BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Hannibal44 said: niye yokluktan olsun abi . o dönemde starcraft , age of empires gibi efsane rtsler vardı pc için . Hangi konsolda bu oyunlarda oynadıgın zevki alacaktın . Competitive kasılacak oyunlar pc'deydi o dönem şimdi de öle . Bir tane oyun yok konsolda competetive kasabileceğin fark burda . Ben de ps3 aldım 2 ay oynadı exclusive oyunlaı sonra sattım mesela konsol benim için bu kadardır . competetive oyun yok? abi nerde yasıyosunuz siz ya? halo diye bişi duydunuz mu hic? yada cod diye? rtsdediğin ölen bi tür abi sc2 inatla bişi yapmaya çalışıyo f2p oldu olcak söliyim oda lolun yanına bi yaklasamıyo cunku turnuvalarda oyunnar git gide kolaylasıyo pc dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bone said: Viktor said: şimdi eleştirlen iki nokta var 1-donanım neden en iyi değil 2-geri uyumluluk niye yok eh ps3 de soylediğiniz iki şeyide yaptı adamlar, karşılığında az daha batıyorlardı ps3'te donanın en iyi değildi, xbox360'dan iyiydi belki ama her oyunu native 1080p ve 4xAA destekleyecek kadar iyi değildi. amerikadaki adamlar baktılar çıkan oyunların grafikleri ps3 ve xbox360 arasında fark yok, hatta xbox360'ın grafikleri daha iyi, o yüzden xbox360'a yöneldiler. ps3'ün batmasının nedeni donanımı en iyi yapması ve geri uyumluluk koyması değildi. cell'i kullanmışlığım yok ama hep söylenen "kullanması ve öğrenmesi çok zor" olmasıydı. potansiyelini kullandırtmadı, developerların birçoğu ps3 cell'ten kaçtı. ps3'e oyun çıkmadı birkaç exclusive dışında. oyun çıkartmakta xbox360'la yarışamadı, adı "nogaem"e çıktı. psvita'da da aynı şey, adam gibi oyun çıkmıyor. ps4'te "bizi dinlemesinler böylece batmaktan kurtulurlar" diye bişi yok. eğer gene oyun çıkartmazlarsa koca seneyi 2-3 oyunla çarçur ederlerse, istedikleri kadar bizi dinlemesinler gene batarlar. off gene saçmalamıssın ps3 un SDK sı rocket surgery gibi cell mimarisi yüzünden, obur yanda microsoft detekli multiplatform oyun yapma şansın var ve çocuk oyuncağı millet oyunları xboxa yapıp şip şak ps3 ve pc ye portladı, o yuzden aynı gortulerı groduler, sebep soncu ılıskısının sırasını aynlış lmışsın kafadan native ps3 için yapılan oyunu zaten xboxda çalıştıramıyorsun, portlaman ımkansız ki microsoftun anlaşması "texturelar dahil zerre içerik farkı olmıycak" maddesini kapsıyor, tabiki oyunlar tıpkısının aynısı olucak amerikan hukumeti bile en ucuz çözüm diye ps3 cşusterları kullanıyordu çoğu supercomputing platformlarında http://cdn-static.zdnet.com/i/story/60/88/000220/ps3-super.jpg http://thegamergene.com/wp-content/uploads/2007/08/warhawk-servers.jpg cell gerçek anlamda Next-Gen bir mimari idi ancak programlaması zor oldugu için geçiş olmadı, sony pazarda olan standart bir işlemci yerine gitti daha prototip olan bir teknolojiyi adapte etti celle ilgili git okuma yap sonra gel ps3 donanım olarak vasattı pıyasaya cıktıgında de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 fiyat olarak mumkun degil gibi geliyor bana 599un uzerine ciksin..yani milleti kaziklamaya calisan ara satici pre-order fiyati gibi geldi 900. 900 COK fazla konsol cihazi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 abi anamadım pc gaming dediğiniz şey nasıl bişi sizin pc gamingi steam sanan adam var bana komik geiyo disket cektirmediniz mi aga siz ben 2 sene cs oynadım lan 3 sene yakın uo oynadım sırf uo aynı sekilde 3 senede wow oynadım ne demek bi oyunna bi sene gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 abi pc icin iq gerekiyo diyosun pc oyunu diye bisey mi kaldi artik bu zamanda aldigimiz seylerin yuzde 90'i port bi sc2 var oynadigim pc exclusive bi diablo 3 eskiden de quake falan oynardik iste witcher'i yere goge sigdiramiyoruz ama o da guzel grafikli hack n slash yani iq gerektiren hangi AAA pc exclusive sayabilirsin son zamanlarda cikan sc2 disinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 BonePART said: bu arada biz bole olsun gotum gibi oyun cıksın demiyoruz ki ben mesela son 1 aydır avadonu bitirdimsimdi ftl oynuyodum laptop bozulana kadar ama mesela beles dark siders geldi humble dan acıp oynamadım klavye mouse oynaması cile cunku Aynı durumdayım hatta adam gibi grafiklerde konsol kafası yaşayım diye masaüstünü salona getirip, xbox360 kolu bağlama projem var Bu arada @tomkat bu söylediklerin 4 sene önce fln doğruydu da steam denen şeyin en olduğunu ve ne kadar oyun sattığını öğrenmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 BonePART said: abi anamadım pc gaming dediğiniz şey nasıl bişi sizin pc gamingi steam sanan adam var bana komik geiyo disket cektirmediniz mi aga siz ben 2 sene cs oynadım lan 3 sene yakın uo oynadım sırf uo aynı sekilde 3 senede wow oynadım ne demek bi oyunna bi sene gitmez 1 oyun 1 sene değil 10 sene de oynanır. SADECE 1 oyun 1 sene oynanmaz. oynayan autistiktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 BonePART said: abi anamadım pc gaming dediğiniz şey nasıl bişi sizin pc gamingi steam sanan adam var bana komik geiyo disket cektirmediniz mi aga siz ben 2 sene cs oynadım lan 3 sene yakın uo oynadım sırf uo aynı sekilde 3 senede wow oynadım ne demek bi oyunna bi sene gitmez yeni nesil boyle azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 abi cıkmıyo cunku pazarı ufak oturup 100k satıcak pc oynu yapcana facebook oynu yap milyonlar kazan 100k bile satmıyo cogu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Apple'ın ne yapacağını çok merak ediyorum ben asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 BonePART said: Hannibal44 said: niye yokluktan olsun abi . o dönemde starcraft , age of empires gibi efsane rtsler vardı pc için . Hangi konsolda bu oyunlarda oynadıgın zevki alacaktın . Competitive kasılacak oyunlar pc'deydi o dönem şimdi de öle . Bir tane oyun yok konsolda competetive kasabileceğin fark burda . Ben de ps3 aldım 2 ay oynadı exclusive oyunlaı sonra sattım mesela konsol benim için bu kadardır . competetive oyun yok? abi nerde yasıyosunuz siz ya? halo diye bişi duydunuz mu hic? yada cod diye? rtsdediğin ölen bi tür abi sc2 inatla bişi yapmaya çalışıyo f2p oldu olcak söliyim oda lolun yanına bi yaklasamıyo cunku turnuvalarda oyunnar git gide kolaylasıyo pc dahil aga adamlar çok basit birşey keşfetti normal spor turnuvalarını izlerken insanalr kendileri oynıyamadığı oyunları izlemekten bayıyorlar bir süre sonra, sc2 birde uzerıne BRONZE LEAUGE GENERAL ı basıyor nickinei cümle aleme rezil oluyorsun o yüzden kimse ranked match yapmak istemiyor eh kendi oynamayıncada bayıyor turnuvaları ızlemekten, izleyici sayısı azalınca oduller azalıyor halıyle katılımcı sayısı dusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ha bu arada pc god gaben bile bile steam box yapıyo hala aglıyo insannar acık soliyim ben konsolda dogru duzgun klavye mouse detsğiolsa bide sevdiğim oyunnar olsa pc acmam ben iş dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 cod turnuvasi mi yapiliyo lan hic duymadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Viktor said: off gene saçmalamıssın demişsin de senin dediklerinin ps3'ün batmasıyla bir alakası yok. örneğin bana ne amerikan hükümetinin ps3 clusterları kullanmış olmasından. o cell işlemcisi oyunlarda abarttığın kadar yüksek performans vermiyordu ki. al işte ps3 var, pc de var, 2006-2007 yıllarından kalma oyunlar var. ps3'teki görüntüyü pc yanına koyuyorsun ve low-medium arasında kalıyor. hatta hem xbox hem ps3'e çıkan oyunun grafiklerini kıyaslıyorsun, xbox360 çoğu oyunda biraz daha iyi gözüküyor. madem cell bu kadar güçlü, oyunlarda da göstersin performansı? yoktu ki hiç. cell programlaması zor dedim, sen de zor demişsin işte. zor programlamaya sahip bir işlemci koymuşsun, insanlar uzak durmuş, oyun yapan olmamış, sonra "sizin istedikleriniz yüzünden ps3 iflas etti" diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 eheh tekrar diyim..xbox da ps4 de kendine has MEGA Title i artik olmayan firmalar, ikiside online entertainment sistem sunuyorlar ucuza, kolay dertsiz tasasiz cihaz mantiginda. Esas oyunlari yapanlar artik zaten hepsine yapiyor, microtransaction'undan app'ine kadar o kadar cok firsat varki buyuk dev'ler icin...PC oncelik sirasinda 2ci sirada kalir malesef. Ureticiler PC'de konsol icin uretecek bitti gitti. Blizzort bile kervana katilmis RMAH CONSOLE TIEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 BonePART said: ha bu arada pc god gaben bile bile steam box yapıyo hala aglıyo insannar acık soliyim ben konsolda dogru duzgun klavye mouse detsğiolsa bide sevdiğim oyunnar olsa pc acmam ben iş dışında 2 saattir anlatmaya calistigim sey bu steambox acaba upgrade destekliyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Lopeth said: Apple'ın ne yapacağını çok merak ediyorum ben asıl. applein bisey yapmasina gerek yok ki, zaten milyor tane app developer var arkasinda, o appleri apple tv'ye vericek, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Kaede said: ya o pc oyuncularının elit takılması falan tamamen hikaye en basitinden ittiri foktan walking dead oyununda gördük. oyun bile denemiyecek ucubeye konsollarda burun kıvırıp lol film diye dalga geçenler köpek gibi AMAN TANRIM ÇOK DUYGUSAL DEM FEELS MAAN ;_; diye oynadı çıkar heavy raini, çıkar god of warı pc ye sabahtan akşama çadırı dikip oynamazlarsa bende adam değilim heavy rain çıkarsınlar ben oynarım gayet de elit bi oyun 8-) quantic dream lan, omikron lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 BoneC Ps3 exclusive oyunnarla xbox eclusiveleri karsılastır oyun karsılastırırken. Xboxın sole bi kuralı var oyun release edilirken bende de etceksen bendeki grafiklerden iyi grafikli bi şekilde edemessin. sırf o sebeble ps3de gotum grafikli bi suru port oynu var x box kaldırmıyo diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 gta 4 baya kotuydu ps3de ama gerisini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 hamsilipilav said: BonePART said: abi anamadım pc gaming dediğiniz şey nasıl bişi sizin pc gamingi steam sanan adam var bana komik geiyo disket cektirmediniz mi aga siz ben 2 sene cs oynadım lan 3 sene yakın uo oynadım sırf uo aynı sekilde 3 senede wow oynadım ne demek bi oyunna bi sene gitmez 1 oyun 1 sene değil 10 sene de oynanır. SADECE 1 oyun 1 sene oynanmaz. oynayan autistiktir bi sene pes oynayan ve başka oyun oynamayan abilere otistikmi diyosun sen şimdi? IP adresini şu arkadaşlara yolladım http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/05/21/--2282469.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 tomkat said: BonePART said: ha bu arada pc god gaben bile bile steam box yapıyo hala aglıyo insannar acık soliyim ben konsolda dogru duzgun klavye mouse detsğiolsa bide sevdiğim oyunnar olsa pc acmam ben iş dışında 2 saattir anlatmaya calistigim sey bu steambox acaba upgrade destekliyo mu hayır desteklememeside lazım abi konsolun butun olayı darklılık olmaması yane 1000000 tane konsolun hepsinde aynı işlemci aynı ekran kartı var çakışma riski yok onda calısır bunda zayıf calısır riski yok adamlar sadece 1 tek 1 sistem icin optimize ediyolar oyunnarı upgrade i soktunmu üstel olarak artıyo sistem sansları her birinde deneyemiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 BonePART said: konsolda dogru duzgun klavye mouse detsğiolsa bide sevdiğim oyunnar olsa pc acmam ben iş dışında dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Viktor said: hamsilipilav said: BonePART said: abi anamadım pc gaming dediğiniz şey nasıl bişi sizin pc gamingi steam sanan adam var bana komik geiyo disket cektirmediniz mi aga siz ben 2 sene cs oynadım lan 3 sene yakın uo oynadım sırf uo aynı sekilde 3 senede wow oynadım ne demek bi oyunna bi sene gitmez 1 oyun 1 sene değil 10 sene de oynanır. SADECE 1 oyun 1 sene oynanmaz. oynayan autistiktir bi sene pes oynayan ve başka oyun oynamayan abilere otistikmi diyosun sen şimdi? IP adresini şu arkadaşlara yolladım http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/05/21/--2282469.Jpeg her gün 5 saat pes oynuyorsa evet embesillik olmalı biraz insanda aynı oyunu her gün bilmem kaç saat oynuyorsan 1 YIL boyunca insanda bi sıkıntı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 hamsilipilav said: BonePART said: abi anamadım pc gaming dediğiniz şey nasıl bişi sizin pc gamingi steam sanan adam var bana komik geiyo disket cektirmediniz mi aga siz ben 2 sene cs oynadım lan 3 sene yakın uo oynadım sırf uo aynı sekilde 3 senede wow oynadım ne demek bi oyunna bi sene gitmez 1 oyun 1 sene değil 10 sene de oynanır. SADECE 1 oyun 1 sene oynanmaz. oynayan autistiktir abi suna saatlerce guldum abi butun omrunde 1 oyun oynayan adam var lan dunyada bilgisayaroynu olarak sırf CM oynayan arkadasım vardı benim lisede sadece CM baska hic bisiyok sırf CM aynıs ekilde sırf PES oynayanda coktu ayrıca milletin keyfinin kahyası mısın mal gibi oturup her macı izleyen adamda var onada gidip otistik diyomusun su ulkede futbol izlemek icin extradan para veriyo lan millet bana haftada 100 tl versen oturup 90 dakka mac izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar