SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 evet sitenin dizayni baya iyi. forzaya bakiyorumda enfes duruyor. PS4 geliyor mu boyle bir yaris oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 içinin açıldığı video vardı izledim almayacağım anasını satim, ne o 2 parça koymuşlar dolarlar dolarlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 driveclub diye bisey var ama, bi forza degil galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 gran turismo yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Gran Turismo gelecek kısa zamanda diyorlar ama Forza etmez. GT serisinin olayı PS2'de sona erdi, 5 inanılmaz kötüydü. Yarış oyuncusuyum vs. diyorsan zaten One-360 vs. alacaksın. Ha birde Jesters'ı gördükçe aklıma İlke geliyor. (Penth) En son o savunurdu böylesine o karton kutuyu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 mani said: http://www.polygon.com/a/ps4-review PS4 http://www.polygon.com/a/xbox-one-review XBOX One ulan unide beraber odev yaptigim adamda varmis bunlari yapanlarda. o yapiyodu ben daha cok kopyaliyodum gerce asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 işte sen hala foruma yazıyosun adamlar review yazıp dünyaya gösteriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 hayat. bi ara bethesdadaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar