Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 hamsilipilav said: her gün 5 saat pes oynuyorsa evet embesillik olmalı biraz insanda aynı oyunu her gün bilmem kaç saat oynuyorsan 1 YIL boyunca insanda bi sıkıntı vardır bence sende bir sıkıntı var. insanlar 1 oyunu 1 yıl oynayabilir. single player olmamalı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Viktor said: patide ozellıkle konusanlar hep 80-90 arası turkıyenın kayıp nesli, yabancı çağdaşları gibi nintendo ile ve konsolla buyumemiş, turk aile yapısının alım gucu ve imkansızlıklar yuzunden "ders calısma" kisveti altında PC ile oyun oynamaya başlamış bir nesil valla çocukken hatırlıyorum, tanıdığım her ailede ya atari 2600 vardı, ya nes vardı, ya amiga vardı, pc sahibi olmak biraz daha lüks bi olaydı. pc'ler çok pahalıydı, genelde hastanelerde felan görürdüm. sonradan yayılmaya başladı, ps/ss/n64 felan geride kaldı. said: biz herşeyi kendi başımızın çağresine bakalım diye öğrendik zorunlu olarak, sosyal bilimciyim ve daha teknik servise gitmedim, anca donanım arızasında yapacak birşey yoksa garantiye gidiyorum ki gittiğimde teşhisi doğru koymuş oluyorum, benim bu kadar anlamam manyaklık direk yabancıya kıyaslıyınca aslında bu dediğin avrupa'nın genelinde olan bişi. gördüğüm kadarıyla avrupalılar amerika'lılara kıyasla daha pc'ci olmuşlar. amerikanın gaming'i japonlardan nes ile alması bunda büyük etken. avrupalılar çok daha geniş açıdan yaklaşmışlar. şu an bi amerikalı gence baktığında ya halo ya cod oynar mesela, öte yandan isveçli bir gence baktığında ya cs oynar ya minecraft oynar, pc'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bone said: Viktor said: off gene saçmalamıssın demişsin de senin dediklerinin ps3'ün batmasıyla bir alakası yok. örneğin bana ne amerikan hükümetinin ps3 clusterları kullanmış olmasından. o cell işlemcisi oyunlarda abarttığın kadar yüksek performans vermiyordu ki. al işte ps3 var, pc de var, 2006-2007 yıllarından kalma oyunlar var. ps3'teki görüntüyü pc yanına koyuyorsun ve low-medium arasında kalıyor. hatta hem xbox hem ps3'e çıkan oyunun grafiklerini kıyaslıyorsun, xbox360 çoğu oyunda biraz daha iyi gözüküyor. madem cell bu kadar güçlü, oyunlarda da göstersin performansı? yoktu ki hiç. cell programlaması zor dedim, sen de zor demişsin işte. zor programlamaya sahip bir işlemci koymuşsun, insanlar uzak durmuş, oyun yapan olmamış, sonra "sizin istedikleriniz yüzünden ps3 iflas etti" diyorsun. cell mimarisine gore dizayn edilmiş hiçbir oyun PC de ve xboxda yok BoneC çim (kendin kaşındın bu defa), eger bi oyunu ps3 ve başka bşr platform ile kıyaslıyabiliyorsan o oyun ps3 e port edilmiş demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 BonePART said: hamsilipilav said: BonePART said: abi anamadım pc gaming dediğiniz şey nasıl bişi sizin pc gamingi steam sanan adam var bana komik geiyo disket cektirmediniz mi aga siz ben 2 sene cs oynadım lan 3 sene yakın uo oynadım sırf uo aynı sekilde 3 senede wow oynadım ne demek bi oyunna bi sene gitmez 1 oyun 1 sene değil 10 sene de oynanır. SADECE 1 oyun 1 sene oynanmaz. oynayan autistiktir abi suna saatlerce guldum abi butun omrunde 1 oyun oynayan adam var lan dunyada bilgisayaroynu olarak sırf CM oynayan arkadasım vardı benim lisede sadece CM baska hic bisiyok sırf CM aynıs ekilde sırf PES oynayanda coktu ayrıca milletin keyfinin kahyası mısın mal gibi oturup her macı izleyen adamda var onada gidip otistik diyomusun su ulkede futbol izlemek icin extradan para veriyo lan millet bana haftada 100 tl versen oturup 90 dakka mac izlemem niye tribe girdin ki ? adamın tek oynadığı oyun vardır ama haftada atıyorum 5 saat oynuyordur o civarda o zaman ona bişi diyemezsin yani casual gamer bile değil 1 oyunu arada oynayan bi adamdır. ama adam her gün en az 3-4 saat aynı oyunu (ve başka oynadığı oyun olmadan) tüm sene sıkılmadan oynuyorsa biraz mallık olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Dworgian said: hamsilipilav said: her gün 5 saat pes oynuyorsa evet embesillik olmalı biraz insanda aynı oyunu her gün bilmem kaç saat oynuyorsan 1 YIL boyunca insanda bi sıkıntı vardır bence sende bir sıkıntı var. insanlar 1 oyunu 1 yıl oynayabilir. single player olmamalı ama aha wow bağımlısı geldi. kardeşim single player olmamalı diyorsun sonra bana sıkıntı var diyorsun e sende aynı lafı söyledin işte sadece oyunların yüzde 10unu çıkartarak laftan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 BonePART said: 14 yasında amerikalı bi cocuk babasından su sogutmalı sistem için radyator istemez ben istedim dayak yiyodum manyak mısın olm ne radyatoru diye lan turkiyede yokluktan bi donem pentium II 300 ler yoksattı herkes overclok yapıyodu hobi olarak bi donem ole sacma bi donem gecirdik hahahah umut sarıkaya karikatürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 hamsilipilav said: aha wow bağımlısı geldi. kardeşim single player olmamalı diyorsun sonra bana sıkıntı var diyorsun e sende aynı lafı söyledin işte sadece oyunların yüzde 10unu çıkartarak laftan lol sen 1 oyun dedin. single oyun diye özelleştirmedin ki? edit; eski wow bağımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 single player da oynanir, fifa mifa gibi oyunlar sonu olmayan oyunlar, istedigin kadar oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bone said: tanıdığım her ailede ya atari 2600 vardı, ya nes vardı, ya amiga vardı. tanidigim kimse akp'ye oy vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Dworgian said: hamsilipilav said: aha wow bağımlısı geldi. kardeşim single player olmamalı diyorsun sonra bana sıkıntı var diyorsun e sende aynı lafı söyledin işte sadece oyunların yüzde 10unu çıkartarak laftan lol sen 1 oyun dedin. single oyun diye özelleştirmedin ki? edit; eski wow bağımlısı mmoları yada cod veya pes gibi multisi singledan çok oynananları çıkar zaten oyunların çoğu single player. e aynı lafı olmasada benim dediğimle yüzde doksan aynı şeyi söylüyorsun sıkıntı bende varsa sende de var o zaman hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Exculusive game adamlarin esas para kaynagi degil ki, bir nevi cila sadece. Esas olay resimde ki elemanlarin iki konsola da, PC kullanarak o konsollara yonelik oyun yapacagi... Bu kadar firma yaptigi oyunlari konsollari kaale alarak yapacak, performans cizgisi devamli degisen gelisen PC ye gore yaparsa, para kazanamaz...(para kazanma algisi=etinden sutunden, abonelik, canli 7/24 dukkan, duzenli ve ince ince yaslama vbvb) Kac yillik Halo yu yapanlar bile Destiny diye "sweeet! free gaem fps mmo spaec advaentur fur 10 yaerr!" cikardilar 2 konsol icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 hamsilipilav said: mmoları yada cod veya pes gibi multisi singledan çok oynananları çıkar zaten oyunların çoğu single player. e aynı lafı olmasada benim dediğimle yüzde doksan aynı şeyi söylüyorsun sıkıntı bende varsa sende de var o zaman hacı ya zaten multi oyunları ve fifa, cm gibi yukarıda söylenen "sonu olmayan" oyunları da çıkartırsan kalan oyunları 1 sene tek o oyun halinde oynayan yok denecek kadardır herhalde. ama artık oyun dendiğinde multisi olmayan oyuna küfreder oldu insanlar. ondan senin dediğin garip gelmişti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Min-Liang Tan (Razer CEOsu) "The PS4 comes with supercharged X86 PC architecture? Games are going to be ported easily between PCs and the PS4? Welcome to the dark side. Maybe it's time we made a PS4 controller." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 abi mouse ve klavye. gerçekten. sadece bu 2 si olsa. ne de güzel olur konsol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 SUPERCHARGED ne demek onu cozemedim.. hadi teknik detaylari "release" toplantisinda release etmiyorsun..ama DDR5 ram kullanacak diyorsun..e sonra Supercharged cpu diyorsun.. meeh.. edit: tekrar diyim simdiden, "console port" diye birsey kalmayacak, bir kac cenvager PC dev disinda, zaten konsol ve sundugu artik ne zimbirtili/baglantili cihaz varsa, o ekosisteme uretecekler..PC yede arada cerez niyetine "high res texture pack" falan atarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Dworgian said: abi mouse ve klavye. gerçekten. sadece bu 2 si olsa. ne de güzel olur konsol. bazen youtube'da gamepad ile fps oynayanları görüyorum da üzülüyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 benim ps almamda en önemli setback zaten düzgün klavye mouse olayı olmaması. özellikle fps açısından tabii. controller ile kolay oynanıyor diyorlar fps için ama riske giremiyorum işte edit; setback doğru kelime mi tam bilemedim. engel diyeyim. edit2; engel de demeyeyim, ne diyeyim. şey, beni düşündüren nokta diye uzatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 heheh ben ps3 icin 2 farkli keyboard mouse adaptor denemistim heves edip..ama hep "latency" gibi sorun oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Kaede said: hey gidi günler ram açmak için autoexeci tek tek kendimiz onaylatırdık ne boktan alet lan pc hahahah şaka gibi SALİH TROLLÜYOR, YERE YATIN, KAÇIN, KAÇIIIIN~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Peki konsol ureticileri niye bunca yildir bu olaya el atmadilar bilen biri soylesin? Sonucta pc gamer i pc de tutan olaylarin basinda gelmiyor mu bu keyboard mouse olayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 hadi bu akşam da xbox 720 açıklansın parti yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 neden 720 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bone said: hadi bu akşam da xbox 720 açıklansın parti yapalım ya onlarin ki cok eglenceli olacak,bsod filan bekliyoruz haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 360 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar