Llama Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 show tvde başlıyor yahu hangi filmden arak bu allah aşkına şimdi reklamını gördüm film aklıma gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 tamam tamam Sleepers (1996) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 çakma olmayan proje yok zaten bizde daya dramayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Başladı Showda Konuyu da değiştirmişler az bişi, tecavüzcü herifi serseri iki eleman barda öldürüyordu, bunda filmde olmayan bi eleman yolda vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konusu: Özet olarak, aşiret baskısından kaçarken İstanbul'da kötü yola düşen eşcinsel kardeşini kurtarmak isteyen aids hastası bir gencin, bu amaçla temas kurduğu yeraltı örgütlerinin Ergenekon terör örgütü ile bağlantılı çıkması üzerine dehşete düşerek İtalya'ya giden bir mülteci gemisine sığınması ve aynı gemide küresel ısınmayı engellemek adına çevre kuruluşlarında gönüllü çalışan ve ten rengi nedeniyle ırkçı saldırılara uğramış bir afro amerikan erkeğe tutulması sonucunda bunalıma girerek tarikat mensubu olup Arap baharı yaşanan ülkelerdeki kaosun son bulması adına toplumu bilinçlendirmesinin yürek burkan öyküsünü işleyen film, aynı zamanda Meksikalı uyuşturucu kartelleri, Alzheimer'ın pençesinde kıvranan bir grup Kore gazisi, İsrail-Filistin meselesi ve çöken ekonomiye karşın ailesini bir arada tutmaya çalışan Yunanlı bir babanın öyküsü. http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=167112 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ahahahhaah zaytung ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bence güzel, heyecanla izledim. klon mlon izlicek başka bişi yokki sdfsds. Çok uzamaaz ama bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 reyting alırsa en az 3 sezon. cücük kadar olayı sündürür dururlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 yönetmen benim akrabanın eşiymiş ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 sanki. ezelin çekimine benzer çekim taktikleri kullanmışlar.. aynı fabrikanın ürünümü acep sardı beni ilk bölümü.. fatmagül le çakışıyormuş hanımla kavga etmessek takip edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 sleepers sleepers aklım buna gitti diyorum herkes ne diyor http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjA4MDU3ODM3OV5BMl5BanBnXkFtZTYwMDE0Njc2._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 izlediğim ikinci brad pitt'li filmdi sanırım sleepers (ilkinde bir lisede miydi neydi kırmızı arabalı fotokopi makineli bir şeyler hatırlıyorum ama kafam karıştı !?!?) hey gidi günler hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 yine ilk bölümde tüm hikayeyi öğrendiğimiz dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Sleepers bayağ iyidir yalnız. Hani oyuncular falan da iyi olunca klişe dramadan moral faggotry'den çıkmış, başka birşey olmuş, güzel de olmuş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 kamera çekimleri harika olmuş konuyu zaten biliyoruz izlenir ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Sleepers! Arkadaş ekşiye bakayaım dedim bakmaz olaydım. He evet sleepers he tamam. Oradan uyarlama diye söylemiş zaten senarist. Millet götünü yırttı yırtacak ilk ben buldum bu filmden çalıntı diye. Güzel ve orjinal dizi yapamıyorsan güzel uyarlama yapalım ne var yahu. Ekşide sıyırmış yalnız millet kafayı ya İhsan Oktar Anar'ı bir onlar tanıyor, Dublörün Dilemması'nı bir onlar okumuş, Sleepers'i bir onlar izlemiş gibi lan bakın yorumlara ahaha ne garip insanlar var. Diziyi konuşur isek ben begendim oyuncu seçimlerini o zeki tam oturmuş ya bu arada ne tiptir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 arak senaryonunda iyisi kötüsü olmalı ya sleepers çok güzel filmdi.ama şimdi o filmden 90 dakkadan sezonda 20-30 bölüm çıkmaz ki.türkiyede izleyiciler salak yerine konuyor.tamam akasya duragı hala reyting alıyor da zevk sahibi izleyiciler de var şu mahsunun dizisine 3 dakka bakamıyorum denk geldiğimde.nasıl bir sömürü amacı var anlatamam daya dramı gelsin paralar.olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 @red e bak Mahsun ornegi vermişin ne güzel orijinal senaryo ama bok gibi yapım. Uyarlama olsun daha izlenilebilir olsun en azından. Arak değil ayrıca uyarlama, farklı şeyler malum. Ben daha ilk bölümünden bu kadar eleştirilmesini anlamıyorum bi bakalım görelim ya sonra bozar eleştiririz ama hiç şans verilmemeside garip. Ya bide zaten gun boyu çalışıyoruz bilgisayar karşısından yine geç bilgisayarın karşısına torrenten indirdiğin diziyi izle baymıyor mu allah aşkına bi tv karşına geçip bişe izleme istiyor insan ara sıra bunun için iyi bir alternatif işte bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 dizi güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 utkum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ehe^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 aga sleeperdan apartmışlar resmen diziyi hani 1 bilemedin 2 bölümlük konusu vardı filmin yazık ya hiç özgün şeyler yok türk dizi sektöründe hep çalma çırpma monte kristo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ezelde çakmaydı ama ilk 10-15 bölümü gelmiş geçmiş en iyi türk dizi bölümleridir sonra bariz sıçtı tabi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Arak marak ama dizi güzel ama insallah uzatmazlar cok 6-7 bolumluk mini dizi yaparlarsa cok efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Öyle mini dizi falan olmaz TR'ye ters bikere, kafadan 2 sezonluk anlaşmışlardır bile Murat Yıldırım ve bıyıklı elemanla İffet, Fatmagül gibi 85-90 dakkalık dandik yeşilçam filmini bile sündüre sündüre 3 sezon çekiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar