Bella Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 İlk bölümü izledim şimdi tavsiye üzerine. çok iyiymiş cidden. 2. bölüme başladım direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 aslında başlamasaydın iyiydi sleepers den esinlenmişler çünkü seneryo filan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 abiiiiiiiii çok iyi. helak oldum. bu arada sarışın kız çok güzel, çok beğenirim ama oynayamıyo hep bi gülcek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 allahım çok kötü dizi sleepers'ı izlemiş olduğum için belki olduğundan da kötü geliyor bilmiyorum bi de türk dizilerindeki duygulu müzik olayı azalmalı artık, insanlara nerde güleceklerini söyleyen sitcom kahkahaları gibi sürekli bi duygu dayatması var ÇOCUKLAR DAYAK YİYOR DIRIIINIRIIIIDIRINIII ADAMLAR ÇOCUKLUKLARINI HATIRLIYOR DIRIIINIRIIIDIRINIII ha o flashbackler de inanılmaz kötü olmuş ayrıca ve bu kadar kıt bir konuyu nasıl uzatıp da dizi yapıcaklar acaba o da var kısacası televizyonda çıkan her şeyi izlemeyin ya oturun filmini izleyin vaktinizi böyle şeylerle harcamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Ne güzel peki abi? Dizi mi yapılıyor doğru düzgün Türkiye'de. Kötünün iyisi işte. Sleepers çakması diye tutturmuşsunuz da gayet normal evet sleepers izleyenler için biraz komik geliyor ilk 5 bölümü böyle kotardılar ama şimdi film bitti nasıl devam edecek merak ediyorum. Çekimler de flashbackler de müzik kullanımı da gayet yerinde türk dizilerine göre. Bir hbo amc dizisi değil tabi ama güzel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 bu gun yeni bölüm yok yaw.. uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 türkiye'de güzel diziler yapıldı yapılıyor. kötünün iyisi diye iyi mi demek lazım. son dönem dizileri gayet kolpa bukadar basit. oyunculuk rezalet. figüranlar rezalet. eskiden en azından tiyatro, sinema sanatçıları oyuncuydu. sette senaryo yazılsa bile adam gibi oynarlardı bir yetenek vardı. süper baba, ikinci bahar, 7 numara, sıcak saatler, alacakaranlık iz peşinde vardı be. hey gidi günler hey. Erol Taş http://www.youtube.com/watch?v=C7zCXKEkqvc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 sleepers mıdır nedir bilmiyorum izlemedim.Ama gayet sarıcı ve sürükleyici bi senaryosu var.234234 yıldır izledigim kurtlar vadisine falan bin basar.Muhteşem yüzyıl umutsuz ev kadınları gıbı saçma diziler izliycegime ( ki dizikolik biri değilimdir ) Suskunları çalıntı da dense senaryosu izlerim gayet sürükleyici. CCC ECEVİT REYİZ CCC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 uykusuculardan apartma ya seneyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Saeros said: allahım çok kötü dizi sleepers'ı izlemiş olduğum için belki olduğundan da kötü geliyor bilmiyorum bi de türk dizilerindeki duygulu müzik olayı azalmalı artık, insanlara nerde güleceklerini söyleyen sitcom kahkahaları gibi sürekli bi duygu dayatması var ÇOCUKLAR DAYAK YİYOR DIRIIINIRIIIIDIRINIII ADAMLAR ÇOCUKLUKLARINI HATIRLIYOR DIRIIINIRIIIDIRINIII ha o flashbackler de inanılmaz kötü olmuş ayrıca ve bu kadar kıt bir konuyu nasıl uzatıp da dizi yapıcaklar acaba o da var kısacası televizyonda çıkan her şeyi izlemeyin ya oturun filmini izleyin vaktinizi böyle şeylerle harcamayın daha iyisini çek de izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 ölünü dirini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 noluyo lan geçen sezonu izleyeyim bari sleepersda da bu konu işlenmişti, ordan çalmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 yerden yere vurmuşsunuz yahu .. yahu diyince ahu geldi aklıma haricinde her şey tam tıkırında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=zlm2IPkEk0g abi adam çok efsane oyuncuymuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar