de fiyatı da iidir. gerçi son zamanlarda azcık kazık olmaya başladı ama gene de iidir.[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 evet evet ben de buzbağ diyecektim fiyatı fena değil diğerlerine göre yalnız dolucanın mantarlarına kılım bu aralar, genelde parçalanıyo da ;) bir de acık daha para verilip angora alınabilir o da bence kalite/fiyat oranı yüksek bir kırmızıdır ^_-[hline]Myles `Kwama` Peak, level 39 -drunken- martial artiz of rubi-ka 1 clans Demarcus `Soth` Cradddock, level 64 -drunken- engineer of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 ne zamöan gittin lem avşa ya orada bir de "bortaçina" vardı geçen yaz tanesi 4 m,il di ama öyle ahım şahımd a değildi:)[hline]Nasıl yapılmalı ölüm ayini?... Bu ağıt nasıl söylenmeli?... Bu genç yaşta ölen, En sevdiğim insan için E Buyrun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 ben beyenmiştim bortaçinayı ama.. :P[hline]necroPedophile necroCannibal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 Ben de Angora ile yeni tanıştım sayılır, begendim epeyce kırmızısını. Tavsiye edilir fiyat/kalite olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 buzbağ ben de severim. bi de yakut var tabe, herkes yakut içer nedense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 buzbağ ve birayı karıştırıp içerdik arkadaşlarla süper oluyo kavaklıdere var bide onasıl bir sürü çeşiti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 buzbağ tercihimdir.Ama yabancı olanlar manyak güsel tabi fiyatlarıda güsel[hline]Vestel UO Shard Lands of Lore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ya ramazan diye sormamazlık edemiyorum: DLC serisini denediniz beğendiniz mi? bence öküzgözü çok güzel. dayanamadım budur olay.[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 valla kırmızı şarap olarak Turasan tercih ederim de , yalnız vişne şarabı içen var mı aranızda peeh o en güzel bir şey oyle ya.Hastasıyım.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 guzel marmara olur bide 5 litrelik su siselerinde satilanlar var metro'da falan fiyat/hacim super!!![signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 angora ve doluca derim bide ömer hayyam var fiyat/performans açısından hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Kalecik karası öneririm. Ayrıca kırmızı şarap üzerine içki yok.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 kalecik karası öküz gözü hatta 2sinin karışımı. bu 3ü güzeldir. soğuk diyarların üzümlerinde güzeldir.[signature][hline]Si vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Turasan Kalecik Karası... Dünyanın üç farklı lezzete sahip tek şarabı. Kokusu+İçimi+İçtikten sonra ağızda bıraktığı tad farklı yani. Ama ben bir türlü bulamadım, nerde bulabilirim sizce? Alternatif olarak (daha hesaplı olması babında) Kavaklıdere Yakut[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 buzbağ öküzgözü'nün en iyilerinden biridir, kesin denenmelidir, ancak bana göre öküzgözü-boğazkere harmanının yanına yaklaşamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 kesinlikle doluca antik agora..[signature][hline]Bu imza 0.031 saniyede yaratıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 fethiye'nin goca şarabı var. fiyat performans olarak unique bi şey hep böyle kalsın istiyorum. burda öğretmlenler falan yapıp satıyolar ek gelir olarak. taylan hoca'dan alıyorum sadb. baya breaking bad rp'si var adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 13 yık önceye cevap verdiğinin farkında mısın peki, yoksa çok mu içtin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 18i yeni doldurdu amcası çok üsteleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 gerçekten fark etmemiştim de topik hortlatmaya olan tepkiyi anlamıyorum. ayrıca 31 diyelim. ilk çıkan başlığa yazdım ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar