El-Barto Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 bende menüde olmadı diye gittim ekstra kurcaladım baya, en sonunda bozdum hepsini şimdi yeniden yükliycem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bg1 kurup oynamak istiyorum ama win7'de setup.exe çalışmıyor. google'da arattım ama çalışan bir yöntem bulamadım. Uyumluluk ayarlarını denedim açılmadı. Çalıştırmanın bir yolu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 vmware ile win xp aç ordan oyna olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 lord_gorthaur said: bg1 kurup oynamak istiyorum ama win7'de setup.exe çalışmıyor. google'da arattım ama çalışan bir yöntem bulamadım. Uyumluluk ayarlarını denedim açılmadı. Çalıştırmanın bir yolu var mıdır? ben kurdum win7'de problemsiz çalıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 GOG versiyonları çalışıyormuş sorunsuz. Ama ben arkdan trilogy setini almıştım çalıştıramadım. Geçen gün SC:double agent yükleyim dedim oda patladı. Galiba benim sistem registry gg. format şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 64 bit seninki o zaman? bende retail sürüm var aral'dan aldığım cd'lerle kurdum problemsiz çalışıyoe w7'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ya xpde şu donanım ivmesi muhabbetini indirince düzgün çlaışıyordu. win7de nası yapıyoz onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 exe'ye sağ tuş, uyumluluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 olsa sormazdım ya neyse :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 sdf herkesi gazlamış bu site belli, işiniz gücünüz yok mu olm napcanız 10 senelik oyunu. keldron said: 2 mod var onu kesin kurun oyunu zorlastırıyor bi de dialog falan ekliyordu sanırım sarevok a falan. sen ama yine de söyleyiver şu modları bence =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Baldur vuruyor tarihin aksetmede yâdı Andık yine, Minsc’le, Edwin’i, Jaheira’yı. Kös sesleri sarsın bütün Candlekeep’i yer yer Geçsin önümüzden, koca Boo ve şehitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 valla kurup 1den itibaren oynuyacağımda mod ayarla hede ayarla hödö ayarla tuttu ayarla gözümde büyüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Gangren said: Mortis said: abi hep BG2 kuruorum zindandan çıkıorum şehire geliorum of nasıl uğraşacam şimdi diip çıkıorum oyundan. Ahah aynen. Kuruyorum ediyorum, gidip widescreen şu bu arıyorum, bi zevkle 100 kere rollayıp ana karakteri yapıyorum, sonra ilk bölüm geliyor veeeeeee .... ALT F4 yuh aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Biri ascention modu bu tob için baya sağlam yapıyor oyunu. ToB Bu da tactics mode yine aynı şekilde zorluga ayar cekiyor baya;ama bu Baldur's gate 2 in kendisi için. Bg2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 dreagloth said: Gangren said: Mortis said: abi hep BG2 kuruorum zindandan çıkıorum şehire geliorum of nasıl uğraşacam şimdi diip çıkıorum oyundan. Ahah aynen. Kuruyorum ediyorum, gidip widescreen şu bu arıyorum, bi zevkle 100 kere rollayıp ana karakteri yapıyorum, sonra ilk bölüm geliyor veeeeeee .... ALT F4 yuh aynı cidden aynı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Daha 7-8 ay önce solo sorcerer bitirdim, aşırı zevkli oldu. Bazen görev için yanıma 1 ya da 2 kişi alıyordum ama genel olarak solo gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 solo blade bitirmeden çıkmayın karşıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Mortis said: abi hep BG2 kuruorum zindandan çıkıorum şehire geliorum of nasıl uğraşacam şimdi diip çıkıorum oyundan. ahah al benden de o kadar şimdiki oyunlar iyi ya o yüzden bi çırpıda oynayıp bitiriveriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 sen solo thief bitir tamam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Kaede said: solo blade bitirmeden çıkmayın karşıma Hileli abi bu, yaptım bir kere, çok kolay. En iyisi solo wild mage aslında, saf eğlence. Yapayım bir onu bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 bg1 den 2 ye exprt ederken class değiştirtebiliyomuyduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 LethE said: sen solo thief bitir tamam :/ solo assassin baya eglenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 solo minscle bitirin öyle konuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Son 2-3 senede cıkmıs Baldurs Gate tarzı olup hayvanı grafık kartı ıstemeyen oyun var mı ?^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 son 2-3 yılı bilmem ama planescape: torment diye bir oyun çıkmış, çok methediyorlar donanimhaber forumlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar