Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suskunlar

Llama

Öne çıkan mesajlar

Konusu:
Özet olarak, aşiret baskısından kaçarken İstanbul'da kötü yola düşen eşcinsel kardeşini kurtarmak isteyen aids hastası bir gencin, bu amaçla temas kurduğu yeraltı örgütlerinin Ergenekon terör örgütü ile bağlantılı çıkması üzerine dehşete düşerek İtalya'ya giden bir mülteci gemisine sığınması ve aynı gemide küresel ısınmayı engellemek adına çevre kuruluşlarında gönüllü çalışan ve ten rengi nedeniyle ırkçı saldırılara uğramış bir afro amerikan erkeğe tutulması sonucunda bunalıma girerek tarikat mensubu olup Arap baharı yaşanan ülkelerdeki kaosun son bulması adına toplumu bilinçlendirmesinin yürek burkan öyküsünü işleyen film, aynı zamanda Meksikalı uyuşturucu kartelleri, Alzheimer'ın pençesinde kıvranan bir grup Kore gazisi, İsrail-Filistin meselesi ve çöken ekonomiye karşın ailesini bir arada tutmaya çalışan Yunanlı bir babanın öyküsü.

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=167112
Sosyal ağlarda paylaş

Sleepers! Arkadaş ekşiye bakayaım dedim bakmaz olaydım.

He evet sleepers he tamam. Oradan uyarlama diye söylemiş zaten senarist. Millet götünü yırttı yırtacak ilk ben buldum bu filmden çalıntı diye. Güzel ve orjinal dizi yapamıyorsan güzel uyarlama yapalım ne var yahu.

Ekşide sıyırmış yalnız millet kafayı ya İhsan Oktar Anar'ı bir onlar tanıyor, Dublörün Dilemması'nı bir onlar okumuş, Sleepers'i bir onlar izlemiş gibi lan bakın yorumlara ahaha ne garip insanlar var.

Diziyi konuşur isek ben begendim oyuncu seçimlerini o zeki tam oturmuş ya bu arada ne tiptir o
Sosyal ağlarda paylaş

arak senaryonunda iyisi kötüsü olmalı ya

sleepers çok güzel filmdi.ama şimdi o filmden 90 dakkadan sezonda 20-30 bölüm çıkmaz ki.türkiyede izleyiciler salak yerine konuyor.tamam akasya duragı hala reyting alıyor da zevk sahibi izleyiciler de var

şu mahsunun dizisine 3 dakka bakamıyorum denk geldiğimde.nasıl bir sömürü amacı var anlatamam

daya dramı gelsin paralar.olay bu.
Sosyal ağlarda paylaş

@red
e bak Mahsun ornegi vermişin ne güzel orijinal senaryo ama bok gibi yapım.

Uyarlama olsun daha izlenilebilir olsun en azından.
Arak değil ayrıca uyarlama, farklı şeyler malum.

Ben daha ilk bölümünden bu kadar eleştirilmesini anlamıyorum bi bakalım görelim ya sonra bozar eleştiririz ama hiç şans verilmemeside garip.

Ya bide zaten gun boyu çalışıyoruz bilgisayar karşısından yine geç bilgisayarın karşısına torrenten indirdiğin diziyi izle baymıyor mu allah aşkına bi tv karşına geçip bişe izleme istiyor insan ara sıra bunun için iyi bir alternatif işte bu dizi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...